2777
2789
آفرین خیلی مبارک باشهببخشید ی سوال برا وام چ جوری اقدام کردی وقتی خرید خونه قطعی شد درخواست میدیبعد ...

یکسری فروشنده ها قبول نمیکنن و میگن طولانی میشه 

اغلب قبول میکنن خصوصا وقتی بازار مسکن مثل الان راکده و نقدینگی کمه

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام وقت بخیر یه سوال داشتم ..شما که برای بچه ها طلا پس انداز میکنید اگه برای خرید خونه ماشین یا زمی ...

سلام عزیزم، منم نظرم رو بگم، من خودم به شخصه اصلا دوست دارم طلایی بخرم و به بچه ام بگم این مال توئه، در واقع نمیخوام این ذهنیت تو بچه ایجاد بشه که مالک پس انداز ماست، اینطوری پر توقع و کم کار میشه، من تو ذهنم میگم مثلا این برای آینده ی پسرم، ولی لازمش هم داشته باشم به گردش میندازم و نمیذارم راکد بمونه، بالاخره پدر و مادر هرچی هم داشته باشن مال بچه شونه

سلام خانوما میشه بگین اونای که خونه دارن و اهل پس انداز تا الان تونستن با پس اندازشون ملک بخرن خونه ...

لازم نیست هدفت از پس انداز حتما خونه باشه... با پس انداز میتونی متراژ خونتو بیشتر کنی.. میتونی محل زندگیتو تغییر بدی برید محله ی بهتر.. می تونید برای پیش آمدهای غیر منتظره پس انداز کنید.. یک قطعه زمین کوچک برای آینده فرزندتون... 

خلاصه پس انداز همیشه خوبه...

ان شاءالله بتونید به هدفتون برسید و خونه مورد نظرتونو بخرید...ناامید نشید.

شهر ما جاهای خوبی داره برا شنا کردن با گروه طبیعت گردی میرم دخترم هم میبرم جلیقه نجات هم داریم دختر ...

سلام عزیزم 

اگر اشتباه نکنم شما ساکن اهواز هستین ♥️

دختر گلتو کجا برای شنا ثبت نام کردی؟ 

و اگر میتونی یکم اطلاعات راجع ب همین طبیعت گردی اینا بهم بده

اگر دورهمی تگم کنی که عالی میشه 🥰😘😘😘

سلام بچه ها امروز وام یک میلیونی ویپاد رو گرفتم ومنتقل کردم به کیف پول واز اونجا منتقل کردم به یه کا ...

سلام عزیزم خواهشا جواب بدید 

منم یه تومن گرفتم چه جوری انتقال دادی به کارت دیگه 

میگن فقط میشه خرید اینترنتی کرد یا کارت بکشی 

من میخوام بریزم حساب طلا فروش نمیشه 

سلام 

خواستم اینجا یه چیزی بگم شاید ب درد کسی بخوره

من خیلی آدم ولخرجی بودم یعنی واقعا الان خیلی ازخودم شرمندم از روی شوهرم که انقدر با سختی داره کار میکنه و من ۶ساله یه هزارتومنی هم پس انداز نکردم و فقط خرج میکردم و میگفتم گرونه دیگه آخه چطور جمع کنم چطور پس انداز کنم

ازروی دخترم شرمندم که بفکر آیندش نبودم درسته الان کوچیکه ولی تا چشم بذاریم بزرگ میشه آینده میخواد دانشگاه میخواد جهیزیه میخواد و من مادر باید بفکرش باشم که خب نبودم

الان تقریبا یک ماهه با اینجا آشنا شدم 

خیلی ب دردم خورده تونستم تاجای ممکن جمع کنم ولخرج نباشم براآیندمون پس انداز کنم درسته که حقوقمون کمه ولی تونستم درست خرج کنم تواین یک ماه دو سه بار بیرون رفتیم چیزایی هم که واجب و ضروری بوده خریدم بعضی وقتام چیزایی که خودم دوسداشتم رو خریدم

اول ازهمه هدف گذاری کردم فریزرم ۶ماهه خرابه نتونستم درستش کنم ولی هدف گذاشتم که تا آخر تیر باید درست بشه خداروشکر دادیم تعمیر و قراره بیارنش 

هدف گذاشتم پارسیان یک گرمی تا آخر تیر بخرم ۱گرم و ۲۰۰سوتی تا آخر خرداد تونستم بخرم

هدف بعدیم خرید تکپوش بود برا آخر اسفند ولی خداروشکر قراره آخرماه بخرم اون چیزیو ک دو ساله خیلی دوسش دارم

و خیلی چیزای دیگه که بعدا میگم

خلاصه که هدف گذاری و نوشتن خیلی به من کمک کرده ممنون ازهمه دوستان باتجربه😘😍

گلم میشه درمورد خرید طلا از دیوار توضیح بدی؟مثلا طلا فروشی نزدیک خونه فروشنده میرین؟طلافروش ازتون پو ...

سلام گلم 

آگهی رو تودیوارمیبینم بعد میبرم طلا فروش طلا بودن  و وزن برام میگیره دیدم اوکی داد میخرم 

هر طلا فروش قبول نمیکنه ولی طلا فروشای با معرفت هم هس 

برای خرید انگشتر بهم گفت حتما بخرش عالیه، وزن توفاکتور هم یکی بودفاکتور هم داره 

اینم بگم ۱۰۰تومن بالای قیمت تابلو خریدم 

ممنون عزیزم زحمت کشیدی جواب دادی تتو بدن میکنه یا فیبروز ابرو تتو لب اینا

قربونت عزیزم نه تتو بدن ...ولی  تجربه اش رو که می‌گفت 

می‌گفت معصومه برای من از لیفت ها میمونه ...چون لیفت هارو فوقش یه ماه دیگه دوماه دیگه می‌بری ترمیم 

ولی تتو بدن اینطوری نیست 

عزیزم یه برنامه هست میتونین از بازار نصب کنین و خورد خورد پولاتونو داخلش بریزین و همون لحظه اون پول ...

قربونت برم عزیزم ♥️ ممنون که نوشتی برای دوستمون 

دنبال صفحات گشتم که ببینم اکه کسی جواب نداده 

من جواب بدم 😊

که الکی صفحاتمون جلو نره 

فدات شم صفحه اش رو حتما یادمون باشه هرکس تازه وارد بود اشاره کنیم به پست شما ♥️❤️

[QUOTE=344855659][QUOTE=344852248]سلام خدمت بانوان زحمت کش، متفکر و اقتصادی اول از همه از خانمای عزی ...

سهام صندوق بورسی بر پایه سکه

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
2810