2777
2789

سلام خانوما میشه بگین اونای که خونه دارن و اهل پس انداز تا الان تونستن با پس اندازشون ملک بخرن خونه آپارتمان زمین منظورمه آخه من پس اندازم زیاد نیست چون خانه دارم فقط میتونم از قناعت و خرج خونه که مدیریت کنم بخرم اونم نهایت ۲۰ ساله دیگه یه مسکن مهر این باعث میشه نا امید بشم از پس انداز 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوم ها ممنون میشم راهنماییم کنید 

ما تا بخوایم ماشین بخریم ۳ ماه اینطورا طول میکشه 

ب نظرتون با ۴۰ ۵۰ تومن پولی که الان نقد دستم دارم برم طلا بگیرم بعد اگه لازم شد ۳ ماه دیگه بفروشم 

اما اگه تونستم با حقوقم جایگزینش کنم که دیگه طلاکاری نفروشم 

ب نظرتون تو ۳ ماه ضرر میکنم اگه طلا بفروشم؟

سلام وقت بخیر یه سوال داشتم ..شما که برای بچه ها طلا پس انداز میکنید اگه برای خرید خونه ماشین یا زمی ...

سلام بله من چندبار استفاده کردم اما دوباره همون مقدار رو خریدم و جایگزین کردم

به عبارتی از پسرم قرض گرفتم😍

[QUOTE=344856854][QUOTE=344856753][QUOTE=344855659][QUOTE=344852248]سلام خدمت بانوان زحمت کش، متفکر ...

عزیزم یه برنامه هست میتونین از بازار نصب کنین و خورد خورد پولاتونو داخلش بریزین و همون لحظه اون پول تبدیل به چند سوت طلا میشه 

حداقل خرید صد هزارتومنه

یه مقدار ناچیز موقع خرید و فروش کارمزد ازتون کسر میشه فکر کنم ۲درصد باشه

هر زمان هم که به پولتون نیاز داشتین برداشت میزنین و به قیمت طلای روز محاسبه میشه و پول میاد به حسابتون

مثلا امروز طلا گرمی ۳۵۰۰تومنه شما ۱گرم طلا خریدین

فردا میشه گرمی ۴تومن برداشت که بزنی همون ۴تومن میاد به حساب و ۲درصد کارمزد کم میشه

میشه دلیلشم بگی

ماشین برای سرمایه گذاری خوب نیست بیشتر برای رفاه خوبه که ماشین بگیرید ولی طلا بهتره مخصوصاً چون میگین که دو سال دیگه به پولش احتیاج دارید طلا هم راحت تر نقد میشه هم ریسک کمتری داره. زمین هم خوبه ولی برای دو سه سال نمی ارزه که زمین بخرید و بفروشید. به دردسرش نمی ارزه و ممکنه که زمین رو بهتون بندازن که دیگه صاحب اول و آخرش خودتون میشید. 

طلا مثل پول نقد میمونه. یادمه یه سری معصومه جون میگفت نگید مثلاً 100 میلیون پول دارم بگین 30 گرم طلا دارم. 

من از این حرف خیلی خوشم اومد و سعی می کنم که همیشه اگه پولی دارم به طلا تبدیل کنم. 

سلام خدمت بانوان زحمت کش، متفکر و اقتصادی اول از همه از خانمای عزیز معصومه جون،مامان سبحانِ صبور که ...

منم مجردم

اصلا ماشین نخر

میبری تو خونه شوهر و فردا تنبل میشه

فقط طلا بخر

بالای یک سال خرید طلا سودش خوبه

واسه جهیزیه میفروشی یا اصلا نفروش و با وام جهیزیه رو بخر

پشتوانه برای اینده ات

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
بچه ها شما اگه این ماه زایمان داشته باشید و دلتون بخواد برید بیمارستان خصوصی و ماما خصوصی هم بگیرید ...

آره ارزششو داره. 

من خودم به خاطر دیابت بارداری بیمارستان دولتی ده روز بستری بودم و خیلی خیلی اذیت شدم ولی هزینش خیلی کم بود و مجبور بودیم ولی برای خود زایمانم دیگه گفتم من بیمارستان دولتی نمیرم و بیمارستان خصوص رفتیم که برای یک شب 16 میلیون گرفت ولی خیلی راضی بودم واقعا آب تو دلم تکون نخورد. خیلی راحت و خوب بود. 

ماما همراه و پمپ درد هم نگرفتم چون سزارین بودم لازم نشد. ببخشید اینارو اینجا توضیح دادم شاید بی ربط باشه ولی میخواستم دقیقاً منظورم رو برسونم که یعنی ارزش داره برای زایمان طلا بفروشیم. چون یه باره هر روز که نیست 

عزیزم یه برنامه هست میتونین از بازار نصب کنین و خورد خورد پولاتونو داخلش بریزین و همون لحظه اون پول ...

