2777
2789

@2019susu    

سلام عزیزم

لطف میکنی درصد این دو تا طلا رو برام حساب کنی؟!
میخوام بدونم کدوم منصف‌تر هستن

خودم حساب کردم، چون تازه دارم تمرین می‌کنم میخوام مطمئن شم درست حساب کردم یا نه

.

گوشواره حلقه‌ای ریز (آشناست و گفت درصد پایین برام میزنه اما نگفت چند درصد)
وزن ۵۵۰ سوت
هر گرم طلا ۳/۵۵۹/۰۰۰
قیمت نهایی ۲/۳۳۵/۰۰۰

.

.

پلاک قلب (گفت مالیات نمی‌گیره)
وزن ۳۳۰ سوت
هر گرم طلا ۳/۳۶۶/۵۰۰
قیمت نهایی ۱/۳۳۸/۰۰۰

پیشاپیش ازت تشکر می‌کنم❤🌺🍃

🌹دلم یه خونه‌باغ پر از گل رز می‌خواد🌹                     به سوالای ریاضیتون جواب می‌دم. بیاید تاپیکم و سوالتونو بپرسین، سعی می‌کنم زود جواب بدم😊
سلام عزیزم ، نمیدونم شاغل هستید یا خیر ؟ ولی اگر شاغل باشید میتونید بانک رسالت حساب باز کنید و امتیا ...

عزیزم در مورد وام بانک رسالت میشه برام توضیح بدی؟

خدایا کمی آرامش فقط همین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم برات تایپ کردم نمیدونم چرا نیومدهاز اول هم حدسم این بود که در اداره ی پست دستبرد زدن.حدود یکی ...

اره دیگه رفت دیگه تموم. ولی یعنی دیگه خرید پستی نکنیم؟ مخصوصا چی باارزش مثل طلا

تو اینستا پیجای بی اجرت بودن حیف، تو شهر خودم کلی سود و اجرت باید بدم. دیگه حتا میترسم لباس هم سفارش بدم

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 

سلام خانما لطفا سریع جواب بدین ممنون طلا فروشی هستم  از ویپاد افزایش موجودی زدم .همون زدم ب کارت پاسارگاد چجوری میتونم انتقال بدم برای طلافروش   اصلا درست بود اینکه زدم باز ب حساب ویپاد یا باید یه کارت دیگه میزدم لطفا زودتر بگین  

مامان قوی که عاشق بچه هاشه  ❤️خدایا مراقب خانواده ۴نفرمون باش❤️.     عزیزان تاپیکهای اقتصادی تگم کنین 😍🥰
محدثه جان شما تا حالا با اعتبار اسنپ لوازم آرایش و بهداشتی خریدی؟راستش من تا حالا خرید اینترنتی نداش ...

من از خانمی خرید کامل داشتم از همه ی خریدم راضی بودم 

به غیر از کرم ضد افتاب کودکش

هزینه ارسال برای تهران ۴۹ تومن

بالای یک میلیون رایگان

@2019susu سلام عزیزملطف میکنی درصد این دو تا طلا رو برام حساب کنی؟!میخوام بدونم کدوم منصف‌تر هستنخو ...

سلام گلم اولي تقريبا ٢٠٪؜

دومي هم ٢٠٪؜ 

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
سلام گلم اولي تقريبا ٢٠٪؜دومي هم ٢٠٪؜

هميشه جلوي طلا فروش با گوشيت حساب كن اولا متوجه ميشه حاليته دوم اينكه خودتم حساب كتاب ميكني درصد بالا زد بگو ممنونم درصدش برام خيلي زياده

هميشه اون داره ميزنه تو هم بزن 

قيمت طلاي خام*وزنش+درصدي كه ميگه

هرجا ماليات و اضافه بگيرن من به هيچ عنوان خريد نميكنم

اگه طلايي خيلي چشممو بگيره نهايت١٥٪؜بابتش ميدم بيشتر اصلا برام بصرفه نيست الانم فقط دنبال دسته دوم با ٤٪؜ هستم نهايت ٦٪ 

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی

بچه ها من طاقت نیاوردم طلاقیمت خوب بود نتونستم بیخیال شم کلا یه تومن داشتم قرار بود برم لباس بخرم میخایم بریم مسافرت دیدم لباسی که میخام نیس هرجا گشتم ۱۵۰۰ ۲تومن که تو سلیقه من نبود دیدم مانتودارم توکمد که اصلا کسی ندیده و شیک و خوشگلتر از بیرونی هابود خلاصه رفتم وام سه تومنی ویپاد و گرفتم بااینکه ماه بعد قسطم سنگینه ولی خدامیرسونه رفتم یه پارسیان یه گرمی خریدم 😁و جایزه هم براخودم یه شال خوشگل ۳۵۰تومن خریدم که بامانتوم میاد

الان به شوهرم بگم منو میکشه😂اینماه نزدیک ۷ گرم طلا خریده بود برام باوام ویپاد

الان بفهمه دوباره خریدم 🙈البته گفتم شاید بخرم ولی گفتم شاید نه حتما 

بنظرم قسط تموم میشه نباید ناراحت شد من بفکر پیشرفتم بفکر آینده راحت و باارامش

خلاصه زیاد حرف زدم انشالله قسمت همتون بشه💖 

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
ا یعنی به همین راحتی تو اداره پست میخورن و گردن هم نمیگیرن. میدونی این بسته تا بدست من برسه دست چند ...

شکایت آنلاین هم میتونی انجام بدی از پست.سریع پیگیری میشه و جواب میدن

منم یه بار روتختی سفارش دادم رفته بود توی باجه معطله یه اداره پست یک ماه مونده بود .اینقدر پیگیری کردم که آوردن

توی گوگل بزن سامانه ثبت شکایت از پست

عزیزم در مورد وام بانک رسالت میشه برام توضیح بدی؟

عزیزم بانک رسالت هم وام قرض الحسنه ای داره که هر چه قدر پول بگذارید بعد از ۴ ماه به همون میزان میتونید وام بگیرید با بازپرداخت ۱۰ ماهه .

حالا بعضی ها وقتی سپرده گذاری میکنند امتیاز وامشون رو به دیگران میفروشن و خودشون وام رو نمیگیرن . 

@masumehjoon    

سلام دوستان

یه سوال دارم 

کسی که همسرش حاضر نمیشه خرجی خونه رو دستش بده باید چه کار کنه؟

به نظرتون چه راه حلی پیش بگیرم؟ بهش بفهمونم اهل قناعتم ؟ 

دلم میخواد نرم بشه خودش راضی بشه بفهمه که مدیریتم عالیه 

الان فکر میکنه اگر خرجی بده دستم همش خرج لباس و رستوران و خرت و پرت میشه

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
2810