2777
2789
سلام عزیزان واما گزارش دو روزه ی منبرای جشن پایان تحصیلی دخترم که قرار امروز با دوستاشون باشن یه دست ...

سلام باجی 😘

الله گوزل قیزلاروی خوشبخت السین،،🙏🙏🙏🤲🤲🤲

آره باجی کار شوهرای ما هم طوری هست که برنامه هامون رو به میزنم

از اون جایی که گفته بودم خدمتتون ده تومن همسر داده بود ۵رفت قسط خودم 

۱۲۰۰خرید اول ماه روغن وحبوبات گرفته بودم 

۸۵۰ هم برای کسی بدهی داشتم که گفته بودم یه مغازه‌ای هست عمده شوینده وبرنج خریدم به اون دادم بقیه رو ماه‌های بعد میدم 

۱۲۰۰هم لبنیات ومیوه وصیفی دادم پولم از ده موند ۱۸۰۰

و۱۲۰۰ هم یارانه 

قرار بود دو تومن هم همسر بده با جمع اینا تا آخر ماه سر کنم 

ولی ولی همسر جان فرمودند که نه تنها پول تو بلکه پول قسط رو هم نمیتونم بدم خودت یه کاری کن چون صاحب کار چک داده ومن،😓

اینجا هم بگم گفت اگه نمیتونی جور کنی برای چند روز از برادرم بگیرم منم اصلا دوست ندارم بره ازش بگیره 

اینم بگم رابطشون خیلی خوبه او ن لوازم خونگی داره بارها هم از شوهرم پول گرفته بعد پس داده 

ولی من دوست ندارم بگیره 

رفتم کارتهاش رو چک کردم یه سه تومن داشت ویک ۲۵۰۰

اول سه تومن رو یه قسط بود زدم موند دوازده .

جمع۱۵ قسط داریم آشکار

دوازده رو ۸تومن خواهرم دست من داشت ازش اجازه گرفتم اون رو برداشتم ویه تومن برادرم بهم بدهکار بود اون رو گرفتم شد نه تومن یه تومن از پول یارانه شد ده تومن 

حالا من برای خرجی دو تومن دارم ودوتومن هم از قسط کم دارم قسط را دهم ماه باید واریز کنم انشالله جور کنم 

۲۵۰۰ شوهرم کارت خودش هست اون رو نمیده ببینم چیکارش میتونم بکنم 

ویه ۵۰۰هم نقد دارم برای روزهای سخت اگه دو تومن رو بدم با این ۵۰۰چند روز رو سپری میکنم تقریبا تو خونه همه چیز دارم فقط نون وسیب زمینی یه مهمون هم دارم چند روز هست پیش ماست 

معصومه اون ده تومن هم از یادش رفته انگاری چیزی در موردش نمیگه😂😅😁🤭🤭

سلام باجی 😘الله گوزل قیزلاروی خوشبخت السین،،🙏🙏🙏🤲🤲🤲آره باجی کار شوهرای ما هم طوری هست که برنام ...

اصلاح :برنامه هامون رو به هم می‌زنند 🤭

و امروز ب لو بانک رو نصب کردم تا باکس بندی کنم 

نه اون زمان که پولهای مخفی رو نقد نگه میداشتم 

نه الان که هر چی دستم میاد زود تبدیل میکنم اصلا نقد نگه نمیدارم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@autumnalrain    عزیزم مطمن باش پسرات محبت کردن رو از شما یاد میگیرن، حالا هر نسلی به روش خودش، مهم جانِ عمل هست 😍👌

منم از مادرم یاد گرفتم

به همسرم محبت کنم، بحث و اوقات تلخی درست کنم، دوسش داشته باش اما به راه و روش خودم

همسرم هم احترام گذاشتن ب همسر و بچه هاش رو از پدرش یاد گرفته

بچه ها آیینه ی اعمال ما هستن ♥️

اما و اما

چقدر برای خونه ویلایی طرقبتون کیف کردم 😍 بهترین کارو شما انجام دادی ♥️

پدر منم یه باغ شریکی سمت جاده قوچان داشت، حیف و صد حیف که فروختش....

