2777
2789
گزارش امروز رو بدم خدمت اساتید گروه 🥰برای این چند روز آخر ماه خرداد، برنامه ی غذایی نداشتم چون میخو ...

از بعضی پست ها نمیشه فقط با ی لایک گذشت...مثل پست های شما 😍😍که چقدر من پست هاتونو دوست دارممممممممممممم چقدر انرژی و امید داره ...چقدر با سه تا بچه که بسیار کار سختیه ذوق  و امید به زندگی شما زیادهههه....و یه چیزی که تو پست هاتون هست اینکه من هیچ وقت ندیدم شما حرص جوش طلا خریدن رو بخورید یا بگید فلان وام رو گرفتم رفتیم تو قسط و قرض مثلا فلان چیزو خریدیم....خیلی برام جالبه انگاری شما اون حرصو طمعی که بیشتر ادما تو زندگی دارن رو ندارید که مثلا ماشینمون پراید تبدیلش کنم به شاسی یا خونمون فلان منطقه اس بریم فلان منطقه..... و از هر انچه که دارید لذت میبرید و چقدر زیباست این نگرش😍

خیلی پست های شمارو دوست دارم و اصلا اسم کاربری شما و که میبینم ناخوداگاه لبخند میزنم و با ذوق پست هاتون رو که در هر زمینه ایی باشه میخونم و چقدر یاد میگیرم

در اخر هم امیدوارم به زودی همسرتون سلامتیش رو به دست بیاره .و عشقتون هم ابدی و پایدار باشه🌹🤲

سلام خانومای گل 

من امروز با پولی که ته کارتم داشتم اومدم از اسنپ پی طلا قسطی بخرم یه پلاک ظریف خوشگل۴۰۰سوتی ک قیمتش برام۱۸۷۲ هزار تومن افتاد...خواستم بگین بهم چند درصد ازم سود گرفته یعنی؟؟

دمتون گرم ک وقت می زارین🥰🌷🌷من تازه واردم میگم شاید ضرر باشه این مدلی طلا خریدن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت برم خیلی کار خوبی کردی 👌یادت باشه سعی کن سوت ...سوت طلاهات رو زیاد کنی وقتی از دارایی صحبت ...

معصومه جان 15 م پول مخفی جمع کردم چون قسط و قرض زیاد داریم گذاشتم بانک مهر یکم امتیاز وام جمع بشه و چون میترسم برای قسط هامون کم بیاریم گذاشتم اگه خدای نکرده یدفعه از پس قسط ها بر نیومدیم من به اسم مامانم بیارم جلو،چون نمیخوام در واقعیت دستمون جلو کسی دراز بشه،بنظرت کار خوبیه یا ببرم تبدیل کنم؟

خانوما در مقابل وسوسه خرید انلاین چه کار باید بکنم؟مخصوصا وقتی تخفیف ببینم یا ارسال رایگان باشه برنا ...

دی جی کالا پولای منو میخوره 

البته سعی میکنم وسایلی که لازم دارم و قیمتش نسبت به بیرون ارزون تر بخرم و بنظرم ایرادی نداره

بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار ، فکری به حال خویش کن این روزگار نیست

خیلی وقتها میبینم خانمها از مردها گله دارن

اما گاهی واقعا خانمها مقصرند 

تاکید می‌کنم گاهی 

مثلا یکی از اقوام خودمون

خانم هر ماه لباس می‌خره اما میبینی مانتوی مشکی مجلسی رو با تاید فراوان میندازه ماشین لباسشویی

مانتو بور میشه و سفیدک میزنه

یعنی هر چی لباس می‌خره یه بار که پوشیده بشه بار دوم انگار کروکودیل جویده 😄😄😄😄

شوهرش پارسال تمام آشپزخونه رو مجدد کابینت زد

وای که ۶ ماه بعد سینک گرانیتی رو شکونده بود

حالا این خانم میاد خونه ما

دیالوگ هاش

وای خوش به حالت چقدر لباس نو داری

وای شوهرم به من پول نمیده

وای خوش به حالت مانتوهام همه خراب شدن شوهرم برام نمیخره

هر چقدرم میگم مانتوها مال امروز و دیروز نیستن

مال چند سال هستن

من بعد شستن بلافاصله اتو میزنم مرتب آویزون میکنم تو کمد

شما مچاله میکنی میندازی تو کمد  

یا یه خانم دیگه هستن

تو دوسال دو بار ماشین لباسشویی سوزوندن

واقعا نمیتونم تصور کنم چطور لباسشویی رو از کار میندازن

فامیل دوستم هستن

میگفت شوهرش مثلا یه گونی برنج می‌خره

ایشون نمیاد بریزه توی یه ظرف مرتب 

همون طور تو گونی میمونه گوشه آشپزخونه یهو یکی میخوره به گونی دو کیلو میریزه زمین ایشونم خیلی راحت برمی‌داره میریزه اشغالی

دوستم میگفت درآمد شوهرش چند برابر شوهر منه

ولی اینقدر این خانم بی تدبیر هست که خونه ی بالاشهرشون رو فروختن رفتن یه محله پایین تر

همین طور ادامه دادن الان متاسفانه توی حاشیه شهر مستاجر هستن

حالا این خانم هر جا میشینه مدام شوهرش و کل خاندان شوهرش رو نفرین میکنه که شوهرم پول نمیده ،من بدبختم

سلام دوستان یک سوالوام زوجین خرید مسکن چهار درصده یا ۲۳؟خیلی دوندگی دازه گرفتنش؟؟ و اینکه برا شهرستا ...

