2777
2789
اگه پرهمسر شما بی پول بوده وطیفه ی همسرشمام بوده که کمک کنه....اینکه آدم فقط خودشو ببینه درست نیسهمس ...

افرین دقیقا درست میگی عزیزم پدر من هم همینطور بوده همیشه اصلا زن ادم حساب نمیکنه مرد سالاری موج میزنه تو رفتاراش .تمام زن عمو های من روی همسرشون تسلط دارن ولی بابای من میگه باید بزنی تو دهنشون که بشینن سر جاشون ،،😐😐 هیچ زمانی حق هیچ کاری رو به مادرم نمیداد الانم همینطوره و چقدررررر این موضوع وحشتناکه از نظر من خدا.        رو شکر که همسرم این مدلی نیست 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان صبحتون بخیر نمیدونم کدوم کاربر بود همسرشون میخواست نصف خونه رو بنامش بزنه تو صفحات گشت ...

من بودم عزیزم ، ایده خوبیه حتما  امتحانش میکنم ❤

ولی با شناختی از همسرم دارم قبول نمیکنه میگه مهریه باشه برا خودت ، مگه دو دو تا چهارتاس 

سلام عزیزم صبحت بخیر با فرض ۴ درصد کارمزد رو چجوری حساب کردی این مبلغ شد؟فرمولشو بگی ممنونت میشم.😍ر ...

عزیزم اولین ماه کارمزد هست مثلا اگر وام ۱۰۰ میلیون ۱۸ ماهه باشه ابتدا ماه اول ۴ میلیون کارمزد کم میشه .

بعد ۱۰۰ میلیون تقسیم بر ۱۶ میشه چون پایان سال اول هم کارمزد داریم ۱۰۰ تقسیم بر ۱۶ میشه ۶ میلیون و ۲۵۰ .

حالا ۱۱ تا ۶ میلیون و دویست و پنجاه رو حساب میکنیم میشه ۶۸ میلیون و هفتصد و پنجاه الان برای سال اول هم کارمزد داده شده و هم اقساط .

از مبلغ وام میمونه ۳۱ میلیون و دویست و پنجاه که چون سال دوم تا نیمه سال هست پس کارمزد نصف میشه یعنی ۴ رو که ضربدر ۳۱ میلیون و دویست و پنجاه میکنیم میشه ۱۲۵۰۰۰۰ تومان که نصفش میشه ۶۲۵ هزار تومان که میشه برای ماه ۱۳ و ۵ ماه آخر هم اقساط کم میشه .

امیدوارم کامل توضیح داده باشم . 🌹🌹🌹

عزیزم ۱۰۰ دو ماهه سپرده کنم سپه یا ملی چقد وام میده بهم؟

عزیزم سپه دیگه اون طرح آتیه رو نداره فقط هم ملی و هم سپه طرح قرض الحسنه دارن که ۱۰۰ میلیون ۲ ماه بمونه حدود ۵۰ میلیون با بازپرداخت یک ساله میتونید وام بگیرید .

مامان سبحان جان لطفاکمکم کنید...من الان وام۱ملیونی ویپاد روگرفتم..الان باید۱ملیونم واریزکنم یحسابم ت ...

بله عزیزم فقط برای وام یک میلیونی باید یک میلیون هم خودتون واریز کنید .

بله میتونید کارت بکشید از ۱۰ روز دیگه که اقساط براتون باز میشه میتونید یا بعد از یک ماه یک جا پرداخت کنید یا در ۴ قسط .

سلام دوستان وقتتون بخیر... معصومه خانم وخانم های کدبانو لطفا هرکسی تونست یه برنامه با این مبلغ پول به من بده که فردا برم خرید کنم .. مبلغ ۱۰ میلیون پول امروز همسرم داد برا خورد و خوراک خونه فقط مواد غذایی وگرنه قبوض خودش پرداخت میکنه . حالا با این ۱۰ میلیون چطور میتونم برا یک ماه خرید کنم ؟ اینم بگم که قند وشکر و چایی و روغن و ماکارانی و رب گوجه و برنج  و شوینده دارم توی خونه ،،، و توی شهر ما مرغ کیلویی ۹۰هزار و گوشت کیلویی ۸۰۰ هزار و میوه هم همینطور گرون و گردو هم نیاز دارم بخرم   ،،، لطفا هرکسی میتونه یه برنامه ایی برام بنویسه ببینم میشه حداقل یه پارسیان بخرم از خرجی خونه ... خیلی ممنون دوستان

2810