سلام ممنون ک جواب دادید ...الان من نصبش کردم ،میخوام از صد تومن شروع کنم ،از همون قسمت خرید و فروش برم ؟

اینو دقیق نمیدونم

ایران خانوم قشنگمون با همه قومیتا و مذاهبشه که رنگی و قشنگه🪷🌺❤️‍🔥پس تویی که کامنت یا تاپیک ضدقومیتی و ضدمذهبی میذاری خیلی خطرناکی ،باید به بدترین شکل باهات برخورد بشه،چون نه تنها شعور نداری بلکه یه کتاب تاریخ هم دستت نگرفتی که بدونی گوشه به گوشه ایران چه تاریخ و ابهتی داره ،پس اگه با خاک یکسانت کردم لایقته🤢

سلام خانومای خوشگل پولدار😉💵 

در جریان خرید خونه ب شدت توی قرض گرفتارشدیم و همسرمم درآمدش نسبت ب قبل اومده پایین 🙄🤷

خودمم بیکار شدم 🥺

و خب توی این بین منم تا تونستم مراعات و مدیریت کردم ب امید اینکه زودتر ازین وضعیت دربیایم 

و اینکه خرید عمده احتیاج داریم 😐 و لباسم نداشتیم 

چندروز پیش از سر بیکاری داشتم برنامه های گوشیمو رد میکردم چشم خورد ب استپ

رفتم همینطوری توی اپ می‌چرخیدم که رسیدم ب اسنپ پی و بازش کردم و در کمال تعجب و خوش شانسی دیدم ۲ تومن اعتبار دارم 😍 (من از اسنپ زیاد استفاده نمیکنم) 

بعد دیدم نوشته قسطی و اینا رفتم توی قسمت فروشگاهش از فروشگاه سنسی ی شلوار و شومیز گرفتم توی ۴ قسط هر قسطش ۲۳۹ که قیمتشم خوبه و کیفیتشم عالی بود😇 دیروزم ب دستم رسید و کلی خوشحالم چون واقعا نمیتونستم لباس بگیرم و چیز بدرد بخوریم نداشتم🥺 

بعد رفتم توی قسمت لوازم آرایشی و بهداشتیش توی سایت خانومی با کلی تخفیف قسطی وسایلی که احتیاج داشتیمو گرفتیم 😍 

از کیفیتشونم راضیم 

از اسنپ پی غافل نشید ی سری چیزاش خیلی خوبه

طرفدار استفاده از کاپ قاعدگی،طرفدار ازدواج در سن بالا،طرفدار آزادی رفتار و اخلاق زنان اگه مخالفی ریپ نزن عصبی نشی 😒
سلامم دختراااامن برگشتمممماز اول سال درگیر خرید خونه بودم که برای بچه هایی که یادشون نیست میگم که خو ...

آفرین خیلی مبارک باشه

ببخشید  ی سوال 

برا وام چ جوری اقدام کردی 

وقتی خرید خونه قطعی شد درخواست میدی

بعد اون فروشنده قبول میکنن اینجوری؟

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
سلام ممنون ک جواب دادید ...الان من نصبش کردم ،میخوام از صد تومن شروع کنم ،از همون قسمت خرید و فروش ب ...

اول کیف پول برنامه رو شارژ کنید .مثلا ۲۰۰ هزار ت بریزید توش..شماره یه کارت که به نام خودتونه هم معرفی کنید به برنامه.. با همون کارت کیف پول برنامه رو شارژ کنید... بعد وارد قسمت خرید و فروش بشید... گزینه خرید رو انتخاب کنید.. مبلغ مد نظرتون وارد کنید و طلا رو بخرید...

آفرین خیلی مبارک باشهببخشید ی سوال برا وام چ جوری اقدام کردی وقتی خرید خونه قطعی شد درخواست میدیبعد ...

روز قولنامه به فروشنده میگی میخوام با وام مسکن بخرم و باید همکاری کنی

اگه اوکی داد توی قولنامه نوشته میشه 

وقتی قولنامه رو نوشتین با درد ست داشتن قولنامه میرین بانک مسکن

اگه خونه زیر ۲۵ سال ساخت باشه به هر نفر ۴۰۰ میلیون وام خرید بعلاوه ۱۶۰ میلیون وام تعمیرات میدن

خونه بین ۲۵ تا سی سال ساخت باشه از هزینه وام صد میلیون کم میشه

و اگه بالای سی سال ساخت باشه کلا بهش وام مسکن تعلق نمیگیره

این اطلاعات منه

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
روز قولنامه به فروشنده میگی میخوام با وام مسکن بخرم و باید همکاری کنیاگه اوکی داد توی قولنامه نوشته ...

ممنون عزیزم 

شما خودت چقدر نقد داشتی 

چندساله کار میکنی 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
2810