2777
2789
بنظرم مادرم قربانی شده خواهرم سرکار نمیره یکی دو بار بهش گفتم که من دست تنها هستم تو هم کمک کن ولی م ...

تا حالا نشنیدم به مامانم پول داده باشه 

تازه مامانم تو بانک پول داشت چند سالی ازش گرفته هنوزم پس نداده چند بارم بهش گفتم پولشو بده بزار سودشو بگیره خودش هر چی میخواد بخره

میگه فلا دستم خالیه و اینکه اگه چیزی میخواد به من بگه بخرم

میگم اونو ک میشناسی نمیگه

سلام ستاره جون ، به سلامتی و دل خوش . 😍😍😍من هم خیلی دوست دارم یک مقدار وسیله خونه عوض کنم و یک مق ...

سلام عزیزم سلامت باشی ممنونم ❤️خیلی خوبه خدا بخواد جور میشه تعویض می‌کنی تغییری که انرژی مثبت به همراه داشته باشه عالیه  🌹من چند ساله با وسایلم ساختم خیلیاشو نمی‌خوام ببرم با خودم دیوار هم نمی‌ذارم برای فروش می‌خوام ببخشم به کسی که احتیاج داره استفاده کنه انگار تازه دارم جهاز میخرم چون اون موقع واقعا هیچی نخریدم چیزایی هم خریدیم برای استفاده به انتخاب من نبود و البته اون موقع بهترین کار رو انجام دادیم از نتیجه راضیم 

از خدا می‌خوام برای هممون کلی اتفاق خوب در راه باشه 😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ستاره جون ، به سلامتی و دل خوش . 😍😍😍من هم خیلی دوست دارم یک مقدار وسیله خونه عوض کنم و یک مق ...

عزیزم ببخش بازم سوال داشتم 

سفته رو من باید بخرم بعد ضامن تو ایکاپ ضمانتش رو انجام بده ؟

یا خودش باید بره تو ایکاپ سفته بخره؟

بنظرمن دوعلت اساسی میتونه باشهیکی کیفیت مواد غذایی توقیمتش تاثیر دارهیکی هم علت اینه مجبور هستند با ...

درسته خیلی متفاوت هستش.تایم مدرسه ها پسرم روزی یدونه موز و یک شیر پاکتی و تقریبا یه مشت آجیل به همراه نون و پنیر میبره.

خوب فک میکنم تقریبا همینا حدود یکی دو تومن میشه خوب که قطعا وقتی برا پسرم میخریم برا دخترم هم میخریم.حالا خودم وهمسرم زیاد اهل این چیزا نیستیم.تابستون و تایم غیر مدرسه هم شیر پاستوریزه میگیریم و شیرموز معجون میخورن بچه ها یا شیر به همراه یه میوه ای مثلا الآن طالبی هست ارزونم هست پسر من عاشق شیر طالبی هستش.و خوب پفیلا و پفک هندی که خودم درست میکنم مسلما هزینه داره.و جدای اینا خرید سوپری مون ماهی دوتومن هستش🤕حالا ماهی 400هم مرغ میگیریم 400هم گوشت تقریبا دیگه با احتساب بقیه مواد غذایی شامل نون و حبویات و برنج و روغن قند و چایی قطعاخرج خانواده بیشتر ازین حرفا هستش اما قطغا خانم های مقتدر سالانه خرید میکنند و عمده برا همین اون 2یا3تومن خرج روزانه نان و میوه و سبزی هستش 💚❤️

عزیزم ببخش بازم سوال داشتم سفته رو من باید بخرم بعد ضامن تو ایکاپ ضمانتش رو انجام بده ؟یا خودش باید ...

خواهش میکنم عزیزم ، واقعا نمیدونم چون خودم تجربه اش رو نداشتم و اطلاعاتم در مورد سفته کامل نیست واقعا . 

آره عزیزم به خاطر همون میگیم که بهتر تعادل رو رعایت کنیم 👌

ولی هرچی هم حساب شده عمل بشه بنظرم آدم یه وقتایی بر اساس شرایط روانی میگه خوب شد خرج نکردم باز یه وقتایی براساس شرایط متفاوت میگه ای بابا چرا خرج نکردم و کلا استنباط اینکه اون کاری در گذشته کردی درسته یا غلط واقعا سخته و نباید درگیر گذشته باشی و رهایش کنی دیگه گذشته ها گذشته چه خوب چه بد تجربه شده.و کلا یه تصمیم یه اتفاق یه تفکر خیلی جنبه ها و زوایای مختلف پیدا و پنهان داره و نمیشه قطعا گفت چه کاری دقیقا درسته یا دقیقا غلط بوده در گذشته.

سلام دوستای قشنگم امشب ازتون میخام عاجزانه برای خودم و عزیزانم دعا کنید 

برای خواهرم ک بعداز چندسال تلاش تازه ای وی اف کرده براش دعا کنید ک خدا بهش نی نی بده ان شااالله همه منتظران 

خونمون گذاشتیم برای فروش زود زود فروش بره 

برای پدر و مادرم و برادرم ک خدا کمکشون کنه 

ممنونم ان شااالله هزار برابرش به خودتون برگرده

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   
بنظرم مادرم قربانی شده خواهرم سرکار نمیره یکی دو بار بهش گفتم که من دست تنها هستم تو هم کمک کن ولی م ...

این آخرین نظر من در مورد شماست 

شما مسئول قربانی بودن یا نبودن مادرت نیستی 

در خصوص نظر مادر بزرگت 

شما مادرت رو به این دنیا نیوردی ایشون شما رو به این دنیا آوردن 

اگر قرار باشه کسی به مادرتون چیزی بده مادربزرگ تون هست که نتونسته بچه اش رو جوری بار بیاره که در بزرگسالی بتونه گلیم خودش رو از آب بکشه بیرون 

موفق باشید 

سلام دوستان یه سری پیام ها رو که میخونم واقعاااا با منطق و عقل جور در نمیاد.... خرج خورد و خوراک رو ...

نازی جان 

منم مث شمام از 18فروردین وارد تاپیک شدم  دوماه دقیق تمام خرجای بزرگ و ریز رو نوشتم 

خرید اشپزخانه اصلا زیر 9 تومن درنشد با اینکه برنج رو سالانه گرفتم 

گوشت مرغ تخم مرغ سیبزمینی پیاز گوجه سوپری میوه ..اینا بین هشت تا ده درمیاد 

ماهی دوتومن گوشت هست دوتومن سوپری دوتومن میوه و گوجه خیار پیاز 

دو سه تومنم خریدای ریز که پیش میاد 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
معصومه جونم خدا قوت شام چي درست كردي؟ خيلي خلاصه و چكيده تعريف كردي خواهر مارو بدعادت كردي من خودم ع ...

برنج و خورشت هویج و خورشت کرفس با مرغ 

سوپ جو ....سالاد کلم ...نوشابه و دوغ ...

میوه هم ..سه مدل ...گیلاس و زردآلو و آلو 

جمع خرج من یک ملیون و صد

البته دو بسته هم از فریزر مرغ گذاشتم 

بیست نفر بودیم جمعا 

2810