2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شما درمورد اقدام به بارداری نوشتی چجوری تو عقد هستین🤔

😬😬😬😬😬⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

سلام عزیزان واما گزارش دو روزه ی من

برای جشن پایان تحصیلی دخترم که قرار امروز با دوستاشون باشن یه دست لباس مجلسی گرفتم براش

یه بلوز سفید توری با یه دامن کوتاه 2/250/000😍

و دوروز مادر دختری رفتیم با حوصله گشتیم که چیزی باشه که در شأن دخترم باشه ❤️

بالاخره جلوی چندین نفر همکلاسی هاش می‌ره و من مادر وظیفه امه که به رخت و لباس بچه هام تو اینطور مواقع بیشتر اهمیت بدم ❤️

خدا بیامرز مادر بزرگم همیشه می‌گفت

( دخترم شکمت رو کسی نمی‌بینه که تو چی خوردی،،، چلو کباب خوردی یا یه دونه تخم مرغ ولی ظاهرت رو همه دارن میبینن )به ظاهرتون همیشه برسین که جلوی دوست و دشمن هستین ❤️🥰

و اما خرید لباس....

منتها خواهرای من باکس لباس و قرو فر ما که جمع شده بود

مبلغش سه و دویست بود که من چند روز پیش یکم برای خودم و دختر کوچیک لباس گرفته بودم

و وسیله ی آرایش بهداشتی برای خودم گرفته بودم که موجودی من فقط یک و دویست مونده بود 😊😍

اومدم مابقی قسمت اتشو از خرج های پیش بینی نشده برداشتم ....که پوشش بدم این قسمت رو 😊

خب این از این

و اما از برگزاری جشن 🌸خرج خورد خوراکشون

.که دستشون درد نکنه یکی از اولیا ها گفتن تو خونه ی ما باشه

و یه هزینه ای بذاریم ...برای شیرینی و میوه و ...دسر و خوراکی ....که به بهترین شکل برگزار کنیم 😍

تو این جمع یه عزیزی بود که از وضع مالی بسیار خوبی برخوردار بودن ....شنیدم که تنها متراژ خونه اشون دویست متر 👌

یکی از دخترها گفت ...صنم تو خونه ی شما بگیریم خونه ی شما  بزرگتررر.. 😊

مامانش  برگشت گفت نه خونه ی ما نمیشه 🤦

با وقاحت هر چه تمام  گفت

اگه تو خونه ی ما باشه ...ما نباید دنگی بدیم 🤦

چون خونه ی من کلر میخواد استفاده بشه پول برق میاد واسم 🤦خونه ی من کثیف میشه جارو می‌خوام بکشم پول برق میخواد ☹️

ظرف و ظروف باید  ...شسته بشه که قبض آبمون زیاد میشه و ... حالا این وسط کثیفی مبل و فرش ها بماند 🤦

نمی‌دونم بعضیا چرا اینقدر حسابگر هستند🤦

به اینطور آدمها میگن خساست داشتن

عزیزان ما برای چی اینقدر زحمت کشیدیم؟..

چرا خونه زندگی جمع میکنیم ؟...برای همچنین روزایی که بچه هامون سربلند باشه❤️

نه اینکه با این همه دارایی برگردیم بگیم خونه ی من نمیشه

ما دنگ نمیدیم اونوقت 🤦

اینطوری یه ریز داشت میشمرد

گفتم عزیزان❤️  دوستان خونه ی من نسبت بزرگ بندازین خونه ی ما ...برای من مشکلی نیست

مامان یکی از دخترها گفت نه عزیزم ❤️ممنون از محبتت

خونه های شما و دوستانمون آپارتمانی هستش ....بذارین خونه ی ما باشه که بچه ها راحت باشند ❤️

گفتیم باشه

خلاصه بعد حساب کتاب 500هزار تومن واریز کردیم

بنده خدا هر چی هم گرفته زود فیشش رو گذاشته تو گروه

از کیک و شیرینی و میوه و ....

