سلام عزیزم
الان رفتم چندتا صفحه رو بالا پایین کردم به چشمم نیومد
عزیزم من برا ایشونم گفتم اولا که بعضی ازاقایون اوایل ازدواج حبهه دارن برای بنام زدن و همینجور که ماخانما از روز مبادا میترسیم و پسانداز مخفی داریم اقایونم. از رفتن و بیوفایی. خانوم هراس دارن و باید از عمر زندگی مشترکی یه ده سالی بگذره و نسبت بهم شناخت کافی پیدا کنن
بعدش هم تکرار مکررات میشه ملکه ی ذهن
چندین بار در قالب خاطره و خواهش و درس عبرت از دوستانی بگین که همسر فوت شده ناگهانی و خانوم مونده بی سر و همسر
که حضانت بچه ها و اموال رو دادن به پدر شوهر مقتدر
منک کلی حرف میزدم و از به نام زدن میگفتم
جوابم این بود مگه من وتو داریم ؟تو صاخب قلب منی تو تاج سری و ازاین حرفا
منم گفتم خب اگر فرق نداره پس واقعا به نام من باشه فرق نکنه ...
کم کم بعد از یکی دوباری که طلاهامو دادم برای خرید خونه و ماشین سنگین ،،راضیش کردم ماشین زیرپا رو بزنه به نام
این تابو شکست و منم ازفرصت استفاده کردم گفتم بیا دیدی هیچی نمیشه الان ماشین یه برگه اش به نام منه مگه میخوام ببرم بدم پدرومادرم و ....
دیگه این ترسش ریخت البته همسر من خب حق داشت کمی محتاط عمل کنه خودش تعریف کرد که پدرش تمام املاک خونه ماشین حتی خط تلفن و ...به نام مادرش زده بود و مادر بی انصافی میکرد موقع جرو بحث تهدید میکرده که پدر رو میزاره کوچه ....
این ترس تو دل همسرم بود که همیشه جانب احتیاط رعایت کنه باخودش میگفته مادر وقتی اینجوریه وای به حال همسر پس
اما من کوتاه نیومدم
از روزای پیری کوری بی کسی گفتم
گفتم بعد از صدبیست سال من تنها شدم (انگار قانونه خانما بیشتر از شوهراشون عمر کنن)بعد محتاج دست عروس و داماد بشم ؟که ایا قر نزنن برای کمک خرجی که بچه هام میدن ؟ بازنشستگی داریم امااا بازم حقه و حیلت زنان بسیار بالاست
قلق رو بدست بیارین ببینین با رحم و مروت هست یا اقتصادی هست یا اینده نگر هست ازهمون راه طرح نیاز کنین
من از راه رحم و مروت وارد شدم
همیشه الان جوری شده که خب خونه دوم رو خودش بدون اینکه من حرفی بزنم به نام زد
برا بقیه اموال هم چندباری پیشنهاد صلح عمری داده من پی اش رو نگرفتم گفتم همینقدر که میگی برام کافیه چون تقریبا به یه نقطه امن رسیدم
ان شاالله بتونین لپ مطلب رو به نفع خودتون بیرون بکشین از بخثا و با به جمله فکر همسرتون شستشو بدین که هردو برابر هستن
یکی بیرون کار میکنه اونیکی اگر خانه دار هست بخور و بخواب نکرده
اینم زحمت کشیده خونه رو محیط امن و اروم برای بقیه نگه داشته
انقدر از زحمت و کار خونه باید بگین تا همه ملکه ی ذهنشون بشه که بیشترین زحمت رو خانم تحمل میکنه 🌹