2777
2789

سلام خانوما وقتتون بخیر

می‌خوام هرکس در توانشه راهنماییم کنه ک خیلی خسته شدم اول ی شرح کوتاه از اوضاعمون بگم 

ما ی سوئیت تو شهرستان داریم در حد ۱تومن

ی دونه ماشین حدود ۵۰۰‌م

با ی زمین داهات ک ب همسرم ارث رسیده

و طلا نزدیک ۳۰/۴۰گرم

خودمونم تهران مستاجریم ماهی ۵ اجاره

حالا من سرکار میرفتم تا الان حقوقم حدود ۱۵ ک سر تایم میگرفتم قسط وامو ک برای خونه گرفتیم ۱۱م میدادم باهاش بقیه هم خرج خونه و رفت و امد میشد 

همسرمم حدود ۳۰ تومن حقوقشه ک متاسفانه سروقت نمیگیره یعنی از اول سال تا الان کلا ۳۰تومن گرفته ک خب بیشترشو پس انداز کردیم

الان من مدتهاست خسته شدم از کارکردن خیلی فشار رومه کارمند بخش خصوصیم ساعت کار زیاد مسیر طولانی 

میخوام دیگ سرکار نرم

از ی طرف نمیدونم با قسطا چیکار کنم 

از ی طرف روحیم داره داغون میشه

خیلی سر در گمم شما جای من بودین چیکار میکردین

اینم بگم ۹۰درصد قسطا تا برج ۱۰ تموم میشه تصمیم داشتیم خونه شهرستانو بفروشیمم با پس انداز و ... اخر سال اطراف تهران ی خونه بخریم ک اگ من سرکار نرمم شاید نتونیم مث قبل پس انداز کنیم☹️

نوشته بود آیا کسی را چنان دوست داری که برایش بجنگی ؟نوشتم از جنگ ها بازگشته ام با زخم ها و موی سپید... یادگرفته ام صبور باشم و به تماشا قانع 💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من توی اهداف امسالم نوشتم پنجاه گرم طلا که تا الان 30گرمشو خریدم...بعد دیدم سی گرمشو که گرفتم رفتم ت ...

تا اخر  سال تقریبا ۹ ماه باقی مونده 

خدا خیلی مهربونه 

شاید اصلا برای یه نفر ۲۹ اسفند پول از جایی که فکرشو نمیکنه جور بشه 

فعلا یک چهارم مسیر رو رفتیم عزیزم هنووووز سه چهارمش مونده  ،خیلی هستش 

پس در مسیر بمون و امیدوار باش 💓تا اخرین روز 

سلام خانوما وقتتون بخیرمی‌خوام هرکس در توانشه راهنماییم کنه ک خیلی خسته شدم اول ی شرح کوتاه از اوضاع ...

به نظرم شغلتون رو در این شرایط اقتصاذی از دست ندید

میتونید سر این شغل باشید و اگه امکانش هست همزمان جویای کار بهتر باشید بیکاری خیلی سخته 

ببینید  فکر کنم برای  اکثر ادم ها پیش میاد که گاهی فشار کارشون زیاد بشه ، خسته بشن  و دیگه نخوان برن سر کار 

ولی بعد از چند روز ،دوباره ادم آرووم میشه و ادامه میده 

من در اطرافیان خیلی این مورد رو دیدم خواهر من که هر روز میگه دیگه نمیرم سر کار🙃البته کارشو دوست داره ولی خب خسته میشه 

مخصوصا روزهایی که سر کار  سر یه موضوعی بحث و دعوا میشه 😔یا میبینیم همکاری  اخلاق حرفه ای رو رعایت نمیکنه و زیرآب میزنه 😡 و.....   

متاسفانه سیستم کاری  ،مخصوصا بخش خصوصی  درست مدیریت نمیشه و به کارمندها فشار میاد 

اینارو نوشتم بدونی حس منفی که داری فقط برای شما نیست 

ولی عزیزم  همین حقوقی که میگیریم برای پیشرفتمون موثر هستش هر مبلغی که  باشه 

الان شما میگی حقوقتون سر وقت واریز میشه و این عالیههه

به نظرم بگرد چیزهای مثبت شغلت رو پیدا کن دلایلی پیدا بکن که به شغلت وصل بشی ، حتی شده دلایل کوچیک 

حتماااااااا خانم های شاغل باید حواسشون به تفریحشون باشه خیلییی مهمه ،با حقوقت برای خودت یه کاری بکن که خوشحالت میکنه  ،حتی شده یه شاخه گل بخر برای خودت یه کافه برو 

یه هدف بزاز و بگو که امروز به این دلیل میرم سر کار ،. انگیزه نیروی محرک انسان هستش 💓

هر کسی از اطرافیان پیش مامانم غر بزنه بگه حقوقم کمه ،مامانم همیشه میگه قدر بدونید اگه خونه بشینی هیچ کس یه قرون پول کف دستت نمیزاره ♥️

سلااااااااام دوباره ی بنده حقیر رو پذیرا شوید لطفا😁🥰.

دخترااااااا نتونستم دیگ صبر کنم پس .......

