2777
2789
خانوم ها توروخدا بحث این طلاسی و میلی و تمومش کنید دیگه 🚫🚫🚫اینم شده مثل بلو و ویپاد بخدا از یکشنب ...

عزیزم من و شما کاربر قدیمی هستیم واز این چیز ها خبر دارم و اطلاعات داریم کاربرهای جدید تازه دارن میخونن و سوال میپرسن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من و شما کاربر قدیمی هستیم واز این چیز ها خبر دارم و اطلاعات داریم کاربرهای جدید تازه دارن میخ ...

اخه عزیزم همه ی مطالب دو روزه دارم میخونم راجب طلاسی و میلی گلده

سلام خانوما میشه منم راهنمایی کنید بنظرتون ارزشش داره من ۱۰۰ تومن ۱۰ روز استفاده نکنم و بزارم ویپادم امتیاز جمع شه برا خونه نیاز داریم ولی میگم چون به وامه هم نیاز دارم ۱۰ روز استفاده نکنم یخورده امتیاز جمع شه 

@مهسان_اندیشه شما در یکی از پست ها به خانمی گفتید تجربه خودتون را می گید که ایشون چطور همسرشون را ...

سلام عزیزم 

الان رفتم چندتا صفحه رو بالا پایین کردم به چشمم نیومد 

عزیزم من برا ایشونم گفتم اولا که بعضی ازاقایون اوایل ازدواج حبهه دارن برای بنام زدن و همینجور که ماخانما از روز مبادا میترسیم و پسانداز مخفی داریم اقایونم. از رفتن و بیوفایی. خانوم هراس دارن و باید از عمر زندگی مشترکی یه ده سالی بگذره و نسبت بهم شناخت کافی پیدا کنن 

بعدش هم تکرار مکررات میشه ملکه ی ذهن 

چندین بار در قالب خاطره و خواهش و درس عبرت از دوستانی بگین که همسر فوت شده ناگهانی و خانوم مونده بی سر و همسر 

که حضانت بچه ها و اموال رو دادن به پدر شوهر مقتدر 

منک کلی حرف میزدم و از به نام زدن میگفتم 

جوابم این بود مگه من وتو داریم ؟تو صاخب قلب منی تو تاج سری و ازاین حرفا 

منم گفتم خب اگر فرق نداره پس واقعا به نام من باشه فرق نکنه ...

کم کم بعد از یکی دوباری که طلاهامو دادم برای خرید خونه و ماشین سنگین ،،راضیش کردم ماشین زیرپا رو بزنه به نام 

این تابو شکست و منم ازفرصت استفاده کردم گفتم بیا دیدی هیچی نمیشه الان ماشین یه برگه اش به نام منه مگه میخوام ببرم بدم پدرومادرم و ....

دیگه این ترسش ریخت البته همسر من خب حق داشت کمی محتاط عمل کنه خودش تعریف کرد که پدرش تمام املاک خونه ماشین حتی خط تلفن و ...به نام مادرش زده بود و مادر بی انصافی میکرد موقع جرو بحث تهدید میکرده که پدر رو میزاره کوچه ....

این ترس تو دل همسرم بود که همیشه جانب احتیاط رعایت کنه باخودش میگفته مادر وقتی اینجوریه وای به حال همسر پس 

اما من کوتاه نیومدم 

از روزای پیری کوری بی کسی گفتم 

گفتم بعد از صدبیست سال من تنها شدم (انگار قانونه خانما بیشتر از شوهراشون عمر کنن)بعد محتاج دست عروس و داماد بشم ؟که ایا قر نزنن برای کمک خرجی که بچه هام میدن ؟ بازنشستگی داریم امااا بازم حقه و حیلت زنان بسیار بالاست 

قلق رو بدست بیارین ببینین با رحم و مروت هست یا اقتصادی هست یا اینده نگر هست ازهمون راه طرح نیاز کنین 

من از راه رحم و مروت وارد شدم

همیشه الان جوری شده که خب خونه دوم رو خودش بدون اینکه من حرفی بزنم به نام زد 

برا بقیه اموال هم چندباری پیشنهاد صلح عمری داده من پی اش رو نگرفتم گفتم همینقدر که میگی برام کافیه چون تقریبا به یه نقطه امن رسیدم 

ان شاالله بتونین لپ مطلب رو به نفع خودتون بیرون بکشین از بخثا و با به جمله فکر همسرتون شستشو بدین که هردو برابر هستن 

یکی بیرون کار میکنه اونیکی اگر خانه دار هست بخور و بخواب نکرده 

اینم زحمت کشیده خونه رو محیط امن و اروم برای بقیه نگه داشته 

انقدر از زحمت و کار خونه باید بگین تا همه ملکه ی ذهنشون بشه که بیشترین زحمت رو خانم تحمل میکنه 🌹

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....