@dorna4756    درنا جان من از راه دور چشمای قشنگ دخترتو میبوسم، وای که دلم ضعف رفت برای مادر و دختریتون 😍👌✨

@lioness_67   حرفات کاملا درستن عزیزم، هر کاری زمان خاص خودش رو داره😊

✨✨✨✨

خوب از کار اقتصادی دیروزم بگم

بچه ها من کم کم دارم خرید های نوشت افزاری بچه هارو انجام میدم

برای شهریشون چون ثابت هست خورد خورد پول کنار میگذارم

اما لوازم التحریر شهریور ماه گرون تر میشن، پس کم کم میخرم

برای اینکه ذوق بچه ها کور نشه، جامدادی و یه پاک کنِ فانتزی و یکی دو تا چیز قیمت مناسب رو با خودشون، همون شهریور ماه خرید میکنیم

اینجوری حال و هوای مدرسه براشون شیرین تر میشه ♥️✨

اگر بتونید برید عمده فروشا که عالی میشه

مثلا مداد دونه ای 6 تومن هست ، عمده دونه ای 3 تومن

دو سال پیش 60 تا خریدم تا الان داشتیم

دیروز مداد رنگی و پاک کن هاشونو گرفتم

ماه دیگه ب امید خدا میرم مداد سیاه میخرم🥰

یه کار دیگه هم که خودم انجام میدم میگم

اگر مخالف بودین لطفا ریپلای کنید ♥️

سیستم خونه ی ما ناهار مفصل و شام سبک هست

اگر قرار باشه شام پختنی درست کنم قطعا اون روز ناهار و ساده میگذرونیم

روزهای مهمانی هم همینطور

سه شنبه شام دعوت بودیم خونه خواهر شوهرم

ناهار رو املت خوردیم 😍

اینجوری خودم هم یه روز استراحت میکنم و وقت بیشتری دارم که آماده شم و بچه هارو آماده کنم 😊

امشب هم شام مهمان دارم، بازم ناهار نخودآب درست کردم

گذاشتم تو زودپزو و رفتم دنبال کارام

وقت اضافم هم استراحت میکنم ♥️🥰✨✨

دوست جونا من به شدت از تاپیک عقبم 🥺 خیلی تلاش میکنم بیام گزارش بدم اما واقعا تایپ کردن زمان برِ

قدرِ اون عزیزانی که میان وقت میزارن زحمت میکشن، گزارش میدن، نکاتی رو یادمون میدن یا یاد آوری میکنن رو بدونیم ♥️🥰

من ب نوبه ی خودم از همه ی عزیزان سپاس گزارم 💙✨

ببخشید یعنی من دی ی پی نصب کنم فورا وام میده بهم؟

با ی برگ چک و یک سری مراحل داره 

نوشته بود آیا کسی را چنان دوست داری که برایش بجنگی ؟نوشتم از جنگ ها بازگشته ام با زخم ها و موی سپید... یادگرفته ام صبور باشم و به تماشا قانع 💔
عزیزم من اگه ماهانه در حد یک گرم پول داشته باشم ک بخوام طلا بخرم و جمعشون کنم تا در نهایت یه تیکه طل ...

عزیزم سکه ها مختلف هستن.

اما سکه ۱ گرمی فقط یک مدله  به شدت فروشش سخته و رشد آنچنانی نداره.یعنی همه گرون میشن الا این یکی...

هررررررر چیزی دوست داری بخر پارسیان(دقت کن تقلبی نباشه میگن زیاد شده)

ربع نیم و ...

حتی تاریخ پایین که قیمتش چند میلیون کمتره بخری عالیه.

فقط یک گرمی مکافات هستش...

❤️❤️My Goal Is My Job❤️❤️
@autumnalrain عزیزم مطمن باش پسرات محبت کردن رو از شما یاد میگیرن، حالا هر نسلی به روش خودش، مهم ج ...

