2777
2789

دوستان یه نکته که برا خودم پیش اومده خواستم بگم

اینکه من سه سال دوران  عقدم بود و یکساله اومدم سرخونه زندگیم.خیلی این چندسال رعایت حال همسرمو کردم،اما دیدم رعایت زیادی هم خوب نیست چون هزینه ها صرف دیگران میشد و میگفت تو که نگفتی چیزی میخوای.یااینکه میگفت میخواستی بخری.

خلاصه زیادی رعایت حال جیب شوهر هم کردن خوب نیست.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣اخه نمیتونم از اولین مغازه خرید کنم باید بگردم و اینکه الان با توجه ب شهادت همه جا تعط ...

نه هزیزم تعطیل نیست برو یکی بخر 

این همه گفتیم بخر باز بهونه پیدا کردی 😅😅😅🤓🤓🤓

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان صبح همگی بخیر و نیکی باشه ❤️ امیدوارم حال همگی خوب و خوش بوده باشه 😊😉تاپیک نمی‌دونم کی ...

معصومه جونم خدا قوت شام چي درست كردي؟ خيلي خلاصه و چكيده تعريف كردي خواهر مارو بدعادت كردي من خودم عاشق جزيياتم 🤭😅

يه نكته هم بگم تا پستم بار اقتصادي داشته باشه

هر موقع عصرها پسرم كلاس داره من صبح در حال درست كردن ناهارم هستم در كنارش شام هم درست ميكنم باخيال راحت ميرم بيرون غروب ميام شام آماده هست 👌

و وقتي صبحها پسرم مهد داره چون راهش يكم از خونمون دور هست و بهش ناهار ميدم تا در كنار دوستاش خوش بگذرونه شب قبل آماده ميكنم و پسرمو ميزارم مهد ميام خونه كلي كار انجام ميدم به دخترم ميرسم خودم مطالعه ميكنم بعد ١٢:١٥ميرم دنبالش ....يه كار خوبي كه مهدشون انجام داده از ما قلك خواسته در هفته بهش پول ميديم وقتي قلك پرشد ميبرمش اول فروشگاه بزرگ نوشت افزار در حد مثلا ١٠٠تومن وسيله بخره بعد ميبرمش سكه فروشي براش سكه ٥٠يا ١٠٠صوتي ميخرم كه خرج كردن و پس اندازو ياد بگيره 

و دقيقا سر كوچمون داره يه مغازه طلافروشي باز ميشه خيلي ذوق دارم فقط دعا ميكنم آدم خوب و منصفي باشه بپرم سر كوچه ازش خريد كنم 🤩 🤭😅

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
به نظرم شما به تنهایی میتونید یه تاپیک بزنید که چطور تونستی وسایل خونه رد کنید بره یا چطوری منظم شدی ...

ببخشید من جواب میدم، 

اگه وسیله ها سالم هستن حیفه دور بریزید یا رد کنید. میتونید چند تا تغییر جزئی یا کلی بهشون بدید، مثل تعویض پارچه رویه مبلها یا استفاده از کوسنهای رنگی، استفاده از گلهای طبیعی یا مصنوعی در فضای نشیمن یا اتاقها، اضافه کردن یکی دو تا دکوری یا تابلوی جدید و متنوع، تعویض پرده پذیرایی یا آشپزخونه یا پارچه سرویس خواب، 

خیلی ایده های کم هزینه برای تنوع دادن به خونه هست که با یه سرچ ساده میتونید ازشون استفاده کنید.

همسرتون درست میگن، صبر کنید تا ان شالله به زودی برید منزل خودتون اون موقع بعضی وسیله ها رو عوض کنید.

من لباسامو خیلی زیاد چندبار میپوشم خیلی از لباسام مال هشت سال پیش یا پنج سال پیشه هیچوقت فکر نکردم ز ...

