2777
2789

سلام عزیزان  

یه مسئله مهم و اقتصادی هم نگهداری از وسیله های خونه به خصوص لوازم برقی یه 

جاری من وقتی اومد خونه ام فک کرد همه لوازم برقی مو نو خریدم 

آخه دوتا شهر دور از هم زندگی میکردیم 

نگاه اجاق گازم کرد گفت اینو که دیگه تازه خریدی 

گفتم نه  

اول باید جنس عالی انتخاب کنیم با تحقیق و مشورت 

خریدن لوازم ارزون و بی کیفیت پول دور ریختنی 

دوم نگهداری از لوازم که خیلی مهمه 

خوب وقتی که شعله اجاق گاز با درجه بالا روشنه 

غذا سر ریز میشه می‌ریزه رو سر شعله ها ،به موقع هم تمیز نمیشه ،باعث پوسیدگی و خرابی میشه  

وقتی بطری آب و ....داخل یخچال میزاریم با دستمال خشک کنیم 

که داخل یخچال مرطوب و نمناک نباشه 

غذاها مرتب داخل ظروف در بسته  

روی طبقات یخچال پارچه بندازیم بهتره اگه. چیزی نشتی داشت 

می‌ریزه رو پارچه 

یه قابلمه که کمی برنج داخلشه نزاریم تو یخچال بزاریم تو ظرف کوچیک ،تمیز و مرتب بره داخل یخچال ،جا هم کم میگیره 

مزیت ظروف بلوری اینه که غذا و خوراکی که داخلشه تو دیده و زودتر مصرف میشه 

اضافی غذا و هر خوردنی داخل ظروفی که درشون کاملا کیپ میشه بزاریم که هوا نگیره ،ماندگاری خیلی بهتری داره 

تمیز کردن یک باره یخچال سخته ولی هر دفعه که انرژی و حوصله داشتیم یه تیکه از یخچال و اجاق گاز رو تمیز کنیم ،فشار هم بهمون نمییاد ،مثلا جا میوه ای که خالی شد بشوریم  

یا طبقات داخل در یخچال ،آروم آروم تمیز کنیم اینطوری یخچال و اجاق گاز همیشه تمیزه عمرش هم طولانی میشه 

مرتب یخچال رو چک کنیم 

اونایی که باید زودتر مصرف بشه تو یه سبد تو دید بزاریم 

ظروف واسه یخچال حتما بخریم که خیلی ضروری یه. 

نظم میده و هرج و مرج پیش نمییاد 

یه بنده خدایی شیلنگ گرفته بود رو اجاق گاز و یخچال داشت میشست   

هنگ بودم  

من به لوازم خونه ام حس دارم ،بهشون با ملایمت رفتار میکنم 

واقعا دوستشون دارم شاید باور نکنید   

آخه کدوم آدم مییاد صبح تا شب بهم کمک بده لباس بشورم ،ظرف بشورم اینا عشقای بی زبون من هستن 

وقتی لباس میشورن ،ظرف میشورن میگم خییییلی متشکرم که تو این سالها کنارم بودین 

به ما کللللی خدمات دادین.  .خلاصه دعا به جون بازمانده های مخترع و تولید کننده و ...این لوازم هم میکنم 

قسمت مخزن پودر لباسشویی رو مرتب میشورم  

کل ماشین رو جرم گیری میکنم  .داخل لاستیک رو خشک میکنم 

جدیدا کمی صدا میده تراز نیست 

باید حلش کنم  

یخچال و جارو برقی قبلی رو هم دادم دو تا دختر کارمند  

اگه شما الان برید نگاه اون یخچال کنید باورتون نمیشه ۱۵ سال کار کرده به خاطر اینکه میخواستم بزرگتر بخرم تعویض کردم 

یخچال ژاپنی سیلور خیلی خوشگل 

و این چرخه ادامه داره اون دخترا یکی ازدواج کرد ،یکی برگشت خونه پدرش 

من الان تو ذهنمه اگه دخترم دانشگاه شهر دیگه قبول بشه ببره استفاده کنه 

وسیله ها رو خوب نگه داریم ببخشیم و بزاریم این انرژی خوب جریان پیدا کنه 

خوب اینم حساب کن که سال دیگه که تحویل بگیرید انشالله مسلما قیمت بازار گرون تر هم شده اگر میخوای استف ...

