2777
2789
ممنونم عزیزم من وقتی برای میانگین حساب ندارم خودم رو باید صفر کنم باز چهارصد کم دارم.. اونم اگه کنسل ...

با جملات اخرت موافقم

اینجور تبدیل کردن ضرر میشه، وقتی برنامتون اینه یا باید قید طلا و‌سکه رو بزنین یا غم ضررش رو بخورین

البته من اگر بودم هم کار شما رو‌میکرذم و تبدیل میکردم

متاسفانه اینجا اگر تبدیل نکنی از بازار میترسی جا بمونی 

چاره ای نداریم  

اینجور کارها رو نمیشه خیلی عجولانه پیش برددرسته گلم خیلی وقته منتظر چنین فرصتی بودین ولی به ریسک و ف ...

درسته عزیزم همسرم هم میگه مشکوک عجله دارن و میترسه زودتر بفروشیم و ویلایی هم نتونیم بخریم و بی جا و مکان بمونیم.

همسرم هم میگه صبر کنیم یک هفته ای تا مطمین بشیم ویلایی جور میشه.. 

ممنون از پیامت ی کم اتیشم خوابید😂😂😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته عزیزم همسرم هم میگه مشکوک عجله دارن و میترسه زودتر بفروشیم و ویلایی هم نتونیم بخریم و بی جا و ...

فدات گلم 

من هم حس خوبی ندارم به معاملات عجولانه

ادم باید فرصت داشته باشه خودشو جمع و جور کنه

از طرفی شما اول باید معامله اون ویلایی براتون کاملا فیکس بشه بعد مال خودتون رو بفروشین

نمیشه که این وسط شما خونتو صبح معامله کنی تازه بیفتی دنبال فروشنده اون خونه ویلایی!!!!! 

معصومه جان سلام خواهری جانم یه سوال دارم‌وایییی مثل خوره جیزی افتاده به جونم از دیشبروی پیشونیم دوتا ...

عزیزم اگه میخوای میلیونی هزینه کنی برو کلینیک زیبایی برات هیالورنیک اسید تزریق کنه

مرطوب کننده و ضدچروک هم همیشه بزن

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام عزیزم. معصومه جان ما هم مثل شما مصرف چایمون زیاده و قطعا خودت میدونی این چای خارجیها رنگ و طعم ...

البته همه چای خارجی ها بد نیستا  چای ایرانی هم تقلب توش زیاد شده  بعضی از چای ایرانی ها واقعا خوش طعمه 

عزیزم اگه میخوای میلیونی هزینه کنی برو کلینیک زیبایی برات هیالورنیک اسید تزریق کنهمرطوب کننده و ضدچر ...

تزریق و اینا دوس ندارم فعلا راستش رو بخوای هم میترسم هم کلا نمیخوام کارای تهاجمی باشه فدات

همسرم فردا ماموریت کاری هست نمیتونه کنسل کنهخریدار خونه ام هم گیر داده ک فردا قبل ظهر برن محضرازونطر ...

عجله کار شیطونه...

این همه اصرار که حتما فردا صبح انجام بشه، خیلی جالب نیست🙄🙄🙄

شما صبور باشین

ایشون اگه مشتری واقعی و درستی باشه،باید با شرایط شما کنار بیاد

شما فروشنده این و ایشون خریدار

تازه زیر قیمتم که دارین میدین

این مشتری نشد،یکی دیگه....

درخت  سرسبز و شاداب صبرم می گوید :امیدی هست چون خدایی هست …
معصومه جان متاسفانه منم پدر و مادرم فکر نبودن و هیچی نداشتن همیشه تو خونه اجاره ای زندگی کردم اونم خ ...

قربونت برم ❤️خیلی ناراحت شدم برات 😢

کاملا درکت میکنم  ❤️ بله دقیقا باهات موافقم عزیزم 👌

@masumehjoon سلام وقتتون بخیرماهی ده تومن بخواین پس انداز کنین چی میخرین باهاش؟ربع سکه؟ یا پارسیان؟ ...

سلام عزیزم ❤️ من طلای بدون اجرت ...در حد سه چهار درصد 

میگیرم 👌 یا طلای شکسته با فاکتور ...با یه درصد میگیرم 

من برای خرید خونه ای چهارصد تومن کم دارم الان هم تقریبا دو سوم حقوقم قسط هست... شرایط ریسکیه بدی بر ...

عزیزم من جای شما بودم اصلا این فرصت رو از دست نمیدادم و چون میدونم شما چه قدر دنبال تعویض خونتون هستید تعلل نمیکردم .

وام زوجین بگیرید حتی شده هر ۲ تا ماشینتون رو هم بفروشید .

درسته سخت هست ولی سختی هاش نهایت تا ۲ سال دیگه تمام میشه .

منتظریم خبر خوش خونه دلخواه خریدن شما رو اینجا بشنویم . 🌹🌹🌹🌹🌹🌹😍😍😍😍😍

معصومه جان 15 م پول مخفی جمع کردم چون قسط و قرض زیاد داریم گذاشتم بانک مهر یکم امتیاز وام جمع بشه و ...

اکه فکر می‌کنی عزیزم میرسونین که ببر تبدیل کن 

ولی اکه فکر میکنی کم میارین ...ریسک نکن 

هر چند من خودم ...عاشق همون ریسک پذیری و چالش ها هستم 😊

و خدایی که با تلاشم می‌رسونه 👌

عزیزم من جای شما بودم اصلا این فرصت رو از دست نمیدادم و چون میدونم شما چه قدر دنبال تعویض خونتون هست ...

عزیزم یه سوال ازتون داشتم 

وام زوجین مسکن شهرستان ۴۰۰ هست درسته ؟

من و همسرم باهم میتونیم ۸۰۰ بگیرم 

بعد اگه اشتباه نکنم وام جعاله یا بازسازی هم ۱۶۰ عه، اونم به همه خونه ها تعلق میگیره؟ 

علاوه بر ۸۰۰ ، این ۱۶۰ ام میتونیم بگیریم؟

2810