2777
2789
این طلاسی معتبر هست؟ چند وقته اسمشو اینجا زیاد میبینم

منم اینجا اشنا شدم  مجوزاینا داره  حالا خودتون هم تحقیق کنید .معصومه جان ازشون خریدکردنو راضی بودن 

منم تصمیم دارم نهایتا تا یکی دوگرم اضافه کنم بعدش تبدیل میکنم حتما😍🤩بگیدایشالله

برای پولای خرد که ب چشم نمیاد خوبه بنظرم

هر چیزی که به قیمت از دست دادنِ "آرامشت"تموم بشه ،زیادی گرونه   رهاش کن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم عزیزم ♥️ فدات شم انگار شما بودی اون روز میگفتی برای من برنامه بریز درسته ؟من برنامه ریختم ...

فدات عزیزم🥰🥰🥰🥰🥰

بله من برنامه میخام بریزم حالا شخصی براتون شرایط مینویسم ممنون میشم یه برنامه بریزید برام

فکر شما بهتر کار میکنه تا من دوست عزیزم 

معصومه جون تو فوق العاده ای😘❤یه راهنمایی من فردا یه قرعه ۲۵ میلیونی برام واریز میشه حدودا ۱۰روز دیگ ...

قربونت برم عزیزم ♥️ حقوق همسرتون چقدر ؟

من باشم با حقوق همسر روی هم تبدیل میکنم به یه سکه امامی یا طلای بدون اجرت زینتی میگیرم 

طلا داره می‌ره بالا ...معلوم نیست سه ماه دیگه چه جوری شرایط 

باز ببین عزیزم صلاحت به چیه 

قربونت برم عزیزم ♥️ حقوق همسرتون چقدر ؟من باشم با حقوق همسر روی هم تبدیل میکنم به یه سکه امامی یا طل ...

ممکنه باز قیمت طلا بیاد پایین ؟

اخه واسه عید قربان هم بالا رفت 

بعدش تا ۳/۳۲۹رسید 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
ممکنه باز قیمت طلا بیاد پایین ؟اخه واسه عید قربان هم بالا رفت بعدش تا ۳/۳۲۹رسید

نمی‌دونم فدات شم ♥️ من پول داشته باشم ...می زنم حرکت رو 😉

حتی پول نداشته باشم با دست خالی هم میرم تو کاراش که مجبور بشم پر کنم جای چک ...جای قسطش رو 

از طلای احسان گلد که یه زمونی طلا میداد بدون پیش پرداخت 

یعنی واقعا دست خالی میرفتم بدون ریالی پول 😃

با پنج گرم طلا بر می‌گشتم 

پنج شش فقره چک می‌کشیدم ....می اومدم جای چک هارو پر میکردم 

در کنارش باز قرعه های سنگین داشتم ....در کنارش باز طلا می‌گرفتم ...و اون طلای قسطی ها برام غنیمت میشد 

دوستان اهل خرید طلا.لطفا بگید خرید طلای شکسته بهتره یا خرید ربع سکه؟؟ لطفا جواب بدین

ربع سودش خیلی بیشتره

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
نمی‌دونم فدات شم ♥️ من پول داشته باشم ...می زنم حرکت رو 😉حتی پول نداشته باشم با دست خالی هم میرم تو ...

ماشاالله چقد بادرایت و با تدبیر و اهل ریسک هستین 

انتخابات شرکت کنین ما رای میدیم بهتون 😄شاید اوضاع کشورم درست شد

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....

سلام به همه دوستای عزیزم

دیدم بحث کراتین و پروتیین تراپی شد

عزیزان شما میتونین دیوار رو سرچ کنین «مدل کراتین » اونجا بدون دستمزد و فقط با هزینه مواد موهاتو خوشکل کنین

اگر از بابت مواد نگران هستین میتونین خودتون از پیج ها به میل خرید کنین و یا دی جی کالا مواد بخرین برا چند بار میشه

نگران تازه کار بودن فرد هم نباشین چون برا مدرک میخوان تمیز و خوب کار می‌کنن و مربی بالا سرشون هست

قبلش میتونین اطلاعاتتون ببرین بالا که مثلا بدونین اگه جایی اشتباه کرد بگین بهش که مثلا حتما دوسانت از ریشه فاصله باشه و بقیه موارد

امیدوارم کمکی کرده باشم

اسم كانالهارو بفرماييد لطفا....دوستان كانال يا پيج يا سايت مفيد رو لطفا بگيد تا در كنار هم بيشتر ياد ...

