2777
2789
بچه ها یه چی میگم بهم نخندینمن از فکر اینکه طلا ارزون شده و من پول ندارم بخرم از خواب و خوراک افتادم ...

سلام عزیزم 

یه نظر دارم🤔

جایی پیدا کنین که طلا قسطی بدن ، اگه طلا دارین میتونین بعنوان گرویی بذارین ، یا خود طلا رو بر میدارن قسطش که تمام شد آزادش میکنن

البته باید سعی کنین قسطا رو زود به زود پرداخت کنید 

خودم وقتی طلا به این شکل بر میدارم تمام سعیم اینه که زود پرداختش کنم زیاد سود نره روش

معصومه جون میشه منم راهنمایی کنیهمسر من خیلی وقته بیدار شده از این نظر یعنی بینمون مال من و تو هست ع ...

عزیز دل خواهر ❤️

از پستی که برام نوشتی انگار هنوز خونه به نام تو هستش هنوز به اسمش نزدی 

اکه اینطور شما هم دل به کار بده ...بالاخره اوایل ازدواجتون باهم ...همدل بشین زندگیتون رو بسازین 

زیاد مال من مال تو نکنین 

با سیاست پیش ببر کارت رو ...حداقل چند سالی بگزره اگه دیدی چیزی به اسمت نیست ...اونوقت با زبون خوش بگو عزیزم 

من دوست داشتم که داشته هامون رو ....رو هم بذاریم و نصف نصف به نام هم باشه و زودتر پیشرفت کنیم در زندگی مشترک 

ولی انکار تو اینطوری نمیخوای ♥️

پس از این به بعد منم مجبورم تغییر رویه بدم 

بالاخره منم زحمت میکشم منم ساعت ها سرکار میرم که یه کار خونه بنامم باشه 

عزیز دلم همه ی اینا با تن صدای آرام و ملیح گفته بشه نه اینکه غر بزنی 

اکه گفت فرقی ندارد مال من باشه مال تو باشه 

بگو عزیزم خودت رو بذار جای من ♥️

از صبح تا شب برو کار کن ...بیار همه چی بنام من باشه 

آیا بازم خواهی گفت که مال تو و من نداره ؟

من نمی‌خوام که همش مال من باشه من فقط می‌خوام دستمزد زحماتم رو ببینم 

اینطوری عزیزم ❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای دمتون گرم چه از خودگذشتگی ایی😅😅

اخه این سودش از طلا هم بیشتره

چون دیگه سیمکارت ۰۹۱۲ که تولید نمیشه و خواهان هم زیاد داره ایندگان و بچه هامون برای کارشون و کارت ویزیت نیاز دارن به این شماره ها

هرروز هم قیمتش میره بالا

من یه شماره معمولی با کد ۷ گرفتم ۴۸ میلیون واسه همسرم تازه همشونم کارکرده هستنخط خودمو سال ۸۶ خریده بودم ۵۰۰تومن الان پرسیدم گفتن ۱۵۰ میلیون میخرن چون تقریبا رنده و کد ۳

هست من که نمیخوام بفروشم اما سالهای اینده بالای ۳۰۰ میلیون میشه

یه تجربه خرید لباس بهتون بگم.مخصوصا برای لباس تو خونه ایچند وقت پیش یه شلوار تو خونه ای خریدم به قیم ...

قربونت برم عزیزم ♥️ ممنون که برام نوشتی 

منم اکثرا کم میگیرم امتحان کنم بعد بگیرم 

منتها بعضا که از بسته بندی ها میگیرم نمیشه که پس داد 

یا ازش امتحانی اورد استفاده کرد 

من طرح مادران ثبتنام كردم اما نميدونم شرايط پرداختش چطوري زنگ زدم نمايندگي گف كم كم پرداخت ميكنيد وا ...

فدات شم ...من از این طرح های خودرو خبر ندارم 

نمی‌دونم چه جوریاست عزیزم 

از دوستامون بپرس راهنمایی کنن

ممنونم مهربون ترین 😍😍یعنی کجا می‌نویسید برام تاپیک دیگه ای هست ؟آره عزیزم حتما برام بذار که عالی م ...

خواهش میکنم عزیز دلم ❤️ 

آره گروه آشپزی رویا جون میذارم ...اسم تمام دور چین هایی که برای کنار مرغ و گوشت میذارم 

مینویسم در فرصت مناسب اینجا خبر میدم که گذاشتم براتون 

در مورد پس اندازت هم باریکلا بهت عزیزم همین فرمون ادامه بده 👌گرفتی عکس اش رو هم بذار برای انگیزه 😍

سلام. لطفاً هرکس میتونه منو راهنمایی کنه ، بکنه. چون واقعا میخوام‌ خون گریه کنم. هرکاری میکنم رزق نم ...

عزیزم نباید صبر کنی مشتری بیاد تو باید بری دنبال مشتری چند نوع کیک درست کن از هرکدوم یه اسلایس ببر سوپرمارکت های نزدیک خونتون یا کافه های شهرتون برا تست

عزیزم چه دردسری داره

خلافی داشته باشه/ تصادف داشته باشه مالک باید بره دنبال کارهای ماشین

اگر هم همسر اهل این باشه که ماشین بده دست دوست و اعضا خانواده باز مشکلی پیش بیاد پای مالک گیر هست 

عزیزم ببخشید من یه سوال دارم لازمه برای دریافت وام ویپاد حضوری بریم بانک ؟ یا میشه همه کاراشو غیر حض ...

ویپاد کلا غیرحضوریه عزیزم

این دیگه سیاست بانکه که چطور اعتماد میکنه؟

ولی بدهی بانکی باعث میشه کارای بانکیت به مشکل بخوره و اعتبارت پایین بیاد

مثلا من اعتبارم تو رسالت خوب بود و تونستم بدون ضامن ۷۰ تومن وام بگیرم

و یا یه بانک دیگه م با اعتبار A تونستم راحت تر وام بگیرم 

کلا داشتن اعتبار خوب خیلی به دردم خورد

سلام. لطفاً هرکس میتونه منو راهنمایی کنه ، بکنه. چون واقعا میخوام‌ خون گریه کنم. هرکاری میکنم رزق نم ...

وقتی یک کاری رو چند بار انجام میدیم اما نتیجه نمی‌ده یعنی یک جای کار اشتباه هست باید بگردید دنبال مشکل 

تبلیغ باید موثری باشه 

باید اعتماد مشتری رو جلب کنی باید یک کاری بکنی که رقبا نمی کنن

معصومه جون میشه منم راهنمایی کنیهمسر من خیلی وقته بیدار شده از این نظر یعنی بینمون مال من و تو هست ع ...

عزیزم همسرت هم انصاف نداره و هم زرنگه

حواستو جمع کن و با زبان و رفتار عالی باهاش رفتار کن ولی عملا برا خودت جمع کن و ترجیحا مخفی

سلام عزیزم تبریک منو بپذیر منم ازمون دادم با رتبه ۲۰۰قبول نشدم کتبی اینجا خیلی درس خون هستن شهر کوچی ...

اشکال نداره اصلا. تجربه شد مطمین باش.ان شاله خدا جای بهتری برات در نظر داره. با همین فرمون بری جلو ازمون بعدی با اختلاف اولی😘

2810