بعد از ناهار ی چرت کوتاه زدم و پاشدم دستی ب سرو گوش خونه کشیدم صب جارو کشی کرده بودم کار زیادی نبود 

ظرفامم شستم و برا شام بساط جوجه کباب 😋😋اماده کردم

بعدش😁

اماده شدم و رفتم سمت طلافروشی😍😍😍

از اونجایی ک خیلی بقدرت انرژی های اطرافم معتقدم هر واکنشی از اطرافم رو من تاثیر میزاره خلاصه که ... چن دقیقه ای معطل شدم تا مغازشون بازبشه 

صاحب طلافروشی ک ازش خرید میکنم ادم منصف و پا ب سن گذاشته ای هستن خیلیم با مشتری راه میان نمیدونم چیشد امروز نیومدن و دخترشون در مغازه زو باز کرد منم قیافم وقتی دیدمش این شکلی شد👈🫤

غیبتشون نشه ولی کلا بخان ی کلمه جواب بدن ی ده دقیقه ای طول میدن و بزورررررر حرف میزنن ......

خلاصه برادرشون هم بودن ک ایشونم منصف هستن ماه قبل از همین اقا طلا شکسته با ۲ درصد گرفتم .....

ب خانوم گفتم طلا شکسته میخام ففط مشتریم ارزونتر حساب کنید که با لحن بسیار شاکی از بین دندون ها کلماتو دادن بیرون ک کیییییی بشما طلای ۲ درصدی فروخته ؟ ۲ درصد ک برا طلای اب شده س و فلان........🙄🙄🙄🙄🙄

منم از دهنم پرید ک از داداشتون گرفتم بعدا پشیمون شدم گفتم نکنه بحاطر حرف من بینشون خراب شه 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

خلاصه ک این لحن خانوم حسابی اعصاب و روانمو ریخت بهم و گفتن ک زیر ۳ونیم درصد اصلا فروش شکسته نداریم منم بخاطر لحنش تشکر کردم اومدم بیرون☺😌😌😌

از مغازه بغلیشون با ۷ درصد ی دستبند مستعمل گرفتم خیلیم نازه😁😁

با وزن ۱گرم ۳۱۰ سوت (خیلی کوشولوعه🤪)

نتیجه اخلاقی این صحبتام 😉اگر کاسب هستین با مردم مدارا کنید بخدا ک برکت میاد تو کارتون♥️

برگشتنیم هم ۲ کیلو گوشت و مرغ گرفتم الانم میرمم برا بسته بندیشش🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

انشالله هزاران هزار برابر قسمت شما رفقای نازنین♥️♥️

خدایاااااا شکرت 🤩🤩🤩

به نظرم شغلتون رو در این شرایط اقتصاذی از دست ندیدمیتونید سر این شغل باشید و اگه امکانش هست همزمان ج ...

وای چقد ب این حرفا احتیاج داشتم عزیزم من حسابدارم تو ی مجموعه حسابداری کار چندتا شرکتو انجام میدم الانم فصل اظهار نامه س مدیر مالی دیواانننه شده ب کارا نمیرسه سرمن خالی میکنه ☹️☹️حق با شماست نباید تو عصبانیت و ناراحتی تصمیم بگیرم❤️

نوشته بود آیا کسی را چنان دوست داری که برایش بجنگی ؟نوشتم از جنگ ها بازگشته ام با زخم ها و موی سپید... یادگرفته ام صبور باشم و به تماشا قانع 💔
وای چقد ب این حرفا احتیاج داشتم عزیزم من حسابدارم تو ی مجموعه حسابداری کار چندتا شرکتو انجام میدم ال ...

شغل صرفا برای درآمد هست و درآمد هم شرط ادامه زندگی پس دیدگاه ات رو عوض کن تو شغل ات دنبال عشق و آرامش نباش

ولی یه نکته

وقتی کل روز سر کار باشی بعد بیای خونه بخابی تا فردا دوباره یه روز کسالت بار دیگه شروع کنی بدون خیلی بد با خودت تا میکنی

منم شاغلم دو تا بچه و همه کارها خرید دکتر با منه حالا بماند چرا

من میرسم خونه یکم میخابم دوش میگیرم و بازم یه روز تازه رو شروع میکنم هر روز دوش میگیرم و آشپزی میکنم

عشقم خرید خونه جا ب جا کردن فریزر و یخچال و آشپزیه کیک میپزم موقع مدارس 5/30 بیدار نیسم لقمه بجه ها صبحونه شون رو آماده میکنم میبرم میرسونم بعد میرم سر کار واقعا خیلی سخته کم میارم بدنم کم میاره انگیزه ام از دست میره ولی بعد ی مدت خوب میشم چون اکثرا با آدم های باانگیزه و با نشاط مراوده دارم

دوستان اون کافه دم باشگاهمون بود قهوه ۱۱۵ تومنی تو لیوان سوراخ یکبار مصرف بهم داده بود؟

نستله و نسکافه دم باشگاه یه غرفه و یه ون گذاشتن رایگان قهوه میدن حسابی کار و کاسبی اونجا کساد شده😁😁

منم دوتا خوردم امروز

آهم گیراست😁

ساندویچ هم نگرفتم دیگه اومدم خونه نیمرو خوردم😁

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
2810