2777
2789

سلام عزیزان

نمی دونم منو یادتونه با نه؟

گفتم یه ماه خرج و مخارج رو می گیرم دستم با ۱۷ تومن 

خداروشکر خوب بود باکس بندی که کرده بودم رسوند تا آخر ماه 

ولی مشکلی که پیش اومد و منو کفری می کنه اینه که همسرم میگه هر چی خریدیم باقیمت بنویسیم یه جوری بازخواست می کنه درصورتی که قبلا اینجور نبود 

یامثلا من میخواستم باکس پس انداز رو تبدیل کنم ولی نذاشت میگه بزار بمونه اینجوری من فقط از باکس مربوط به خودم که ماهی ۳۴۰ هست برای آرایشگاه و لوازم آرایش مخفی داشته باشم اصلا یه حس بد پیدا کردم دست و بالم بسته شد

باکس لباس هم اونجور مونده روی هم ۵ و نیم تقریبا تو کارت هست که من نمی تونم برداشت کنم 

راهکاری بدین به همسرم بگم بلکه بی خیال ریزخرج ها بشه یا پس انداز رو تبدیل کنم

ممنون میشم  

💚اللهم عجل لولیک الفرج💚خدا یار باشد دشمن هزار باشد....همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی ...
چک دارم هم قسط نمیدونم میشه پس انداز کرد یا نه خیلی حساب کتاب کردم بعید میدونم بنظرتون میشه

به نظر من اره

میتونی ماهی ۵۰ یا ۱۰۰ سوت از حقانی یا طلاسی طلای سونی بخری

میشه حدودا ماهی ۱۷۰ هزارتومن یا ۳۴۰ هزارتومن

مطمئنم میتونی این مقدار رو با صرفه جویی یا غذای بیرون نخوردن یا استفاده از اتوبوس در مواقعی که عجله نداری، جمع کنی

با همین مبلغی که حتی فکرشم نمیکنی، برای عید نوروز یک انگشتر سبک میتونی بخری

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مبارکه عزیزمتا داغه با عشوه و نوازش و ملایت حتما به اسم خودت بزن😁❤

بینم فردا چیش میکنم 😂🤣

دخترم نفسم ،   محمد عشق مامان پس کی میای                        .غمت داغونم کرد الان باید تولد یه سالگیتو میگرفتم الهی ک بمیرمممم واسه هرشب اشک ریختنام برات .اگه صدتا بچه دیگه بیارم تو رو فراموش نمیکنمممم ...خدایا امتحان بسته دیگه حقمو بده تا کی انتظارر ،،

یه چیزی هم از زرنگی مادرشوهرم بگم قضاوت با خودتون

مادرشوهر من برای هر مراسمی که می ره از پدرشوهرم پول می گیره چند وقت پیش چهلم یکی از اقوام بود ۲۰۰ تومن گرفت گفت میدم صلوات بفرستن برای اموات 🙄🙄😳😳

من ۱۲ ساله عروسشم یه بار ندیدم خیرات بده به پد و مادرسوهرش

یا میریم عروسی میخواد کادو ببره بیشتر از مبلغ کادو پول می گیره از،پدرشوهرم 

تا پارسال برای بچه های من عیدی هم نمی داد نگو پول اونم می گرفته میزده به جیب😅😅اینم از میون حرفای جاریم متوجه شدم اینطور که برادرشوهرم گفته خرج بابا زیاده برا همه نوه ها ۲۰۰۳۰۰ عیدی میده من 😳😳😳چشام گرد شد 

یه ویژگی اخلاقی خاصی هم داره بیرون و تو جمع خیلی کم حرفه اکثرا شنونده هست زیاد گرم نمی گیره از کلمه نمی دونم هم بیشتر استفاده می کنه 

💚اللهم عجل لولیک الفرج💚خدا یار باشد دشمن هزار باشد....همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی ...
سلام عزیزم ، از بانک مهر ایران تا اقساطتون تمام نشده فقط میتونید وام امتیازی بگیرید .بانک ملی رو دقی ...

سلام عزیزم میشه راهنماییم کنی  الان بانکی هست که با سند خونه وام بده  این حالتی که سند میره در رهن بانک ؟

سلام عزیزاننمی دونم منو یادتونه با نه؟گفتم یه ماه خرج و مخارج رو می گیرم دستم با ۱۷ تومن خداروشکر خو ...

بگو‌طلا میخوام من وقتی از کارا ونامردیای شوهرم دلم میگیره خریدطلاروبهونه میکنم اینجوری بایه تیر دونشون میزنم هم احتمالا حرصش درمیاد هم‌من طلامو میخرم، بگو انگشتر میخوام پنج ونیم از پول مونده ولی کمه یه پنج میلونم تولده بذارم رو یع طلای سبک بخرم اونجوری از مرگ میترسه به تب راضی میشه میگه با همون پنج ونیم بخر البته شاید مرد سرسختی باشه وقلقش به این راحتیا نباشه این روش برای من جواب میده

به نظر من ارهمیتونی ماهی ۵۰ یا ۱۰۰ سوت از حقانی یا طلاسی طلای سونی بخریمیشه حدودا ماهی ۱۷۰ هزارتومن ...