فدای شما مستانه عزیزم🙏😍

با اینکه جنوبی هستید اگه اشتباه نکنم 🤔خوب مشهد رو بلدی دختر زرنگ🤭😜

آره عزیزم خودمم فکر میکنم خدا خواست و ما این حرکت رو انجام دادیم و وقتی میرم اونجا حالم خیلی خوب میشه  اونجا فقط دریا نداریم که اونم بند گلستان نزدیکمونه👌☺️

خیلی خوشحالم که با شما مادر مهربون و کدبانو و دوستان خوب اینجا آشنا شدم خداوند همیشه یار و نگهدارتون باشه وقتی دختر گلتو شیر میدی واسه منم دعا کن بچه هام موفق بشن عزیز دلم🌸🌸🌸🌸🌸🌸

برای خورشید پس از شبهای طولانی
@مامان_سبحان7 سلام عزیزم،زیارت قبولمیشه راهنمایی کنید وام ازدواج ۳۰۰تومنی رو بهم گفتن 100تومن به ن ...

سلام عزیزم خوب وام زوجین مدتش طولانی هست و اقساطش کم ، خود وام ۴ درصد هست ولی اینطوری شما دارید فقط ۳۳ درصد برای خرید وام پرداخت میکنید .

از نظر شرعی هم من در مورد خرید وام زوجین میدونم باید مراحل اداری اش رو کامل داخل بانک خودتون انجام بدید و اگر آماده باشه ظاهرا ایراد داره .

و اگر برای کار مهمی میخوان بگیرید و نیاز دارید چون اقساطش طولانی هست خوبه .

@مامان_سبحان7 مامان سبحان جون درخواست وام دادم از طریق اپلیکیشن مهر مدارکمم ارسال کردم. نوشته به زو ...

اگر وام فوری باشه فکر نمیکنم نیاز به حضوری رفتن داشته باشه ، نهایت تا یک هفته واریز میشه .

البته من خودم از مهر وام نگرفتم .

@مامان_سبحان7 سلام عزیزم در مورد وام دی جی پی توضیح میدین

سلام عزیزم سقفش تا ۵۰ میلیون هست و باید چک صیادی به نام خودتون باشه و فقط هم از یک سری فروشگاه طرف قرارداد مثل د ی ج ی کالا میتونید خرید کنید .

مرسی از وقتی که گذاشتی گلم💚🌹همین کارو میکنم.برا چالش هم تصمیم دارم تا پایان ۵۲ هفته جمع کنم، میدون ...

خواهش میکنم عزیزم 

40 تومن رو میتونی سکه هم بخری یا کامل یا نیم سکه 

باقیشم بده طلای کم اجرت یا بدون اجرت بگردی انشالله پیدا میکنی 

پارسیان برا پولهای کم هست در حد یکی دو سه تومن 

52 هفته هم من خودم انشالله ماه بعد تبدیلش میکنم هر چهار ماه ی بار نظرخودمه 

چون اخر سال عیدی شوهرمم هس اینم مخفی جمع میکنم 

سلام دوست عزیز ، شرایط شما خیلی شبیه من هست .من هم به حقوق همسرم کاری ندارم و خودم هم حدود ۲۰ سال سا ...

اینو خوندم دلگرم شدم شوهرم با من همکاری نمیکنه ولخرجه همیشه بدهکاره البته یه کارایی میکنه مثلا زمین خریده داره میسازه ولی هم مشورت نمیکنه هم خیلی آفتابه خرج لحیم میکنه 

من دیر شروع کردم ولی تصمیم دارم خودم پس انداز کنم واسه همین در ب دره وامم چند بارم مزاحم خودتون شدم سوال پرسیدم

مسئله دیگه اینه که تو کارای خونه هم دست تنهام شوهرم بیچاره دو شیفت کار میکنه هر دو شبا مثل سنگ میفتیم دو تا دختر دارم کارای اونام با منه

2810