2777
2789
سلام دوست عزیز ، شرایط شما خیلی شبیه من هست .من هم به حقوق همسرم کاری ندارم و خودم هم حدود ۲۰ سال سا ...

من برای خرید خونه ای چهارصد تومن کم دارم الان هم تقریبا دو سوم حقوقم قسط هست...  شرایط ریسکیه بدی برام ب وجود اومده میخوام خونم رو بفروشم و سریع معامله کنم خیلی استرس دارم و خودمو اگه بتکونم با وام و همه چی بازم چهارصد کم میارم.. قسط وام زوجین هم زیاده مطمین نیستم از پسش بربیام همین امشب مشتری برای خونم پیدا شد ک خیلی هم عجله داشتن ولی ازونور اون طرف هم پول خونش رو نقد میخواد و من باید طلا بفروشم و وامم رو اوکی کنم تازه با این حال ۴۰۰کم میارم... اصلا گیج شدم نمیدونم چیکار کنم از رسالت هم وام گرفتم. از مهرم احتمالا صد تومن بگیرم بانک خودمم فعلا وامی نمیتونم بگیرم موندم چیکار کنم... مغزم قفله چون مشتری نقد میخواستم پیدا نمیشد تا امشب یهو پیدا شد البته صد زیر قیمت میخواد و صدتومنش هم چک یک ماهه میخواد بده ازونور اون طرف یکباره نقد میخواد.. مشتری امشبم هم هی خونم رو میکوبید ک از قیمتش کم کنه از طرفی راضی شد صد زیر قیمت بدیمش... کمکم کنید چیکار کنم دوستان میترسم چهارصد چک یک ماهه بدم و نتونم تا یکماه دیگه وامی جور کنم از طرفی حقوقمم چیزی نمی مونه برا وام دیگه.. دلمم نمیاد این فرصتو از دست بدم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معصومه جان سلام خواهری جانم یه سوال دارم‌وایییی مثل خوره جیزی افتاده به جونم از دیشبروی پیشونیم دوتا ...

عزیزم حتما کرمهای خوب آبرسان و مرطوب کننده خوب از مارکهای عالی بخر و خودت هم مایعات بدون قند زیاد بخور و ماساژ صورت مطمین باش در مدت شش ماه درست میشه و مارک اوریفلیم نوایج پلاس که محشر ولی خوب قیمتش در حد شش به بالا میشه ولی خوب جواب عالی میده . اصلا بوتاکس و ... نرو 

عزیزم حتما کرمهای خوب آبرسان و مرطوب کننده خوب از مارکهای عالی بخر و خودت هم مایعات بدون قند زیاد بخ ...

ممنون‌فدات شم بابت اینکه وقت‌گذاشتی

خود اون فروشگاه مارک استادرم و لاروش‌پوزای پیشنهاد داد اصلا گیر کردم

شوهرم میگه پول همینو بده عسل طبیعی بخر جواب‌میده از دیشب انقددددد فک کردم مغزم هنگ کرده

من برای خرید خونه ای چهارصد تومن کم دارم الان هم تقریبا دو سوم حقوقم قسط هست... شرایط ریسکیه بدی بر ...

عزیزم من از خیلی وقت قبل یادمه شما همیشه دوست داشتین این اپارتمان فعلیتون رو بفروشین و یه خونه ویلایی بخرین

الان که فرصتش پیش اومده،بسم الله بگین و اقدام کنید

در سخت ترین حالت ممکن که اون ۴۰۰ جور نشد،خونه ویلایی رو بدین رهن کامل تا پول صاحب خونه جور بشه

خودتون هم یکسال مستاجر جای دیگه به صورت رهن و اجاره باشین،حتی اگه آپارتمان باشه یا یه جای نقلی

قطعا توی این یک سال فرصت های وام خوبی براتون فراهم میشه و سال بعد توی خونه خودتون ساکن خواهید شد.

درخت  سرسبز و شاداب صبرم می گوید :امیدی هست چون خدایی هست …
ممنون‌فدات شم بابت اینکه وقت‌گذاشتیخود اون فروشگاه مارک استادرم و لاروش‌پوزای پیشنهاد داد اصلا گیر ک ...

