2777
2789
سلام معصومه جون خداقوت عزیزممن بعد یکی دو سال موفق شدم این ماه نصف حقوق همسرم رو دست بگیرم خیلیی حس ...

سلام عزیز دلم ❤️ قربونت برم من ❤️ ممنونم بابت دعای قشنگت

میدونی چیه ؟لدت میبرم از این‌ همه تلاش برای مدیریت بهتر زندگی 

قطعا مطمینم شماها به سال ازدواج من برسین تو چه نقطه هایی خواهین بود 🥰😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره چند روز پیش این پیام واسه منم اومدیک روز کامل داخل حساب مبلغی گذاشتم فعلا چیزی واریز نشده

گفت ۲۴ ساعت بعد واریز میشه به پشتیبانی زنگ‌ بزن

بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار ، فکری به حال خویش کن این روزگار نیست
بچه ها درمورد طلاسی و میلی که اینجا معرفی کردن من رفتم توی هردوش طلا خریدم امتحانی. به یه نکته برخور ...

ازشون مارتین جون پرسیدم ... گفتن پایین دویست میلی ...یه میلی کارمزدش ....یعنی چقدر میشه دقیق ؟

سلام دوستان تجربه خرید و فروش طبقه دوم بدون آسانسور و دارید ؟؟اگه آره چه جوری بوده 

خونه خودمون طبقه اول بدون آسانسور هست مشکلی نداریم باهاش 

خونه خواهرم سوم بدون آسانسور خیلی سخته 

ولی دوم نمیدونم چه طوره .....

خونه لوکیشن عالی + نقلی هست که راحت خرید فروش میشه (۷۶متر ) + بازسازی شیک هم هست 

و مهم تر اینکه بخشی از پول ما ماشبن هست که خوشبختانه ماشینو پسندیدن 

خیلی خوب داره اوکی میشه راستش آنقدر خونه خریدن پروژه سختی هست که الان که این مورد داره درست میشه همه اش میگم 

چرا آنقدر راحت🙈🙈😥نکنه مشکلی داره 

متاسفانه انگار به رنج کشیدن عادت کردیم 🥹

پیشاپیش سپاس فراوان از دوستانی که همفکری میکنن 

بچه ها درمورد طلاسی و میلی که اینجا معرفی کردن من رفتم توی هردوش طلا خریدم امتحانی. به یه نکته برخور ...

ممنون از نکته سنجی و توضیح بجا تون 🙌😘❤️

منم راستش حس بهتری به طلاسی دارم 

فروشم سریع انجام شد و با اولین سیکل شبا نشست به حسابم 

سلام عزیز دلم ❤️ قربونت برم من ❤️ ممنونم بابت دعای قشنگتمیدونی چیه ؟لدت میبرم از این‌ همه تلاش برای ...

ممنون فدات بشم  ان شالله همیشه تو اوج ببینیمت همینقدر خانوم و خیر خواه و پر از ارامش و اسایش و رفاه

هم زندگی خودت هم بچه های گلت خدا خیر بده به پدر و مادرتون که همچین نون حلالی به شما دادن که نتیجه اش شده الانتون

سلام دوستان تجربه خرید و فروش طبقه دوم بدون آسانسور و دارید ؟؟اگه آره چه جوری بوده خونه خودمون طبقه ...

سلام عزیزم

تاجایی ک من اطلاع دارم تو اپارتمان های بدون اسانسور طبقه دوم گل طبقات (اصطلاحا) محسوب میشه

حالا اگ ویو و نور خوبی هم داشته باش که چه عالی 

خودمون هم طبقه دو با اسانسور خریدیم ک بنظرم خیلی خوبه چون کوچه عریض هست ساختمان های روبرویی خیلی مانع نور نیستن و البته ساختمان جنوبی هست 

عزیزم  مواردی مث نظافت مشاعات ک نشون از فرهنگ ساکنینه

و سال ساخت اپارتمان (رو کنتور برق هست) 

و نقشه هم دقت کنید🌸

انشالله بهترین ها براتون پیش بیاد

سلام بچه ها امروز وام یک میلیونی ویپاد رو گرفتم ومنتقل کردم به کیف پول واز اونجا منتقل کردم به یه کارت دیگه...

حالا میخوام بدونم اگر همین امروز وام ویپاد رو تصفیه کنم میتونم وام دو تومنی روبگیرم یا باید صبر کنم ۴ماه دیگه تصفیه شه  بعد دومیلیون فعال میشه برام؟

لطفا هرکی میدونه بگه لازم دارم ...ممنونم 

2810