سلام عزیزم چشم حتما هر سوالی داشته باشید من حتما پاسخ میدم وراهنماییتون میکنم امامن منظورم کامال یاپیج نبوده 

من کانال های انرژی رو گفتم که داخل بدن هستن و دور ستون فقرات چرخیدن اگه هرسوالی راجبش دارید درخدمتم ❤

سلام خانمهای مدیر و افتصاد دان🌸🌸

گزارش فصل بهار خدمتتون عرض کنم🍀

آغاز بهار با حسهای خوب و برکت برامون شروع شد به امید اینکه امسال سال خیلی پر رزق و روزی برای ما و همه شما عزیزان باشه

ست دستبند و گردنبند 

و یه گردنبند که قبلا براتون عکس و توضیحاتش گذاشتم خریدم 

۱تمام سکه خرداد جهت پس انداز 

وام ۴۰میلیونی با کارمزد ۴درصد اردیبهشت به اسمم در اومد 

مبلغی گذاشتم بانک مهر وام ۳۰۰تومنی بگیرم این ۴۰ تومن گذاشتم اونجا که زودتر وام به اسمم دربیاد 

من جدا از حقوقام ماهی ۶میلیون اجاره برام واریز میشد که حدود ۸ماه من نمیگیرمش میدمش به همسرم یه آپارتمان داریم هنوز کابینت و شیرآلات کمددیواری و... نزده بکدیم این پول هرماه بهش میدادم خودش ۶تومن میزاشت کم کم واحد کامل شد که به امید خدا اجاره بدیمش 

حالا از این ماه ۶تومن میاد دست خودم 

هدفم اینه تا آخر تابستون وام بگیرم ماشین خودم بفروشم و سکه هایی که دارم و پول نقدها به امید خدا یه خونه دیگه بخرم 

یه هدفم دیگمون ۲تا مسافرت خیلی عالیه 

دوستان گلم زندگیا و سبکها مثل هم نیست 

یه نسخه نمیشه برای همه پیچید 

من تمام پس اندازم و طلاهام آشکار چون همسرمم مثل خودمه 

ما همکاریم ریز حقوق همو خبر داریم زمان واریزیش و... 

خرج خونمون باکس بندی و اینا نمیکنیم سبکمون اینطوری نه کار من غلطه نه کار بقیه روش هامون متفاوته 

حقوق همسرم که واریز میشه n تومن برای خرج خونه واریز به یه کارت میکنیم

قسطها پرداخت میکنیم 

هرچی موند پس انداز میشه داخل یه کارت دیگه خرج مسافرت وسیله خونه لباس و.... همش شاملش میشه باید حواسمون باشه از روش حرجهای الکی نکنیم یا برنداریم زیاد بشه سکه میخریم

منم حقوقم پس انداز میکنم طلا میخرم خرجهای شخصیم 

این تاپیک برای من خیلی مفید بود از این لحاظ تشویقم میکنه پولام تبدیل کنم یا با طلاهای شماها انگیزه میگیرم برم طلا بخرم 

بعضی صحبتها رو قبول ندارم ولی ازش رد میشم همه که نباید مثل هم فکر کنن

خیلی وراجی کردم ولی واقعا دلم نیومد این صحبت نکنم

چند صفحه قبل دوستمون در مورد فهمیدن همسرشون در مورد پس انداز مخفی گفتن 

همه مردها مثل هم نیستند من به همسرم بگم انقد پول بده سریع برام کارت به کارت میکنه حتی نمیپرسه چکار داری یا کارت خرج خونه ، پس انداز  سکه هاش همه دست منه یه آقای دیگه شاید اینطوری نباشه 

یا همسرم مدام منو تشویق میکنه برای گرفتم کار جدید یا هنر جدید یاد بگیرم از ته دلش دوست داره من درآمد بیشتری هر روز داشته باشم  پیشرفت کنم همه جوره حمایتم میکنه هلم میده رو به جلو 

الان کارمم خودش منو برد اون نگاه سنتی نداره که زن قدرت نداشته باشه یا پول نداشته باشه خیلی تشویقم میکنه توی کار پیشرفت کنم منبع درآمدهای دیگه داشته باشم 

توی جمع دوستاشون یکی از پزهاشون زنهاشونه که تحصیلاتش چقدر ه شغلش چیه 🙂 مردا هم پزو شدن😁

همیشه بهم میگه اگه خدایی نکرده روزی عمرم نبود باید بتونی گلیمتو از آب در بیاری 

باور شاید نکنید مثلا لامپ عوض میکنه یا لوله خرابه هر چیزی که تعمیر بخواد خودش انجام میده به من میگه بیا ببین یاد بگیر اگه روزی نبودم منت نکشی کارای راحت خودت انجام بدی 

پس اون نگاه نداشتن قدرت زن یا درآمد همه مردها ندارن 

من نه سیاست خاصی دارم نه کاری میکنم خوده واقعیمم نمیگم کلا سیاست ندارم مگر میشه زندگی بدون سیاست ؟ ولی به وقت و موقعش

ببخشید خیلی پر حرفی کردم 

مواظب خودتون و مهربونیاتون باشید😘🌹🌹

وزن اولیه : ۶۸.۱۰۰   وزن فعلی : ۶۵.۴۰۰ 😊  وزن هدف : ۵۷
2810