بچه ها من دیروز رفتم خونه ای که واسه خودم خریدمو دیدم( دست مستاجر بود من از رو عکس از خواهرم خریده بودمش) 

خیلی حس خوبی بود اینجوری حاصل هفت سال کار کردنم یجا جمع شد و وقتیم حامله شم بچه بیارم اجاره خونمو میگیرم دستم خالی نمیشه

به قول شوهرم با خرید این خونه خودتو بازنشست کردی 🥰 

در راستای پس انداز: مهمونی دعوتم موهامو دادم شوهرم ی مدل صاف ساده زد 

رنگم خودم البالویی میزارم مجدد 

فقط پنجاه پول ابرو دادم 

و ششصد شومیز خریدم ( متاسفانه عادت تکراری پوشیدن رو هنوز یاد نگرفت

باریکلا بهت عزیزم 👏👏.یعنی خوشم میاد تمااام تلاشت رو می‌کنی تا طلاش کنی 😍مبارکت باشه عزیزم ❤️کار خ ...

معصوم جان شما برای خرید باغ استراتژیتون چیه؟ مثلا چجور نگاه می‌کنید برای رسیدن به هدف باغ؟مثلا مبلغ باغ ۲ میلیارده چقدرشو میخوای طلا بزاری؟ باقیشو چجور جور میکنی؟ 

باریکلا بهت عزیزم 👏👏.یعنی خوشم میاد تمااام تلاشت رو می‌کنی تا طلاش کنی 😍مبارکت باشه عزیزم ❤️کار خ ...

سلام معصومه جان قشنگم 

می‌دونم حرفم تکراریه و شما بارها از شرایط سخت زندگیتون گفتین ولی این روزا خیلی دلم گرفته هم از شرایط مالی هم پرخاشگری همسرم .ممنون میشم اگه بازم خواهری کنید در حقمون و برامون بنویسین

حرفاتون کاملا درسته قدر لحظه های زندگی رو بدونیم من کلا آدمی یم که با وجود مشکلات ،تو وجودم خییییل ...

وااای خدای من چقددد قشنگ نوشتی همه رو تصورکردم

دختر من 9 ماهشه انشالله منم اینجورس صمیمی باشم باهاش

با شوهرم اصلا رابطه خوبی ندارم چون بددهنه و نمک نشناس

ولی معجزه ی زندگیم دخترمه

کل حقوقم برای خودم و‌دخترمه😍😍😍

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

سلام دوستای قشنگم 

ما امروز رفتیم خونه ای ک با کلی زحمت و سختییییی و مشقت بعد از ۱۰ ساااال خریدیم 🥹🥹🥹دوباره دیدیم نگم از حس و حالم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

اونروز ک برا بازدید رفته بودیم فکر نمیکردممم بخریمش برا همین با دقت ندیده بودمش امروززززززززز با دقت فراووون دیدم و لذت بردم

همش دارم فکر میکنم چیا رو بفروشم بره چیا بخرممم خیلی ذوووق دارم 

انشالله همه مستاجراا این حال خوبو تجربه کنن🙏🙏🙏🙏

سلام عزیزم.من قبلا ۳۰ وام فوری از بانک مهر ایران گرفتم حالا سوالم اینه اگه معدل حساب داشته باشم بازم ...

سلام عزیزم ، از بانک مهر ایران تا اقساطتون تمام نشده فقط میتونید وام امتیازی بگیرید .

بانک ملی رو دقیق نمیدونم میتونید اگر شاغل نباشید وام طرح مهربانی رو بگیرید یا خیر ولی فکر میکنم اگر رتبه اعتباری داشته باشید بشه ولی باز مطمئن نیستم . 

2810