اینم از این....در حالی براتون مینویسم که دخترم داره آماده میشه به رفتن ❤️می‌خوام خودم برسونمش

گفتم تا اون آماده بشه منم براتون بنویسم ❤️

دیشب خونه ی مادر شوهرم بودیم ❤️

از اونجایی که خواهر شوهرم اومده واسه طلاق رفتیم یه سر بهشون بزنیم و حالشون رو بپرسیم ❤️

خرج هفتگی ام 700گذاشته بودم چون هشتاد درصد مایحتاج رو داشتم ....فقط لبنیات و میوه و نان لازمم بود

یه روز برانی کدو گذاشتم واسه شام  کدو 15

گوجه 20...سبزی خوردن 20

یه روز دلمه پیچیدم فقط سبزی دلمه گرفتم 12

و یه دونه ماست 25

دیروز هم که شام اونجا بودیم

امروز هم که مهمان دارم 🥰

و اینم بگم که رفتم دنبال بیمه ی عمر دخترم متاسفانه

بعد هشت سال چیزی که نصیبمون میشه ۱۱ملیون پول ریختم که نمی‌دونم اگه باز خرید کنم چقدر میدن بهمون

اگه به عقل اون زمون بودم اصلا بیمه اش نمی کردم

گفتم در کنار طلا این بیمه رو هم داشته باشه خوبه براش

بیمه ی ایران ❤️

آقاهه برگشت گفت الان هرکسی میاد بیمه کنه فرزندش رو خودمون نمی‌ذاریم از بس که ت ورم ،،،گفت باز بیمه های قدیم ....مال شماها باز قدیمی خوبه 👌

بهم پیشنهاد داد یا باز خرید کنم ....یا هر سال براش وام بردارم که دو سه بار همین کار رو کردم و راضی بودم

اما از یه طرفی هم دلم نمیاد که جمع کنم

بالاخره بیمه است دیگه 😊🥺

زود گزارش هاتون رو رو کنید بیام بخونم

درسته واسه شب مهمون دارم ولی تا جایی که وقت دارم میخونمتون 😍

سلام سلام هزارسلام چالش از اول فروردین تا امروز من ۳۸۰۰.۰۰۰پیش طلا فروش رفتم حساب باز کردم .😅😅😅😅🤧🤧🤧🤧🤧

خانوما یه مشورت میخوام من یارانه دسته خودم ازش ۳۵۰ باشگاه هزینه ثابتمه حالا من بقیم بقیشو سیو کنم برای لباس بعد همسرم که میرم خرید برام پول میزنه اونارو کنم طلا یا برعکسش بقیشو سیو طلا کنم از پدل دزشت همسرم خرید نیاز خودم

خانومای زیبا روزتون بخیر این سرویس اعتباری اسنپ پی نوشته اعتبار نداره نمیدونید جریان چیه

عزیزم باید از اپلیکیشن اسنپ استفاده کنید تا فعال بشه 

اسنپ بگیرید برید اینور اونور،از اسنپ فود غذا سفارش بدید و…

من عاااشق زمستونم❤️

سلام دوستان گل 

روزتون بخیر 

گزارش از خودم بخوام بگم اینکه دیشب خودم رو به ساندویچ و نوشابه دعوت کردم تو دوران پریودی بودم و همسرمم نبود سفارش دادم و به خودم خوش گذروندم😂

امروز هم اومدم کشوهای لباسهارو مرتب کردم واقعا این کار خیلی خیلی مهمه

چون لباسهایی تو دیدت میان که شاید بهشون تاقبل توجه نمیکردی؛ نتیجه این شد که یه شلوارک نو رنگ خنثی پیداکردم که راحت با هرتاپی ست میشه

و اینکه دیروز در یه حرکت انتحاری به همسرم گفتم من مانتو احتیاج دارم گفت بگو چقدر تا الان بریزم جوگیر شدم گفتم ۱ تومن کافیه. حالا الان چیزی که انتخاب کردم ۱۷۰۰ قیمتش هست. بخوام بگم ۷۰۰ رو بریز دوباره؛ میریزه ولی یکم مردد شدم بخرم یا نه. من مانتو رو هرچیزی نمیخرم که بگم حالا میرم میگردم یچی ارزونتر میخرم ( فقط درمورد مانتو اینطوریم برام خیلی اهمیت داره؛ البته قطعا در حد تواناییم وگرنه مانتو ۵-۱۰تومنی هم هست 😁 )

الان در دوراهی بدیم🫣

واقعا قبل هر خریدی خیلی خیلی دیگه حواسم هست به همین راحتی ورودی نداریم دیگه 

مامانِ نامی🙍‍♂️
سلام عزیزم ببخشید من یه سوال داشتم ، من اگه بخوام ماهانه یک گرم سکه بخرم، یک گرم سکه ب همون نرخ روز ...

