2777
2789
میدونی نمیخوام نا امیدت کنم ولی کسی گردن نمیگیره دیگه اینو باید همون موقع باز میکردی درست گفته ولی ب ...

ا یعنی به همین راحتی تو اداره پست میخورن و گردن هم نمیگیرن. 

میدونی این بسته تا بدست من برسه دست چند نفر بوده؟ 

اولین باره تو زندگیم ازم دزدی میشه خیلی حس بدیه

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ا یعنی به همین راحتی تو اداره پست میخورن و گردن هم نمیگیرن. میدونی این بسته تا بدست من برسه دست چند ...

یه بارم این مشکل پیش اومده بود یادم نیست اینجا یا از آشناها 

توکل بر خدا

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

سلام خانم های هدفدار و دوست داشتنی

یادمون باشه که مقدار طلا خریدن مهم نیست. تداوم اون مهمه.

حتی اگه وضع مالی متوسط داریم باز هم میشه ماهی یک و هفتصد اندازه یک ۵۰۰ سوت پارسیان پس انداز کرد.حتی اگه کمتر هم شد عیبی نداره. تداوم داشته باشیم میشه باهاش کارهای بزرگی کرد.

شاید در قدم های اول ناچیز دیده بشه این مقادیر. اما اینطوری فکر کنیم که اگه این پس انداز رو نکنیم، همین پول خرج چیزهای غیر واجب شده اما با همین ۵۰۰ سوت ها و دو گرم ها، برای عید نوروز یک نیم ست زیبا میخریم. یا یک سفر رویایی میریم. 

من امروز سکه حقانی ۵۰۰سوت رو گرفتم. که عکسش رو خدمتتون ارسال میکنم.

و موقع برگشت از طلافروشی که دیگه آشنا شده، یک حساب دفتری باز کردم و ۱۵۰ سوت طلا خریدم. 

همچنین یادمون باشه که حتی هزار تومن ها هم ارزشمند هستند. من دو ماهه دارم پول نقد هایی که به چشم دیگران کاغذ پاره اس رو جمع میکنم. عیدی های عید غدیر رو جمع کردم. بهم میخندیدن که ۱۰۰۰ تومنی مگه هنوز هست که تو داری.😂

بله من داشتم و همین کاغذ پاره ها امروز شد ۳۰۸ هزار تومن. که مبلغ اصلی همین ۱۵۰ سوت شد. باقی مبلغ رو کارت کشیدم اما اگه همین کاغذ پاره ها نبود، امروز من ۱۵۰ سوت رو نمیتونستم بخرم.

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
ا یعنی به همین راحتی تو اداره پست میخورن و گردن هم نمیگیرن. میدونی این بسته تا بدست من برسه دست چند ...

عزیزم برات تایپ کردم نمیدونم چرا نیومده

از اول هم حدسم این بود که در اداره ی پست دستبرد زدن.

حدود یکی دو ماه پیش برادرشوهرم از یک پیج پوشاک که چند سال مشتریش بود لباس سفارش میده

بسته که میرسه دستش خالی بوده

از پیج پیگیری میکنه میگم شما نهمین نفری هستید که این اتفاق رو اطلاع میدید.

متوجه شدن توی اداره پست بسته رو باز کردن و دزدیدن متاسفانه

گویا خیلی از بسته ها رو باز میکنن .

آخه شهر ا خیلی سود و اجرت میشن روش. قبلا هم خریده بودم مشکلی نداشت. اینبار نمیدونم چرا اینطور شدنگا ...

عزیزم پیگیری کن حتما برو اداره پست بگو 

طلا رو با بیمه ارسال میکنن دیگه براهمین مواقع انشالله پیدا بشه ولی دیگه آنلاین نخر 

من از شهر خودمون با ۷درصد میخرم اتفاقا زودم به سود میرسه خیلی نمیکشن روش که

اما بعضی جاها سه درصد چهارصد میگن ولی ریسک نمیکنم 

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
دوستان میشه خواهرانه همگی راهنمایی کنید. یک ماه پیش به خرج من رفتیم شمال. می خواستم برم دریا، حلقه ا ...

