2777
2789
سلام عزيزم وقتت بخير خانومي شما در مورد نقد كردن وام ويپاد از طريق منو افزايش موجودي و درگاه از پشتي ...

سلام عزیزم بله گفتن نمیشه و اگر هم کسی تونسته انجام بده بخاطر اختلال در سامانه بوده و ممکن این وسط پولتون بپره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم ، نمیدونم شاغل هستید یا خیر ؟ ولی اگر شاغل باشید میتونید بانک رسالت حساب باز کنید و امتیا ...

سلام قشنگم همسرم کشاورز هستن ولی وام کشاورزی دردسر زیاد داره خودم خانه دارم .مرسی که جواب دادین مهربونم😍😘😘😘

مامان سبحان جان عزیز دلم عذر تقصیر گل ناز🥰وام ب ل و ۱۰میلیونی برای بار اول شنیدم شش ماهه باید تسویه ...

سلام ماهی ۱۷۵۰هستش فک کنم من پارسال گرفتم باید ده تومن سه ماهه بزارید

ا یعنی به همین راحتی تو اداره پست میخورن و گردن هم نمیگیرن. میدونی این بسته تا بدست من برسه دست چند ...

اول آروم باش زنگ بزن پلیس ۱۱۰ و بگو این اتفاق افتاده و من چیکار باید بکنم.دوم اینکه برچسب روی بسته رو نگاه کن ببین چی نوشته روش معمولا محموله های طلا رو بیمه میکنن چرا طلافروشی اینکار نکرده؟ پس اوناهم مسول هستند‌.زنگ بزن شماره اداره پست منطقه تون پیدا کن تو کدپیگیری که بهت دادن نوشته اسم مامور پست چیه.

امروز برای اولین بار رفتم بانک کارگشایی💰💰💰💰

خدا رو شکر همه خوش اخلاق و گشاده رو😉😉😉

از کارمندا گرفته تا معاون و رئیس بانک

چقدر انرژی مثبت داشتن 🥰🥰

گفتن دو حالت داره:

۱- باید ۵ تومن سه ماهه توی حساب بمونه

۲-از ۲۰ تومن ۳ تومن تا پایان سال بلوکه میشه

به ازای هر ۶۰ گرم ۲۰ تومن وام

در ضمن باید حتما توی شعبه بانک گارگشایی حساب باز کنید

من قبلا تو بانک ملی حساب داشتم اونو قبول نکرد گفت باید جدید باز کنی

من همین امروز حساب باز کردم که ۵۱ تومن بابت افتتاح حساب خواستن

رئیس بانک گفت برو هفته بعد بیا

منم چون امکان داشت بریم سفر از ایشون خواهش کردم 

گفتم آقا میخوام برم سفر اگه لطف کنید امروز قبول کنید

ایشونم قبول کردن خدا خیرشون بده

واقعا حوصله دوباره رفتن به اون منطقه شلوغ رو نداشتم

مبلغی که به من دادن ۱۹میلیون و ۷۵۰ بود

که سه تومن مسدود شد

یه سوالم پرسیدم

گفتم بیشتر از ۶۰ گرم قبول نمی‌کنید

گفتن خیر

اما اگر می‌ترسید دزد بیاد خونه میتونید بیارید اینجا به صورت امانی ما براتون نگه داری میکنیم

به ازای ۱۰۰ گرم حدود ۱۷۰۰ برای یکسال میگیرن

به نظرم خیلی خوبه

اگر جای امنی برای نگه داری طلا نداریم مبلغ ۱۷۰۰ چشمگیر نیست و برای حفظ طلا هامون عالیه

سلام خانما 🙂ماشالله هرچی میخونم تموم نمیشه. منم دوست داشتم هراز گاهی یه گزارشی بدم اینجوری باعث بشه ...

قبول باشه ان شاءالله

میشه بگید چند کیلو برنج و مرغ گرفتید؟

منم میخوام نذر بدم

قبول باشه ان شاءاللهمیشه بگید چند کیلو برنج و مرغ گرفتید؟منم میخوام نذر بدم

خیلی ممنون عزیزم. 30 تا رون  کاملمرغ گرفتیم. هر رون 35 تومن در میاد. اگه بخوای نصف رون بذاری خب 15 تا میشه. برنج هم من 30 لیوان فرانسوی خیس میکنم. 5 کیلویی میشه تقریبا

امروز برای اولین بار رفتم بانک کارگشایی💰💰💰💰خدا رو شکر همه خوش اخلاق و گشاده رو😉😉😉از کارمندا گ ...

عزیزم میتونستی با شماره ملی دیگ بقیه طلاهارو بخابونی و وام بگیری همسری خاهری کسی...

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 
و اینکه ماهرشب میریم هیئت. آخر شب شام میدن ولی چون دخترم و شوهرم بشدت شکمو هستن تا آخر شب صبر ندارن ...

دلم خاست

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
2810