اگر همسرت باقی پول رو نداره حتما شما پول خودتو بیار و برای مسکن ملی اقدامتو بکن
منجای شما بودم پولمو رو میکردم بلاخره خونه برای شما هم میشه به نوعی
راستش من اصلا از این مخفی بازی ها خوشم نمیاد پول من و همسرم نداره
زندگی مشترکه گلم قرار نیست مال من و اون جدا باشه
درسته من کارت جدا دارم و همسرم هیچوقت بازخواستی نمیکنه ولی واقعا پس انداز مخفی و قایمکی ندارم
البته اینم بگم همسرم بسیار با من رو راست هست و هیچ وجهه پنهونی نداره الان هزار تومن بهش بدن سریع میریزه تو کارت مشترکمون و صداقت داره و یک رنگه
بر خلاف پدرم که همه چیزشو مخفی میکرد و اخرشم فهمیدیم خیلی تو زرد هست😏😏😞😞😞
مثلا من اگر جای مادرم بودم همیشه پس انداز مخفی داشتم ماشین و همه چیزو به نام خودم میکردم ولی مادرم زن ساده و بدبختی بود ذره ای پیچیدگی نداشت و نداره
در حالیکه در مقابل اون همسر باید زرنگ میبود
نقطه مقابل پدرم همسرمه
هیچگونه پیچیدگی نداره صاف و زلال همه چیزش عیان هست
بدون اینکه بخوام و اصلا درخواستی کنم ماشین به نامم زد، هر مبلغی به کارتم میزنه اصلا نمیپرسه چیکارش کردی طلا چند گرم داری ؟؟؟میگه به زنها در طول تاریخ ظلم زیاد شده دیگه روا نیست بعد ازدواجم ما مردها با بی عدالتی بهشون ظلم کنیم😞😞شاید بخاطر رشته کاری یش هم هست که میگه خیلی زنها مورد ظلم و نابرابری قرار گرفتن در طی تاریخ…
منظورم این بود گلم روحیات همسرتو ببین
مثلا یکی عین مادر من در مقابل همسر زرنگش باید خواسش به ایندش میبود که از سر ترس و بیچارگی نمونه تو اون زندگی و ادامه بده چون زن مقاوم و مستقل و با اعتماد بنفسی نبود
ولی یکی عین همسرم به دلیل صداقتی که طی این ۱۲ سال ازش دیدم منم اگر پولی نیاز داشته باشه با کمال میل میارم وسط و پول من و اون نداره واقعا
حالا شما هم اگر همسرت تو این موارد خوبه حتما کمکش کن
زندکی مشترکه گلم میدون جنگ و بکش بکش که نیست
موفق باشی عزیزم