خودم میخوام استفاده کنم بیشتر پولمم طلا گرفتم  چند بارم  ثبت نام کردم ب اسمم در نمیاد متاسفانه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها یه چی میگم بهم نخندینمن از فکر اینکه طلا ارزون شده و من پول ندارم بخرم از خواب و خوراک افتادم ...

مث من ازوقتی طلا ارزون شده همش دارم فکر میکنم کاش یکم میخریدم چون معلوم نیس دیگه دوباره بیاد این قیمت 

حقوقمون که سه هفته دیگه میاد 

وام ویپادم که ۵۰تومن شش‌ماهه  میتونم بگیرم ولی منتظرم یکساله برام فعال شه

فقط سه تومن پشتوانه رو میتونم بگیرم😁

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖

[QUOTE=345725003]اگر شوهرت خرج نمیکنه نگهش داشتی برا چی؟ شام نهارتون زودتر بخورید وقتی اومد بگو هیچی تو خونه نیس و بر ...[/QUOTبیاد خونه چیزی نباشه برا خوردن خونه رو میزاره رو سرش.

میگه باید با همون یارانه جوری مدیریت کنی کم نیا خیلی تلاش کردم درست نشد منم مجبورم بخاطر بچه هام از خودم خرج کنم.

میگذرن روزای سخت..
میشه پول ریخت و برداشت کرد ؟اینجوری امتیاز حساب میاد؟مثلا حقوق که گرفتیم بریزیم تو این کارت بعد موقع ...

میتونی برداری ولی خب هر روزی که بمونه امتیازت برای وام بیشتر میشه و به نظرم تنها حسنی که نسبت به بانک مهر داره اینه که لازم نیست تسویه کنی تا بتونی وام بعدی رو برداری

[QUOTE=345725003]اگر شوهرت خرج نمیکنه نگهش داشتی برا چی؟ شام نهارتون زودتر بخورید وقتی اومد بگو هیچی ...

خوب بده به خودش یارانه رو بگو خودت مدیریت کن من دیگه چیزی نمیخرم .محکم بایست عزیزم شما که خودت داری خرج خودتو میدی پس آخرش چی چرا باید اینهمه اذیت بشی پس فردا طلاهای که میخری هم باید بدی به خودش حواستو جمع کن 

دوستان من ی مشورتی میخوام باهاتون کنم هر کسی تجربشو داره کمکم کنه من مجرد و شاغلم و نزدیک ۴۰۰ تومن پ ...

منم مجردم و شاغل و درامدمم خوبه

من جای شما باشم پولمو فقط طلا میخرم 

چون رشدش قطعیه 

نقدشوندگیش بالاست

میتونی قایمش کنی 

فرسایش نداره

خرج اضافه نداره

من با همین کار الان توی تهران واحد مسکونی برای خودم خریدم

و دوباره هم بخوام پس انداز کنم فقط طلا میخرم

عقلانی ترین کار ممکنه

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .

دوستان  خودرو طرح مادران رو هنوز مهلت داره برای ثبت نام؟کسی اطلاع داره؟

چون میزنم گوگل صفحه ای که برای مادران باشه باز نمیشه

پیش به سوی موفقیت و روزهای خوبی که در انتظارمونه 😍😍🥰🥰 خدایا شکرت برای همه چیز 🙏🙏🙏
برا من نشد زنگ زدم پشتیبانی گفتش همچین چیزی ممکن نیس و اگر کسی تونسته بخاطر اختلال در سیستم بوده و د ...

سلام عزيزم وقتت بخير 

خانومي شما در مورد نقد كردن وام ويپاد از طريق منو افزايش موجودي و درگاه از پشتيباني سوال پرسيديد و بهتون گفتن امكان نداره ؟

@مامان_سبحان7 سلام مامان سبحان عزیزم یه سوال داشتم گلممن تابحال اصلا وام نگرفتم ولی الان یه مسئله ا ...

سلام عزیزم ، نمیدونم شاغل هستید یا خیر ؟ 

ولی اگر شاغل باشید میتونید بانک رسالت حساب باز کنید و امتیاز وام بخرید .

ولی اگر وام های دیگه ای بخوان باید سپرده گذاری کنید .

ویپاد بانک پاسارگاد هم که باید پول بگذارید داخل حساب بمونه .

2810