عزیزم طلاسی مثلا وزن طلا رو توحساب کاربری بهت میده یا طلای فیزیکی میفرسته برات؟ مثلا من اندازه سیصد بخرم‌چی‌میفرسته اخه؟! میشه تو طلاسی وزنی که ازشون میخریم  به نرخ روز بفروشیم ؟ 

عزیزپ چند سال طول کشید خونه بخربد؟از اول ازدواج مستاجر بودین؟میشه راهنمایی کنید چون من ارزومه خونه ب ...

گلم دیوار شهرت رو نگاه کن

توی هر شهری به جز تهران، میشه با ۸۰۰ ۹۰۰ میلیون یا در شهرهای کوچیک تر با ۶۰۰ میلیون هم خونه خرید

بله اطراف شهره، پایین شهره و قولنامه ای هست. حتی شاید کوچیک هم باشه. اما مال خودتون هست

هرررررچی طلا داری بفروش. ماشین و موتورت رو بفروش

تا میتونی قرض و وام بگیر

اما همون ارزون ترین خونه رو بخر.

دو سال دیگه که قرض ها و وام ها تموم شدن، باز به خودتون فشار بیارین دوباره قرض و وام تا حد ممکن و خونه تون رو بفروشین برین منطقه متوسط شهر

جدی میگم که اینطوری همین امسال خونه دار میشی و تا ۳ سال دیگه میری منطقه متوسط شهر

به علاوه اینکه دیوار قیمت ها رو زیاد می‌نويسن. منطقه ای که خونه ارزون داره رو پیدا کنین، همسرت که با املاکی ها حرف بزنه با همون متراژ خونه ارزون تر یا با همون قیمت خونه بزرگتر هم پیدا میکنین.

فقط به خداوند توکل کنین و از رحمتش ناامید نشین.

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
بگو‌طلا میخوام من وقتی از کارا ونامردیای شوهرم دلم میگیره خریدطلاروبهونه میکنم اینجوری بایه تیر دونش ...

با شرایط الانمون بگم طلا بخر میگه برو خونه بابات اون بخره  

نه اتفاقا دست و دلباز هست فقط الان چندماهه بیکاره و معلوم نیس کی بره سر کار خودش فعلا درآمدمون در حد ۱۷،۱۸ هس

من فقط ۲وخورده ای پس انداز رو میخواستم تبدیل کنم بمونه

و برای خودم هر ماه چند سوت مخفی بخرم 

مثلا خیار لازم داشتم همسایمون اورد اگه ریز خرج نمیخواست پولشو برمیداشتم پس انداز مخفی

یا سبزی و گوجه رو مامانم آورد حداقلش ۸۰ تومن باید میزدم حساب مخفیم ولی نشد که بشه میتونستم از طلاسی حداقل ۵۰ سوت طلا بخرم 

سلام دخترا اینجا کسی وام کالا گرفته ؟اگه هست راهنمایی کنه لطفا

من برای مامانم از دیذجی پی وام گرفتم از دی جی کالا لوازم خونه خریدیم با ی برگ چک ۲۰ م قسطشم یک ساله ماهی ۱۹۰۰تقریبا

نوشته بود آیا کسی را چنان دوست داری که برایش بجنگی ؟نوشتم از جنگ ها بازگشته ام با زخم ها و موی سپید... یادگرفته ام صبور باشم و به تماشا قانع 💔
سلام عزیزاننمی دونم منو یادتونه با نه؟گفتم یه ماه خرج و مخارج رو می گیرم دستم با ۱۷ تومن خداروشکر خو ...

خب زیادتر بنویس

تو با مدیریت خودت مثلا مغازه ای رو پیدا میکنی که لوبیا رو ۲۰ تومن ارزون تر میده.

قیمت واقعیش همون زیاده اس پس برای همین دروغی هم نگفتی 

یه چیزی هم از زرنگی مادرشوهرم بگم قضاوت با خودتونمادرشوهر من برای هر مراسمی که می ره از پدرشوهرم پول ...

واقعا باید در جایی که آدم ها غریبه هستن یا آدم هایی هستن که میدونی بعدا از حرفهات یک چیزی درمیارن،

با کلمات نمیدونم

جدی میگی؟؟؟ چه جالب

خیلی کار خوبی کردی

حتما بهش فکر میکنم

سر و ته حرفها رو هم آورد. این کار آخرش خیلی خوب بوده واقعا

عزیزم طلاسی مثلا وزن طلا رو توحساب کاربری بهت میده یا طلای فیزیکی میفرسته برات؟ مثلا من اندازه سیصد ...

عزیزم طلاسی فقط در تهران تحویل سکه پارسیان داره.

شما میتونی با مبالغ کم، البته بالای ۱۰۰ هزارتومن سوت بخری

وقتی مثلا به ۵۰۰ سوت یا گرم رسید، به قیمت روز طلا برداشت کنی

خب زیادتر بنویستو با مدیریت خودت مثلا مغازه ای رو پیدا میکنی که لوبیا رو ۲۰ تومن ارزون تر میده.قیمت ...

همه رو خودش می گیره 

ببین من فقط برنامه ریختم باکس بندی کردم همین

فقط یه ۳۴۰ دارم من برای آرایسگاه 

یه ۱۷۰ متفزقه برا تاکسی و 

یه کارت خرج هفته ۶۰۰ 

باید یه کلکی بیام   

نمیشه اینجوری

2810