2777
2789
بله رفتارام بیشتر به دوران کودکی برمیگرده واقعا شرایط سختی داشتیم روحیه منم حساس همیشه تو خونمون سر ...

عزیزم همین مسائلی که گفتی روی بزرگسالی هم تاثیر داره 

احتمالا مادر شما هنوزم خیلی روی شما تاثیر داره و عامیانه تر شما رو تو مشت خودش داره 

همش به شما القا می کنه که من قربانی زندگی بودم و شما هم بیشتر براش خرج می کنی 

چیزی که جالبه اینه که شما گفتی زیرانداز پیکنیک از خواهرم بگیرم پس یعنی تک بچه نیستید اما خودتون رو تنهایی موظف می دونید که به مادرتون کمک کنید 

شما مادرت عینک دودی داره اما خودت نداری 

تکمیلی داری اما به دندون هات نمی‌رسی و......

سلاد شیرازی لاکچریه خواهر 😅چون بچه ام کوچیکه به جز شیرازی چیزی نمیخوره. هر ماه که گوشت نمیخریم. هزی ...

فکرکردم سالاد لاکچریه😆😆بروکلی وکاهوفرانسوی وقارچ و....🤣🤣🤣🤣

الهی ربی ومن لی غیرک💖

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایولامن میزارم میان التماس کمتربده مثلا چی وسیله ۵۰۰تومنی رو۲۰۰گذاشتمازطرفی ترس ریزی دارم تلفن وآدرس ...

یک خط ایرانسل بخرید 

می تونید دم خونه قرار ندارید 

دو تا کوچه بالاتر قرار بذارید 

من تو فروش هایی که داشتم شانس مشکلی پیدا نکردم

خیلی ممنونم عزیز دلم یه سوال دیگه ام داشتم این عکسی ک فرستادم بایداز قسمتی ک مشخص کردم بخره درسته ؟

عزیزم ضامن باید از قسمت پایین سفته بخره و دیگه اینکه من خودم تا حالا سفته الکترونیک نخریم و فکر میکردم آی کاپ فقط برای بانک رسالت باشه .

شما خودتون پرسیدید برای خرید سفته بانک مهر هم باید از آی کاپ استفاده کنید .

عزیزم ضامن باید از قسمت پایین سفته بخره و دیگه اینکه من خودم تا حالا سفته الکترونیک نخریم و فکر میکر ...

اپیکیشن بانک مهر وقتی برا ضمانت سفته رو انتخاب میکنی مستقیم وصلت می‌کنه به آی کاپ 

اگرم بریم تو برنامه آی کاپ یه قسمت داره ک بانک رسالت و مهر و ... داره اونجام میشه بانکو انتخاب کرد 

عزیزم از صدور سفته الکترونیک بخره ضامنم درسته؟

اون پایین ضمانت سفته الکترونیکه 

نمیدونم کجا لازم میشه

اپیکیشن بانک مهر وقتی برا ضمانت سفته رو انتخاب میکنی مستقیم وصلت می‌کنه به آی کاپ اگرم بریم تو برنام ...

آهان متوجه شدم من خودم چون سفته فیزیکی و چک گذاشتم برای بانک رسالت و با بانک مهر هم کار نمیکنم این موضوع رو نمیدونستم .

بله فکر کنم وقتی ضامنتون سفته رو از قسمت بالا خرید شما خودتون باید از قسمت پایین یک کد که ضامنتون باید بهتون بده وارد کنید .

تا اونجا که من میدونم .