سلام عزیزم 

بله همون هزینه وکیومشه  فقط 

من یک گرمی و همون قیمت تابلو فروختم 

ولی نیم گرمی کمتر و سی تا پنجاه از قیمت تابلو  کم میکردن 

سلام من ۴تومن وام پشتوانه ویپاد گرفتم.ولی نمیتونم باهاش حساب بلو شارژ کنم.دوستان گفتین میشه شارژ کرد ...

اره منم نتونستم متاسفانه 

من رفتم از طلاسی خرید کردم بعد همون روز دوباره فروختم فرداش پول اومد به حسابم

البته ۱۴۰ تومنش کم شد و ضرر کردم

من عاااشق زمستونم❤️
بچه هایی که خردادماه طلا و سکه و … خریدین خیلی مبارکتون باشه با انرژی مثبت و قدرت جذب انشااله این ما ...

من توی اهداف امسالم نوشتم پنجاه گرم طلا که تا الان 30گرمشو خریدم...بعد دیدم سی گرمشو که گرفتم رفتم تو دفترم دوباره نوشتم 100گرم😁طلا

.و ی پیش بینی هایی برای خرید این صد گرم کرده بودم که جور نشده و میگن قرار بعد ان تخابات طلا گرون بشه و من خیلییییییییییییی ناراحتممممممم خیلیبیییی.....همون 30گرم رو هم با کلی فشار خریدما ولی دوست داشتم به اون صد گرمه میرسبدم که یجورایی برای حداقل دو سال نگهشون میداشتم بعد برای باهاش حرکتی میزدم،،،،نمیدونم چجوری این حس و حالمو دور کنم ناامیدی اومده سراغم

دو سه روز پیش یکی از کاربرا گفت قرار فروش طلای مستعمل رو متوقف کنن فکر نمیکردم جدی بشه به این زودی و ...

عزیزم راه  در رو زیاد دارن طلا فروش جماعت 

حایی ک من ازش خرید میکنم مثال طلای من شده ۵ میلیون منم همین پنج میلیون و واریز کردن

تو فاکتور میزنه ۵۶۰۰ کی از کجا میفهمه داستان چیه 

از اول قانونی نبود 

من جدیدا چون مشتری ثابتشم طلای شکسته میگیرم تو یه ماغذ مشخصاتشو مینویسه  

یکی دوبارم به خودش امتحانی فروختم بی چون و چرا گفته  اره  برمیدارم 

من توی اهداف امسالم نوشتم پنجاه گرم طلا که تا الان 30گرمشو خریدم...بعد دیدم سی گرمشو که گرفتم رفتم ت ...

شما فکرکنم همزاد منی😂چون منم برای خودم 100گرم طلا نوشتم با چه منطقی و پولشو از کجا تامین کنم نمیدنم..فقط نوشتم..
بعضی وقتا دلم به حال خودمون میسوزه که با این کشوری که این همه ثروتمنده جوون هامون باید این همه فشار روشونون باشه و کسی به دادشون نرسه و قلبم ازاین همه فشار فشرده میشه💔
من خودم تا ناکجا اباد قسط داریم و قشنگ داریم زیر این همه قسط له که چه عرض کنم پودر میشیم ولی یه شیطونه هست دم گوشم که هی میگه برو دوباره وام بگیر تا بتونی طلاتو بخری ولی ایندفعه دیگه نه ضامن دارم نه پول که سپرده کنم و بسی گرفتار و سرگردان دارم دور خودم میچرخم و همش داره گذشته و کارایی که میتونستم بکنمو نکردم بهم فشار میاره و به مرز افسردگی میرم فکر کنم

سلام عزیزان واما گزارش دو روزه ی من برای جشن پایان تحصیلی دخترم که قرار امروز با دوستاشون باشن یه د ...

سلام و صد سلام 

سلام به شما معصومه حان مادر مهربون 

گزارش شروع تیرماه من از امروزه چون امروز واریزی داشت همسرم پولا باکس بندی شد به نحو احسنت 

سر ظهری رفتم خرید کردم برای خونه  ک تا  یک هفته به غیر از میوه چیزی نمیخرم 

از ماه پیش باکس خرید  عمده رو  باکس مسافرت  و پیش بینی نشده هارو خالی کردم و برای من موند ۲۳۰۰ به اضافه 

۶۰۰ یارانه 

۱۰۰ جریمه همسرم.