نه عزیزم عسل و چیزهای طبیعی فایده برا بدنت داره ولی پوستت نیاز به کرمهای عالی داره تا بتونه برگرده به حالت اولیش. حتما بخور بده ماسک آبرسان بزار و کرم خوب سرم های خوب بخر ماساژ بده عمقی درمان کن و اینکه بدنت هم تقویت کن با آب میوه های طبیعی ولی مواظب قند خونت باش چون خود قند بالا باعث خرابی پوست میشه امگا 3هفته ای دوبار مابین غذا بخور و ویتامین ای و دی اینارو بخور 

شب همه دوستان گل بخیر و نیکی

منم این روزا دارم با موجودی یخچال فریزر سر میکنم تا ان شالله حقوق بگیریم

البته با همون مواد یخچال فریزر منو غذایی نوشتم،ان شالله تا آخر هفته حقوق میگیریم

لیست مایحتاج منزل هم نوشتم که با اومدن حقوق برم سر وقت خرید

امروز نوبت دندانپزشکی داشتم،معمولا میرم جایی که طرف قرارداد بیمه تکمیلیمون باشه و صرفا فرانشیز پرداخت بشه.

صبح قبل رفتن،ناهارمو پخته بودم که برگشتنی دیگه اماده و حاضر باشه

یه نیم ساعت زودتر رفتم که با اتوبوس برم و کمکی به کاهش ترافیک شهری و الودگی محیط زیست کرده باشم

یه بطری آب یخ زده هم برداشتم که بیرون نیازی به تهیه آب نباشه

درخت  سرسبز و شاداب صبرم می گوید :امیدی هست چون خدایی هست …
دوستان با فکر اقتصادی خوب با صد تومن چیکار کنم

طلا بخر مستعمل بزار بانک کارگشایی وام بگیر باز طلا بخر 

یا اینکه بزار بانک ویپاد وام 50میلیونی بگیر و با 150تومن طلا بخر 

یا باز 150میلیون بزار بانک مهر از اونجا هم وام بگیر میشه 300میلیون باهاش ماشین بخر 

اگر شاغلی که اقساط رو‌پرداخت میکنی 

اگر شاغل نیستی با ماشین سرویس مدارس بردار اقساطش پرداخت کن 

عزیزم من از خیلی وقت قبل یادمه شما همیشه دوست داشتین این اپارتمان فعلیتون رو بفروشین و یه خونه ویلای ...

همسرم فردا ماموریت کاری هست نمیتونه کنسل کنه

خریدار خونه ام هم گیر داده ک فردا قبل ظهر برن محضر

ازونطرف خونه  ویلایی هم گفته نقد میخواد حداقل ۲/۵

من چون وامهایی ک گرفتم تبدیل ب طلا کردم باید بفروشم طلا رو و چند روزی طول میکشه ک نقد بشه.. اصلا همه چیز قاطی و درهم شده متاسفانه 

من برای خرید خونه ای چهارصد تومن کم دارم الان هم تقریبا دو سوم حقوقم قسط هست... شرایط ریسکیه بدی بر ...

امروز یه پیامک از بانک ملت اومد برای وام برای ما 

دو تا طرح وام داشتن

سرچ نکردم ولی شما پرس و جو کنین ببینین میشه یا نه 

امروز یه پیامک از بانک ملت اومد برای وام برای ما دو تا طرح وام داشتنسرچ نکردم ولی شما پرس و جو کنین ...

ممنونم عزیزم من وقتی برای میانگین حساب ندارم خودم رو باید صفر کنم باز چهارصد کم دارم.. اونم اگه کنسل نشه چون فردا صبح همسرم نیست فردا عصر خریدار نیست فروشنده خونه ویلایی هم میگه حتما نقد میخوام نهایت چهارصدو میتونم چک یک ماهه بدم ولی بقیه رو نقد و الان میخواد منم تبدیل کردم وامهامو..

یک اشتباهم این بود پولی ک زیر یکسال نیاز داشتم تبدیل کردم من سکه خریدم ۴۵و الان ۳۹_۴٠باید بدم بره... 

همسرم فردا ماموریت کاری هست نمیتونه کنسل کنهخریدار خونه ام هم گیر داده ک فردا قبل ظهر برن محضرازونطر ...

اینجور کارها رو نمیشه خیلی عجولانه پیش برد

درسته گلم خیلی وقته منتظر چنین فرصتی بودین ولی به ریسک و فشاری که بهتون میاد هم فکر کنین مال رو میخوایم که ارامش بهمون بده نه اینکه مضطربمون کنه 

نمیگم انجام ندین حتما انجامش بذین ولی با زمان بندی طولانی تر من باشم تا شهریور اقدام میکنم و اینکه طرف میگه صبح بیا محضر و این داستانها که عجولانه بخواین تصمیم بگیرین و گیر کنین رو من باشم اصلا انجام نمیدم گلم 

2810