سلام بچه ها این مدت از خودم راضی بودم هر جا تونستم یه کم پول کنار گذاشتم 😅

15نقدی داشتم که برای هزینه های خونه وقوت قلب دادم به همسرم 

4گرم طلا از گلدان حقانی داشتم که اونم تبدیل به گوشواره شد و به شوهرم گفتم که دلش گرم بشه 

امشب رفتیم پرده خونه رو تحویل بگیریم که 6تومن پول تو کارتم بود برای اتاقا هم پرده سفارش دادیم 12تومن هزینه پرده شد کلا 

1تومن ته کارتم مونده 

2تومن هم طلاسی این مدت طلا خریدم 

به نظرم یه خانم باید همیشه پول داشته باشه کم وزیادش مهم نیست 

ولی خب دیگه به ته پولام  رسیدم اینم می‌خوام یه فرش کوچولو برای آشپز خونه بخرم و چندتا پادری دلم میخواد یه مدت فقط وسیله خونه بخرم 

فکرکردم سالاد لاکچریه😆😆بروکلی وکاهوفرانسوی وقارچ و....🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣

سالاد فصل هم فقط با مرغ گاهی درست میکنم...که باز برای بچه ام حتما سالاد شیرازی یه ذره درست میکنم. 

چون من چیزی که بچه ام نتونه بخوره و دوست نداشته باشه سر سفره نمیارم... ببینه ما میخورم ولی اون دوست نداره و نمیخوره  عذاب وجدان میگیرم😔 و ناراحت میشیم خدایی. 

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
عزیزم همین مسائلی که گفتی روی بزرگسالی هم تاثیر داره احتمالا مادر شما هنوزم خیلی روی شما تاثیر داره ...

بنظرم مادرم قربانی شده 

خواهرم سرکار نمیره یکی دو بار بهش گفتم که من دست تنها هستم تو هم کمک کن ولی میگه من هر سری بخوام بیام اونجا خودم غذا میارم 

اگه هم چیزی میخری خودت میخوری میگم اخه نت که میخرم من استفاده نمیکنم یا شارژ ساختمون و...

بعضی وقتا میوه میخره و چند تا لباس خونگی و مسافرتم برن مامانمو میبرن

عینک هم کسی داده ب مامانم خودش نخریده کلا بنده خدا به من نمیگه پول بده لباس یا کفش بخرم خودم قبلا میدادم ولی الان با توجه به قسط خیلی کمتر شده که عذاب وجدان دارم

مامان بزرگم میگفت باید نصف حقوقتو بدی مامانت چون اون برا شما جوونی شو داده

ولی گفتم منم برا خودم زندگی دارم نمیتونم اینکارو کنم در حد کمک میدم بهش

سلام دوستان یه سری پیام ها رو که میخونم واقعاااا با منطق و عقل جور در نمیاد.... خرج خورد و خوراک رو ...

بنظرمن دوعلت اساسی میتونه باشه

یکی کیفیت مواد غذایی توقیمتش تاثیر داره

یکی هم علت اینه مجبور هستند با این قیمت هزینه خوراک رو ببندند و از خیلی از موادغذایی صرف نظر میشه

یک مثال ساده میزنم.شاید امشب ۴نفر شام ماکارونی داشتند.همه هم اینجا اعلام میکنند ماشام ماکارونی داشتیم،،،

اما یکی ماکارونی رو با سویا درست میکنه،یکی با گوشت چرخ کرده ای که با سنگدون ودنبه قاطیه،یکی با چرخ کرده خالص گوسفندی،یکی باقارچ وسبزیجات،یکی کم روغن ویکی پرروغن و....

پس نوع پختش و درنتیجه هزینه ی یک غذای مشابه باهم فرق داره چه برسه به موادغذایی یک ماه....این از کیفیت غذا که روی قیمت تاثیر داره

دلیل دوم هم که توضیح نمیخواد،مجبورند باقیمت کم طول ماه خودشونو بگذرونند

خدایا بی نهایت شکرت
سلام بچه ها این مدت از خودم راضی بودم هر جا تونستم یه کم پول کنار گذاشتم 😅15نقدی داشتم که برای هزین ...

سلام ستاره جون ، به سلامتی و دل خوش . 😍😍😍

من هم خیلی دوست دارم یک مقدار وسیله خونه عوض کنم و یک مقدار هم جدید بخرم ، دنبال یک وام هستیم ان شا الله بگیریم تا آخر امسال ما هم باید یک مقدار به خونه زندگیمون برسیم ، بچه ها داغون کردن مبل ها رو به خصوص و همینطور دیوارها رو . ☹☹☹☹ 

2810