نمیخام بگم برو دعوا بنداز خونت ولی خدایی شوهرتو خیلی پررو کردی یعنی شوهرمن گم میکرد باید میرفت همونو فورامیخرید من بچم یمدت قبل زنجیرمو پاره کرد هرروز میگفتم اخه زنجیرمو بچت پاره کرد من زنجیر میخام😁البته بادعوا نه با مهربونی بعد یماه نشد وام ویپاد و برداشت رفت خرید😅تو دیگه زیادی پروش کردی خرجی ام که نمیده دیگه بدتر اه اعصابم خوردشد ازاین مدل مردا که هیچی حالیشون نیس

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
ب نظر من ک استوری های اجرت سه درصد اهورا گالری فیک هسمن هر بار به پنج ثانیه نکشیده پیام دادم ک فلان ...

من حضوری دو بار رفتم‌ اونجا واقعاً هر دوبار کلی شلوغ بوده و مشتری صف کشیده بوده فکر فکر نمی‌کنم فیک باشه استوریاشون چند بارم موجودی گرفتم ولی چون از چیزی خوشم نیومده خرید نکردم 

نه بیچارها مقصر اونا نبودن فک کنم بین راه مامور پست زده. دوباره هم چسب زده، حالا من چه بدونم کدوم ما ...

عزیزم طلا همراه بیمه نامه اس؟

یعنی بیمه نشده برای شما ؟

من چندین بار از مهر گلد خرید داشتم بیمه داشت یعنی مشکلی برای ارسال پیش می اومد جوابگو بودن 

مگه میشه طلا رو اینجوری بفرستن اینا خودشون هم مقصرن

سلام خانما 🙂ماشالله هرچی میخونم تموم نمیشه. 

منم دوست داشتم هراز گاهی یه گزارشی بدم اینجوری باعث بشه بیشتر پایبند باشم... 

خب اول اینکه نون تموم کرده بودیم دیشب شوهرم از سوپری رفت نون گرفت دونه ای هفت هزار تومن. دیدم خیلی بی انصافیه صبح خودم رفتم نانوایی نون گرفتم دونه 700😍 و یه کشو فریزر پر کردم. 

مادر شوهرم برام 6 کیلو سبزی از زمین خودشون آورده بود که شنبلیله و گشنیز نداشت. منم 3 کیلو گشنیز و شنبلیله گرفتم و یه روز از صبح تا شب تمیز کردم شستم و سرخ کردم توی زیپ کیپ بسته بندی کردم و تا آخر سال سبزی داریم. 

از این ببعد هم میخوام خشک کنم واسه سوپ و سبزی پلو. 

3 کیلو گوشت گوسفند چرخی داشتم که چربی‌ش هم زیاد بود  3 تا بسته سنگدان مرغ گرفتم چرخ کردم باهاشون عالی شد خیلیم برکت دار میشه. جدیدا این سنگدان کشف کردم مزش هم مثل گوشت گاوه. 👌

غوره گرفتم 10 کیلو نشستم یه صبح تا عصر دونه کردم شستم ریختم تو شیشه با سیر و نعنا و.. و غوره شور درست کردم. ما خراسانی ها خیلی دوست داریم. 😁نمیدونم طرف شما هم هست یا نه. از بازار باید شیشه 60 تومن میدادم اینجوری برام افتاد شیشه 30 تومن. 

دیگه اینکه فردا انشالله میخوام 30 پرس غذا درست کنم نذری بدم. اول می‌خواستیم از رستوران سفارش بدیم بعد با یه حساب کتاب دیدم نصف قیمت خودم میتونم درست کنم. وسایلشو امروز گرفتیم. رون های مرغ گذاشتم تو آب نمک و برنجشم اخرشب خیس میکنم فردا انشالله دست به کار میشم ایشالله امام حسین دستگیر هممون باشه. 🤲

و اینکه ماهرشب میریم هیئت. آخر شب شام میدن ولی چون دخترم و شوهرم بشدت شکمو هستن تا آخر شب صبر ندارن واسه اینکه از مخارجشون جلوگیری کنم هرشب این موقع یه کوکو یا املتی چیزی درست میکنم شکمشونو سیر میکنم میبرمشون🤭 شام امام حسینم میاریم خونه دخترم که حتما از اون هم میخوره آخر شب. مال ما میمونه واسه ناهار. 

2810