۲۳ درصده ولی بنظرم زیادتر میشه

من وام ۵۶۰  میلیونی انفرادی گرفتم

پنج ساله

قسطش ماهی حدودا ۱۷ میلیون

تازه اوراق حدودا ۱۵۰  میلیون هم واسش باطل کردم

امروزم حزود ۵ میلیون هزینه کارشناسی دادم

هزینه محضر ک خونه در رهن بانک میره هم هست

اگه ادم مجبور نباشه بصرفه نیست

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
سلام دوست عزیز ، شرایط شما خیلی شبیه من هست .من هم به حقوق همسرم کاری ندارم و خودم هم حدود ۲۰ سال سا ...

مامان سبحان عزیز خیلی برام جالب بود ریسک پذیرید

من کمتر از دریافتی‌حقوقم وام میگیرم 

بعد شما پول رو سپرده میکنید که  اقساطش رو میتونید پرداخت کنید؟

در کنارش درامد دیگه ای دارین؟

منظورم کلاس خصوصی برای دانش اموزاتون

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
قربونت برم عزیزم ♥️ ممنون از خودت که برامون از تجربه های عینی ات بازگو کردی اونجا که گفتی خانوم شتر ...

معصومه جان متاسفانه منم پدر و مادرم فکر نبودن و هیچی نداشتن همیشه تو خونه اجاره ای زندگی کردم اونم خونه هایی افتضاح و پایین شهر  اصلا تو ذهنشون نبود که ما هم دختر داریم فردا جهاز میخاد یا خاستگار میاد  .موقعی که سنم خیلی کم بود هر کس و نا کسی به خودش اجازه میداد بیاد خواستگاری من از ادم معتاد بگیر تا مرد پنجاه شصت ساله اینم من که تو فامیل از نظر زیبایی زبانزد بودم  . بعدش هم که ازدواج کردم بارها بخاطر فقر پدرم از سمت خانواده شوهر حرف های خیلی بدی بهم میزدن  که هر کس جای من بود جدا میشد.البته در مورد نظافت همیشه تمیز بودیم با اینکه هیچی نداشتیم ولی همیشه از سن کم هشت نه سالگی یاد گرفتم به تمیز کردن خونه و زندگی .الانم با همسرم تمام تلاشمون رو میکنیم که بچه هامون راحت باشن و اینده دستشون جلوی کسی دراز نباشه 

اونایی که تو خونه پدر طعم فقر چشیدن میدونن من چی میگم خودمون اذیت شدیم ولی نباید بزاریم بچه هامون تو فقر بزرگ بشن  اونایی که دختر دم بخت دارین یه جوری خونه زندگیتون مرتب کنید که فردا یکی اومد فردا فحش نده به دخترتون بخاطر شما چیزی که سر خودم اومد 

اینکه یه پدر وضع مالی و زندگی معقولی داشته باشه افتخاره برای یه دختر که فردا رفت سر زندگیش سرزنشش نکنن 

خیلی وقتها میبینم خانمها از مردها گله دارناما گاهی واقعا خانمها مقصرند تاکید می‌کنم گاهی مثلا یکی از ...

منم لباسامو معمولا ۷-۸ سال میپوشم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
مامان سبحان عزیز خیلی برام جالب بود ریسک پذیریدمن کمتر از دریافتی‌حقوقم وام میگیرم بعد شما پول رو سپ ...

من خیلی ریسک پذیری بالایی دارم .

نه عزیزم درآمد دیگه ای ندارم ولی خوب مثلا وام میگیرم دوباره میگذارم بانک دیگه وام میگیرم و همینطور اقساطم هم با افزایش حقوق سال بعد بالاخره سبک تر میشه و دیگه اینکه همیشه مقدار کمی از وامی رو هم که میگیرم میگذارم کنار که یک موقع برای اقساط کم نیارم .

و یک جورایی بعضی وقتها وسط اون قسط ها معجزه هم میشه که اصلا خودم متوجه نمیشم از کجا میرسه . 😀😀😀😀

خلاصه اینکه واقعا این کاری که من انجام میدم یک جورایی اعصاب فولادین میخواد که من هم سرم درد میکنه برای این کارها . ☹☹☹☹☹

مامان سبحان عزیز خیلی برام جالب بود ریسک پذیریدمن کمتر از دریافتی‌حقوقم وام میگیرم بعد شما پول رو سپ ...

من خیلی ریسک پذیری بالایی دارم .

نه عزیزم درآمد دیگه ای ندارم ولی خوب مثلا وام میگیرم دوباره میگذارم بانک دیگه وام میگیرم و همینطور اقساطم هم با افزایش حقوق سال بعد بالاخره سبک تر میشه و دیگه اینکه همیشه مقدار کمی از وامی رو هم که میگیرم میگذارم کنار که یک موقع برای اقساط کم نیارم .

و یک جورایی بعضی وقتها وسط اون قسط ها معجزه هم میشه که اصلا خودم متوجه نمیشم از کجا میرسه . 😀😀😀😀

خلاصه اینکه واقعا این کاری که من انجام میدم یک جورایی اعصاب فولادین میخواد که من هم سرم درد میکنه برای این کارها . ☹☹☹☹☹

2810