2777
2789
هر روز موجود میشه سکه داخل خود اپلیکیشن د ی ج ی کالا باید چک کنید ، مدتی هست اتفاقا بیشتر وقتها موجو ...

شرمنده عزیزم

من سکه طلا رو سرچ میزنم داخل اپیلیکیشن دی جی کا لا میاره بالا سکه رو ولی فروشنده اسم فروشگاهی رو میزنه که تو لیست اون فروشگاه هایی که مجازیم خزید کنیم اسمشون نیست،موردی نداره از این نظر؟

...
سلام وقت بخیر دوستان دیشب تا پای مرگ رفتم و‌لی خدا لطفتش شامل حالم شد و زنده ام😅🤲🏻 بزرگترین ترسم ...

عزیزم خدا رو شکر که به خیر گذشته  انشاالله همیشه بلا ازتون دور باشه و سایه ت بالاسر بچه هات باشه 

اگه دوست داشتی تاپیک دور همی تعریف کن که چه اتفاقی برات افتاده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام یه نکته می‌دونم یه سری از کشور ها اگه دانشجو باشی نمیتونی کار بکنی این را بررسی کن و دکترا چهار ...

ممنونم از راهنماییت عزیزم

دکترا حتی تو ایران شغل هست و حقوق داره نیازی به کار کردن نیست معمولا

به امیدخدا برم جلو ببینم چی میشه❤

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
بچه ها من از صبح نبودم ...تازه صفحات رو نشستم به خوندن چند صفحه ای که خوندم دیدم متاسفانه به خاطر پس ...

همیسه همیشه همیشه یکی دو تا مخالف هست

عزیزم شما تمرکزتو بزار روی ما موافقا 

که بدجور مهرتون بدلمون نشسته

همه نکات خوب بود الی ازکیسه میوه استفاده کردن جای کیسه زباله وی من هروقت اینکارو میکنم آخر سر مجبورم ...

کیسه فروشگاهای زنجیره ای و کیسه خرید لباس و وسایل معمولا محکمتر از کیسه میوه تره بار هستن

برای سطل سرویس و اشپزخونه اتفاقا ضخیمترن

من به توصیه دوستان همه لوبیا هامو خیس کردم یه شب تا صبح بسته بندی کردم  گذاشتم فریز خیلییییی راحت شدم عالی بود ممنون عزیزان بابت راهنمایی خوبتون الان راحت در میارم از فریز خوراک لوبیا میپزم 

معصومه خانم من دیشب ساعت ۱۱ و ۳۸ دقیقه درخواست وجه زدم از میلی صبح حدود ۴ اومد به حسابم قول داده بود ...

عزیزم برای خرید از میلی اپلیکیشن نصب کردین یا از سایت خرید میکنین؟ 

سلااااام دوستان فرهیخته ی منمدتهاست دارم خاموش میخونمتونالبته توی گروه ایتا با معصومه جان بودمدوستان ...

عزیزم کارگاه برگزارکن باتوجه به علمی که داری

بیمارنگیر 

فقط کارگاه

الهی ربی ومن لی غیرک💖
سلام سلام به روی ماه همتون...🥰🥰خانمای محترم گزارشا رو روکنید که آخرماه هستیما😉😄بالاخره دست تقدیر ...

من که گزارشاتم اول ماهه ولی دارم تلاش میکنم تا سر ماه برم سپرده هامو پارسیانامو بذارم رو هم طلا بخرم موفق شدم عکس میدم 

@masumehjoon    

معصومه جان دوستمون کارتون دارن 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
شرمنده عزیزممن سکه طلا رو سرچ میزنم داخل اپیلیکیشن دی جی کا لا میاره بالا سکه رو ولی فروشنده اسم فرو ...

نه عزیزم ایرادی نداره خود دی ج ی کالا جز فروشگاه های مجاز هست دیگه حالا فروشنده اش فرق نداره واقعا .

2810