منم خیلی میپوشم لباسامو

تا زمانی که رنگو رو داره و تمیزه قابل استفادس

چون کلا مخالف مصرف گرایی هستم

کتونی اورجینال میخرم ۱۰تومن خدود ۳سال دائم میپوشم هم راحتم هم جنس درجه یک پامه

بهتر از اینه که بخوام هر دوماه کتونیه ۸۰۰تومنی بگیرم

البتهاین نظر منه با احترام به همگی💛

من تا اسفند رو همون جوری که گفتم طلا و دلار خریدم

فکر کنم آخرین خریدم هفته اول اسفند بود

عید که شمال رفتیم

فکر کنم هفده روز موندیم و چون ویلا برای خودمون هست هزینه جا نداریم و غذا هم خودمون درست می کنیم فقط یک بار شام رفتیم رستوران یک بار هم ناهار رو بیرون خوردیم

یه پرانتز باز کنم

اونایی که ویلا یا باغ دارند میدونن مسافرت دیگه اون شکل سفر رو نداره چون کلا ویلا خیلی تمیز کردن و رسیدگی میخواد مخصوصا اینکه آدم اونجا زندگی نمی کنه یه جورایی ما هر سال پنج شش بار که میریم بیشتر در حال رسیدگی و تمیز کردن هستیم

امسال عید که دیگه کل ویلا رو تمیز کردیم حتی پتوها و همه چیز رو شستیم و هفته اول همش در حال تمیز کاری بودیم

هفته دوم هم هر روز انگار یه کار پیش میومد که انجام بدیم به خاطر همون اون حس مسافرت رفتن رو اصلا نداشتیم

بیشتر همه با هم دور هم بودیم و کارها رو انجام می‌دادیم

دیگه آخر سفر قول یه مسافرت درست و حسابی رو گرفتیم که بریم

من سرم تو اردیبهشت خیلی شلوغ از شانسم هم خواهر همسرم اواسط اردیبهشت از آلمان اومد و مهمونی رفتن و طبیعتاً مهمونی دادن ما شروع شد

من دیدم هیچ تایم خالی ندارم که بخوام دعوتشون کنم

به رستوران فکر کردم دیدم فقط شام بدون میوه برای پونزده نفری که هستن هفت میلیون میشه که خوب خیلی زیاد غیر از اون رستوران بردن یه جورایی برای ما انگار از سر باز کردن که من دوست نداشتم

دیدم روزهای آخر اردیبهشت بچه ها دیگه مدرسه نمیان من هم یک روز و نصفی تایم خالی بدون شاگرد می‌تونستم برای مهمون در نظر بگیرم با اینکه وسط هفته میشد مهمونی رو انداختم همون موقع

بماند که چقدر چالش داشتم برای مهمونی هایی که می رفتیم که چند تاش رو به خاطر کلاس هام کنسل کردم

منم خیلی میپوشم لباساموتا زمانی که رنگو رو داره و تمیزه قابل استفادسچون کلا مخالف مصرف گرایی هستمکتو ...

سلام 

چون تحربه تون گفتین یه سوال بپرسم 

منم بهاطر زخم شصت پام باید حتما کفش درست درمون بپوشم یا چرم اصل میخرم و طبی یا کتونی اورجینال 

اما خیلی زود به چشمم خار میشه 

کتونی قبلیم رو سه سال پیش گرفتم پارسال رفتم باز مارک بخرم بودجه ام نرسید با دعوا و قهر برگشتیم من میگفتم ارزونتر باشه شوهرم میگفت پاتو فراموش نکن که زخم میشه ...

خلاصه امشب باز قراره برم کتونی بخرم هم دلم میخاد جنس خوب باشه هم زیر سه تومن بدم 

چکار کنم خدا میشه به نظرتون یا دوپونصد اینا پیدا کنم؟ده تومن واقعا زیاده الان برام

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....

سلام خانمای گل .یه راهنمایی میخواستم.ما یه تیبا داشتیم که همسرم شاهین ثبت نام کرد تیبا رو فروختیم ۳۴۰ .که ۲۳۰ رو ریختیم حساب سایپا ۱۱۰ رو دادیم یه پراید مدل پایین برای این چند ماه زیر پامون باشه تا شاهین رو تحویل بدن.اول قرار بود ۳۰ گرم طلای من و این پراید رو بفروشیم برای تکمیل وجه شاهین.حالا شوهرم میگه ۱۰۰ تومن وام بگیرم و طلاها رو بفروشیم برای تکمیل وجه و پراید رو هم بزاریم .ولی من میگم ۱۰۰تومن وام و پراید رو بفروشیم و طلاها رو بزاریم.به نظر شما کدوم به صرفه تره؟

2810