2777
2789

سلام وقت بخیر یه سوال داشتم ..شما که برای بچه ها طلا پس انداز میکنید اگه برای خرید خونه ماشین یا زمین به پول نیاز داشتید از طلای بچه ها استفاده میکنید ومیفروشید؟؟

سلام خدمت بانوان زحمت کش، متفکر و اقتصادی اول از همه از خانمای عزیز معصومه جون،مامان سبحانِ صبور که ...

عزیزم اگر مساله ازدواجت جدی هست بهتره پولو برای جهیزیه نگه داری

به جای طلا دست دوم هم عیار اگر نمیخوای خانوادت بفهمن

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=344852248]سلام خدمت بانوان زحمت کش، متفکر و اقتصادی اول از همه از خانمای عزیز معصومه جون،ماما ...

یاس جان ،میشه شما درباره خرید و فروش در طلاسی بهم‌توضیح بدی

ایران خانوم قشنگمون با همه قومیتا و مذاهبشه که رنگی و قشنگه🪷🌺❤️‍🔥پس تویی که کامنت یا تاپیک ضدقومیتی و ضدمذهبی میذاری خیلی خطرناکی ،باید به بدترین شکل باهات برخورد بشه،چون نه تنها شعور نداری بلکه یه کتاب تاریخ هم دستت نگرفتی که بدونی گوشه به گوشه ایران چه تاریخ و ابهتی داره ،پس اگه با خاک یکسانت کردم لایقته🤢
[QUOTE=344855659][QUOTE=344852248]سلام خدمت بانوان زحمت کش، متفکر و اقتصادی اول از همه از خانمای عزی ...

من با طلاسی آشنایی ندارم عزیزم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
[QUOTE=344856753][QUOTE=344855659][QUOTE=344852248]سلام خدمت بانوان زحمت کش، متفکر و اقتصادی اول از ...

ممنون ...خیلی درموردش کنجکاوم، کسی هم نیست ک اطلاعات بده

ایران خانوم قشنگمون با همه قومیتا و مذاهبشه که رنگی و قشنگه🪷🌺❤️‍🔥پس تویی که کامنت یا تاپیک ضدقومیتی و ضدمذهبی میذاری خیلی خطرناکی ،باید به بدترین شکل باهات برخورد بشه،چون نه تنها شعور نداری بلکه یه کتاب تاریخ هم دستت نگرفتی که بدونی گوشه به گوشه ایران چه تاریخ و ابهتی داره ،پس اگه با خاک یکسانت کردم لایقته🤢
[QUOTE=344856854][QUOTE=344856753][QUOTE=344855659][QUOTE=344852248]سلام خدمت بانوان زحمت کش، متفکر ...

گوکل کن عزیزم

سلام وقت بخیر یه سوال داشتم ..شما که برای بچه ها طلا پس انداز میکنید اگه برای خرید خونه ماشین یا زمی ...

سلام من برای دخترم گاهی طلا میخرم النگو و گوشواره 

پارسال حدود 10گرم داشت برای ماشین فروختیم  ولی بااینکه کوچیکه یادش موند و گاهی بهم میگه النگو خوشگلمو فروختی ولی اینبار برای خونه  طلا فروختم به شوهرم گفتم به طلای دخترم دست نزنیم گوشواره  والنگو داره باز از پارسال براش خریدم تا الان که مقاومت کردم نفروختم چون خیلی هم حساسه رو وسایل وکلا به زیورآلات علاقه داره 

برای پسرمم از این شمشای 24عیار 1گرمی خریدم و دلم نیومد بفروشم اما خب واجب باشه وراهی نباشه دیگه چاره ای نیست 

اما هر وقت پول دستم باشه حتما براشون میخرم ودیگه نمی‌فروشم تا بزرگ بشن نگه میدارم 

سلام دوستان

میشه درصد این طلا رو برام حساب کنین

خودم حساب کردم ۱۰ درصد سود با ۹درصد مالیات که ۱۹درصد میشه

میخوام بدونم درست حساب کردم یا نه

وزن ۵۵۰ سوت

هر گرم طلا ۳۵۵۹۰۰۰

قیمت نهایی ۲۳۳۵۰۰۰

🌹دلم یه خونه‌باغ پر از گل رز می‌خواد🌹                     به سوالای ریاضیتون جواب می‌دم. بیاید تاپیکم و سوالتونو بپرسین، سعی می‌کنم زود جواب بدم😊
بچه ها شما اگه این ماه زایمان داشته باشید و دلتون بخواد برید بیمارستان خصوصی و ماما خصوصی هم بگیرید ...

