2777
2789
دوستان عزیز سلام شبتون بخیر عزیزان میخواستم بنوبه خودم تشکر کنم از همه دوستانی که اینجا راهنمایی میک ...

البته دوستان اینم اظافه کنم این شد پس‌انداز من تا آخر امسال فکر نکنم دیگه بتونم تا پایان سال حتی نیم گرمم بگیرم اینم دسترنجه دوسال جمع کردنامه   

چون  با پول توجیبیام همین که اقساط ویپاد و بپردازم دیگه جای شکرش باقیه 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
نمی دونم فدات شم ♥️ اونقدری که در مورد باکس بندی حرف زدم تو صفحات مختلف 🤭😃

مبارکتون باشه عزیزم  خیلی خشکله 

به نظر منم کارخوبی کردین ، اینجور یه تکه طلا برای خودتون دارین 

خودمم چند روز پیش از ترس گرون شدن طلا و تقلبی بودن سکه پارسیان ، سکه رو فروختم و یه مقداری پس انداز تبدیل شد به انگشتر 

هم استفاده میشه و زیور آلات هست هم پس انداز 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مبارکتون باشه عزیزم خیلی خشکله به نظر منم کارخوبی کردین ، اینجور یه تکه طلا برای خودتون دارین خودمم ...

قربونت مریم جون ❤️ بیشترش سهم دل خودتون 

آره عزیزم...تو این مملکت امروز گرفتی واسه یه ساعت بعدش برد کردی 👌

مال خودت هم مبارک عزیزم 😍

بله عزیزم ❤️ داره فدات شم ♥️ میتونی دانلود کنی از بازار یا از مایکت هم میتونی موقع دانلود نظرات مردم ...

ممنونم از راهنماییتون معصومه جان الهی دخترای گلتون عاقبت بخیر بشن زیر سایه خدا و اقا امام زمان عج🤲❤️ 

الهی آمین ان شاالله به امید الله 

حتما قابل باشم خدا به همه ی دوستای گلمون فرزندی صالح سالم مصلح عطا کنه 

خدا برای همه ببخشه و نگه داره برای ما هم 🤲 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
قربونت مریم جون ❤️ بیشترش سهم دل خودتون آره عزیزم...تو این مملکت امروز گرفتی واسه یه ساعت بعدش برد ک ...

مرسی عزیزم 😍

منم فکر کنم تا آخر تابستون دیگه نتونم خرید طلا داشته باشم 

ولی سعیم میکنم ، چالش جدیدم 😄😄😄

کلا عاشق چالش هستم 

سلام معصومه گلنشستم ۲۰صفحه آخروخوندمکلی ازحرفای شماوبقیه لذت بردمممنون که کلی اطلاعات خوب بهمون میدی ...

سلام عزیز دلم ❤️ خدارو شکر مورد پسندت قرار گرفته ♥️

خیلی مبارک عزیزم ❤️ خوب کاری کردی عزیزم 

عزیزم یه سایتی یه اپلیکیشن که میتونی ازش طلا بگیری سوتی ..از صد هزار تومن شروع میشه بزن گوگل کن متوج ...

ممنون عزیزم خیلی وقته ازت خبر نداشتم گلم ولی حرفهات همیشه توی ذهنمه خیلی گلی

ممنون عزیزم خیلی وقته ازت خبر نداشتم گلم ولی حرفهات همیشه توی ذهنمه خیلی گلی

خواهش میکنم عزیزم ❤️ قربونت برم لطف داری به من 

بیا و تند تند گزارش کار بده 👌 تا خودت هم انگیزه بگیری برای پیشرفت 😍😉دیگه نرو یه سال دیگه برگرد 😉🤭

سلام معصومه جون امروز رفتنم بانک مهر ایران رییس برخورد خوبی نداشت مثلا میگم اگه پول رو سپرده کنیم ال ...

سلام عزیزم اکثر بانکها یک صندوق رو اختصاص دادن به بخش اعتبارات که درباره وام میتونین از اونها سوال بپرسید بهتر راهنمایی می کنند و اگر یک شعبه جواب نگرفتین حتما به شعبه دیگه سر بزنید کارمندها اخلاقاشون متفاوته.... نمونه عینی که خودم دیدم رفتم بانک ملت شعبه نزدیک خودمان برای افتتاح حساب بعد یک زوجی اومدن از مسئول دایره اعتبارات درباره وام بپرسن با جیغ جیغ کردن جوابشونو خیلی بد داد که الان اعتبار نداریم و وام نمیدیم..... چند روز بعد رفتم بانک ملت یک شعبه دیگه اتفاقا اونجا هم نشسته بودم نزدیک دایره اعتبارات....مسئولش خیلی با صبر و حوصله داشت برای یک اقایی درباره وام توضیح میداد... جالبه که اون آقا گفت من فیش حقوقی ندارم اما ضامن دارم.... بعد خانوم بازم داشت با حوصله براش توضیح میداد که فیش حقوقی لازمه یا خودتون یا خانوم و ادامه ماحرا اصلا هم عصبانی بازی در نیاورد 

حالا اینو تعریف کردم که برسم به اینجا که اگر یه شعبه رفتین بدخلقی کردن ناامید نشین و فکر کنین اصلا وام نمیدن حتما به شعبه های دیگه هم سر بزنید 

موفق و پرروزی باشید

2810