2777
2789
فدای شما مستانه عزیزم🙏😍با اینکه جنوبی هستید اگه اشتباه نکنم 🤔خوب مشهد رو بلدی دختر زرنگ🤭😜آره عز ...

یه کم با جزییات میگین چه قیمت و چه متراژ و دقیقا کجای طرقبه 

الان اونجا قیمت چقدره سند داره اونجا یا نه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من اگه ماهانه در حد یک گرم پول داشته باشم ک بخوام طلا بخرم و جمعشون کنم تا در نهایت یه تیکه طل ...

عزیزم من قبلا پارسیان میخریدم ک رفته رفته وکیومش گرونتر  شد طلافروش گفت بیا شکسته ببر ک کمتر هزینه وکیوم بدی چرا سود الکی میدی 

من باشم هر ماه  یک گرم طلای شکسته میخرم ک بتونم یه تیکه طلای درشت بردارم

پارسیان و شمش هست ببین بستگی به انصاف طرف مقابلت داره 

من یکبار با سود زیاد داشتن شمش میدادن بهم قبول نکردم همون شکسته برداشتم اکثرا هم النگوی قیچی شدس 

@autumnalrain عزیزم مطمن باش پسرات محبت کردن رو از شما یاد میگیرن، حالا هر نسلی به روش خودش، مهم ج ...

سلام خوبید منم رفتم لوازم تحریر خریدم مثلا دفتر ۱۰۰ برگ ۲۹ تومن.تراش ۱۲ تومن

کلر بوک ۱۳۰ تومن کیف ۷۰۰ ت 

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره

خب من رفتم دستبندمو گرفتم، ۳ تا حلقه بهش اضافه شد که هزینش همونطور که حدس زدم با اجرت و هزینه جوش حدود ۱۵۰۰ شد. با بقیه پولم یه پارسیان ۵۰۰ سوتی هم خریدم🤩🤩🤩

بعدش دیدم ۱۵ تومن از پول پدرم تو کارتمه، در یک تصمیم یهویی یه گوشواره مستعل به وزن۲.۸۰ گرم با سود ۵ درصد هم خریدم چون میگفتن هفته آینده صعودیه، گفتم به جای اینکه پول همینطور راکد تو کارت باشه یه حرکتی باهاش بزنم، هر چقدر سود کردم فیفتی فیفتی با پدر و مادرم حساب میکنم😂😂😂 حالا نمیدونم وضعیت چطور پیش میره.

اینم از سرمایه گذاری امروز من🤓🤓

سلام دوستان یه وام فوری از بانک مهر گرفتم 

الان میخواستم کارت به کارت کنم از اپلیکیشن 

اما میزنه سپرده متعلق به کاربر نیست ینی چ؟؟؟

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   
چرا اطراف تهران؟ خود تهران بخرین

چون پولمون ب خود تهران نمیرسه

نوشته بود آیا کسی را چنان دوست داری که برایش بجنگی ؟نوشتم از جنگ ها بازگشته ام با زخم ها و موی سپید... یادگرفته ام صبور باشم و به تماشا قانع 💔
چقدره پولتون؟

خودمونو بتکونیم در حد ۱۵۰۰ 

نوشته بود آیا کسی را چنان دوست داری که برایش بجنگی ؟نوشتم از جنگ ها بازگشته ام با زخم ها و موی سپید... یادگرفته ام صبور باشم و به تماشا قانع 💔

سلام به همگی 

امروز مهمون داشتم و خیلی خوب پیش رفت 

با هزینه قابل قبول برای ۵ نفر ناهار و شام تدارک دیدم 

البته برای ناهار فردا خودمون هم غذا موند 

از آشی هم درست کرده بودم مقداری موند که دادم مهمون ها بردند 

اگر من قدیم بود انقدر حساب شده پیش نمی رفتم 

ممنون از همه ی دوستانی که نکات رو اینجا به اشتراک می‌گذارند ❤️

سلام خانوما وقتتون بخیرمی‌خوام هرکس در توانشه راهنماییم کنه ک خیلی خسته شدم اول ی شرح کوتاه از اوضاع ...

عزیزم سرکار نرید می خوایی به جاش چیکار کنی؟ بعد مدتی حوصله ات سر می‌ره و بدتر آدم کرخت میشه 

اگر می تونی اول اطراف خونه یک کار نیم وقت شده پیدا کن بعد کار فعلی رو رها کن 

2810