حتما

طرفدار استفاده از کاپ قاعدگی،طرفدار ازدواج در سن بالا،طرفدار آزادی رفتار و اخلاق زنان اگه مخالفی ریپ نزن عصبی نشی 😒
حقوق هر دو رو میریزم به کارت مهرم امتیاز جمع میشه وام میگیرم تبدیل میکنم هر ماه ۶تومن قرعه ربع سکه ا ...

سلام عزیزم چقدر عالی بود میشه دستور پخت مرغ شکم پر توی سرخ کن بدون روغن تایپک دور همی بزارید ومن رو هم تک کنید هروقت که تونستید ممنونم 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
سلام خدمت بانوان زحمت کش، متفکر و اقتصادی اول از همه از خانمای عزیز معصومه جون،مامان سبحانِ صبور که ...

عزیزم اولا که شما به من لطف دارید .

من جای شما بودم فعلا پول هام رو نقد نگه نمیداشتم و یا همون ماشین رو میخریدم یا سکه چون ان شا الله که خیر باشه و شرایط ازدواجتون مهیا بشه ولی حالا از مراحل خواستگاری تا عروسی به هر حال زمان بر هست اون موقع میتونید برای خرید جهیزیه ماشین یا سکه ها رو بفروشید .

من این چندسال چون هر پولی دستم اومده طلا خریدم انگار الان برام سخته که یه مدت باید دست نگه داریم چون هر چی پول دستمون میرسه باید وسیله بخریم برای خونه 

اما نمیتونم بی خیال بشم به خاطر همین هر وقت پول دارم یه کوچولو از حقانی طلا میخرم یه کم دیگه 3گرم میشه چون انتحاری زدم ووام پیش درآمد ویپاد 3تومن رو گرفتم و اضافه کردم به قلک حقانی 

خدا بخواد پاییز میریم مشهد می‌خوام برم حضوری از حقانی تحویل بگیرم به شوهرمم گفتم اینبار طلا خریدیم دیگه برای هیچی نمی‌فروشم اونم گفت خب دیگه نمیخریم😂

سلام معصومه جون...عزیزم به راهنماییت نیازدارم...مایه قرعه برای سوم شهریور بمبلغ ۱۱۲ملیون دراومده ... ...

سلام عزیز دلم ❤️ ظهرت بخیر 

فکر خوبیه عزیزم 

دیگه استرس برای چی ؟سوم شهریور قرعه اتون در میاد میذاری برای مهرماه ....و از اینور هم جمع کن تبدیل کن و اقساط رو پرداخت کن ....

منتها به صاحب قرعه بگو که من برای دهم شهریور ماه حتما می‌خوام قرعه ها که به وقتش جمع کنه بده بهتون 

نمیدونم احتمالا تاثیر داره!ممنون از راهنماییت

دوست عزیز ما ۱۵۰ گذاشتیم از اول و تا آخر ۶ ماه ۲۰۰ شده بود پولمون ک ۱۵۰ تومن بمون امتیاز وام داده ...

بقول مامان سبحان عزیز امتیازتون بستگی ب مقدار پولی ک سپرده کردین و مدت زمانی ک میزارین بمونه داره.

خب مسلم ک من اگر بیام دوسه ماه بیشتر بخابونم همون پول رو شرایط وامم بهتر میشه...

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️

سلام دوستای عزیز

یه مطلبی بگم راجب کاشت ناخن و ژلیش و...

من حدودا ماهی 600 هزینه ترمیم ناخن های دست و پام میشد راستش یکم قلقلکم میداد که چیه سالی 7 میلیون پول ناخن و اینا

راستش لاک ساده هم دوست ندارم که توی خونه بزنم چون سریع لب پر میشه و با شستشو خراب میشن

ماه پیش اومدم یه تصمیم اقتصادی گرفتم 

رفتم یه دستگاه یو وی خونگی به مبلغ 600 هزار تومان خریدم 

6 عدد لاک ژل و تاپ کات و بیس کات و ....متعلقاتش کلا 400 هزار تومان

یعنی کلا یک میلیون تازه برای چندین ماه و اینکه خب دستگاه حالا حالاها هست

وای بچه ها عالی شد 

الان هر 20روز لاکم رو عوض می کنم خیلی تمیز می مونه  اصلا خراب نمیشه بااینکه مواد کاشت زیرش نداره

بسیار بسیار از کارم راضیم تازه برای دخترم هم زدم اونم خیلی کیوت و با مزه شد حتی به زور پای مادرم هم زدم🤣

البته من همیشه لاک ساده می زدم اگه طراحی می کنین خب قاعدتا توی خونه یکم سخته

و اینم بگم اول توی یوتیوب آموزش کاملش رو چند بار دیدم چون مهمه به صدف ناخن نباید آسیب وارد بشه

2810