۲۰۰ رند باکس خودم 

۱۰۰ پول تو جیبی ک بابام نقدی  داد( بهم  گفت  پدر سوخته  پول نقد بردار توجیبت باشه گفتم نقد و باقی پولو میخورن ازش کارت به کارت راحت تره )😂😂

از خرج این ماه هم یک میلیون بخاطر دیر کرد خرج‌خونه ک یک هفته بدون خرح بودیم برداشتم 

۳۳۰ هم از باکس اسنپ و شکر برداشتم ( من شکر و تو ارزونی از اوکالا هر دو هفته یکبار خریدم قد ۱۷ کیلو دارم ) 😁😁✌🏻ولی هر هفته همسرم فک میکنه یک کیلو میخرم اینجا قیمت بازش ۴۸ تومنه من گرون ترینشو ۳۲ خریدم 

۴۲۳۰تومن شد ک اینو جدا یه طلایی میخرم به عنوان پس گرفتن بدهی همسرم ولی به روش نمیارم تا خودش به فکر باشه نتونست پس بده حداقل نمیسوزم ک پولم رفته 😂😂😁😁

زن_باسیاست🤣#  

باکس لباسم دو میلیون شارژ شده تو چند ماه ک انشالله امروز فردا وقت کنم میرم خرید 

هرچند یه شومیز و تی شرت نو دارم ولی قراره از شهرستان مهمون بیاد ک شدیدا  فیس و افاده ای هستن و حرف میبرن میارن پس صلاح به اینه کسی ک سالی دوسالی میبینه ادمو با لباس درخور ببینه 

عروسی به بهترین نحو برگزار شد و همسرم موهامو اتو کشید و با سوزندن خودمو خودش تونستیم موهامو کورلی کنیم 

ارایشم به لطف دیدن ارایشای انلاین حرفه ای انجام شد 

کادو از اردیبهشت تهیه شده بود و راحت بودیم شادباشم نقد برداشتم ک همسرم خودش از جیب خودش داد ولی نگه داشتم چون بازم عروسی در پیشه  و باید برم موهامو دکلرشو شارژکنم  پس باکس عروسی بعدی ۶۰۰ شارژ شد  از الان

۲۰۰ هم سود سکه ای بود ک خریدم اردیبهشت از همسرم گرفتم میره تو باکس هدیه 🎉🎉🎉😂

من یه اخلاقمو دارم درست میکنم دیگه سعی میکنم  حرص بی خودی نزنم

همسرم ک برای خانوادش نهایتا اون کارو انحام میده بزارم عزتم بمونه سرجاش 

عوضش تصمیم داشتم بگم از خرج  خونه  انقد میمونه پس انداز میکنم ولی نمیگم بهش 

مثال سوغاتیای ک  از سفر اخرمون بردیم پدر شوهرم وقتی فهمید ک مادرشوهرم و جاریم سفارش میفرستادن دعواشون کرده 

و از همسرم پرسیده پول فلان چیز چقد شده و به عوض اون رفته برامون مرغ و روغن خریده و به حساب برادر شوهرمم چرخ کرده خریده و پولشو  گرفته 

پس من هرچی اروم تر باشم برام بهتره دارم تمرین میکنم کمتر جوش این قسمت تکراری زندگیمو بزنم

ولی همچنان در حال قایم کردن وسایلمم 😂😁😁😁چ ایده هایی ک به ذهنم نمیرسه 

این بود انشای من 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

شما فکرکنم همزاد منی😂چون منم برای خودم 100گرم طلا نوشتم با چه منطقی و پولشو از کجا تامین کنم نمیدنم ...

گذشته در گذشته 

ماهی و هر وقت از آب بگیری تازس 

ببین عزیزم تو گذشته موندن افسوس خوردن. افسردگی گرفتن ( به عنوان کسی ک سالهاست با این‌موضوع درگیرم و به کل قرص خوردن و گذاشتم کنار چون کیلو کیلو وزن اضافه شذه بهم )

میگم حتی  یک کیلو طلا هم در مقابل سلامتی  چس گرم ارزش نداره 

پس بیخیال باش برنامه بچین انرژی مثبت بده ک هر چی بخوایم همون میشه و به این فک کن فقط مرگه ک چاره نداره پس تا وقتی زنذه ایم باید تلاش کنیم تا طلاش کنیم حالا یا مال و پول یا زندگی و روحیه ✌🏻✌🏻✌🏻✌🏻مااااا میتواااانیم 🤪🤪🤪🤪

2810