2777
2789

گزارش خرداد ماه 

عارضم خدمت همه دوستان و  @masumehjoon    عزیز

این ماه ماه پرخرجی  میشد ک نذاشتم 

یه مسافرت رفتیم   

یه عروسی دعوت بودیم ک افتاد اول تیر ماه ولی کادو و شادباش از اردیبهشت تهیه کردم 

لباس و همه چی هم موجوده یه هزینه ارایشگاه همسرم داره یه رنگساژ برای خودم 

چهار گرم و صد سوت طلای شکسته خریدم (حقوقم_یارانه_سه تومن لباس تو دیوار فروختم _سه‌ میلیون و هشتصد از پس انداز خونه) 

الان هم قد نیم گرم پارسیان پول مونده از خرج خونه ک نگه داشتم یارانه واریز بشه برم خرید بزنم

این ماه هم یه مقدار از حبوبات و‌نخریدم چون هنوز از هر کدوم دو‌ ق غذا خوری دارم به غیر از لوبیا قرمز  شوینده های مصرفی ک ازش یه لیوان مونده بود و تو تخفیف اوکالا تهیه کردم

بچه ها این روزا حال روحی روانی خوبی ندارم ولی  سعی میکنم وا ندم  انقد از خودم کار میکشم ک شبا با بدن درد میخوابم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=343346360][QUOTE=343342349][QUOTE=343311921]باید برای رسیدن به اهدافمون تلاش کنیم هیچی اسون ...

عزیزم بعید میدونم گلستان با این قیمت خونه خوب گیر بیاری، مگر سمت حاشیه گلستان سمت بلوار کارگر، اونا هم مجتمع های بزرگ هستن، 20 واحد اینا

اما سمت شهرک دانشگاه و فرهنگ شهر حدود 2 تا 2300، 70 80 متری خوب میتونی پیدا کنی 

سوالی داشتی دورهمی تگم کن❤️

گزارش خرداد ماه عارضم خدمت همه دوستان و @masumehjoon عزیزاین ماه ماه پرخرجی میشد ک نذاشتم یه مسا ...

خیلی مبارک عزیزم ❤️ به سلامتی انشالله پس تبدیل کردی 

خیلی خوب جمع و جور کردی باریکلا بهت با اینکه خرج های پیش آمده زیاد داشتین 👌

خب یه نکته ای هم من بگم که صفحاتمون الکی جلو نره 

به این تاپیک خیلی زحمت کشیده شده 

که پر بار تر روبه جلو بره 👌و الان سه سال که جزو بهترین تاپیک های سایت هستش حیف ببریم به حاشیه ....

یه نکته هم من بگم راجب سطل آشغال ....

همیشه برای سطل آشغال دو تا پلاستیک زباله  بندازین 

یکیش همیشه بمونه تو سطل زباله که احیانا یه وقت زباله ها زیاد بود و ریخته بشه تو پلاستیک اولی بریزه 👌

اینطوری نیاز نیست بعد هر دفعه سطل آشغال رو بشوری و هزینه ی آب و تاید بدی و از همه مهمتر وقت و انرژی ات رو بذاری 

یه پلاستیک بنذاریم همیشه بمونه ....که سطلمون هم کیفیتش رو از دست نده ....با سلیقه و تمیز و نو  باشه 👌

پول تو حسابتون بود ؟ یعنی منظورم اینه زیاد تراکنش اینا داشتین؟

نه همون اول ۵۰ میلیون گذاشته بودم بعد کمتر از دو ماه بود

ودیگه هم هیچ پولی نذاشته بودم خلاصه کمتر از دو سال گذشته بود از شعبه بانک پرسیدم گفت تا آخر سال اگه وام نگیرید معدا حسابتون دیگه پاک میشه منم دی ماه تقاضا دادم گزینه وام فوری ۳۰ میلیون ۶۰۰ برام واریز کردن

۱۹۱۲ اقساط ۱۸ ماهه دیگه نمیدونم چه جوری حساب کرده

فقط ۵۰ تومن بابت بررسی وضعیت حساب پرداخت کردم

برای خورشید پس از شبهای طولانی
هی من نمیخوام ادامه بدم هی شما بیخیال نمیشیداینکه نخواستم بقیه تووی تربیت معصومه اظهار نظر کنن و تاپ ...

قربونت برم من ازت ممنونم ♥️

فدات شم لطفااا 🤗من که میدونم تو نیتت خیر بوده ♥️

مااا. نمی‌شنویم 👌مااا نمی‌بینیم 👌ما نمی‌خونیم 👌ما نمی‌دونیم 

ما فقط تحت هر شرایطی کنار دوستامون هستیم ♥️

تاپیک برای دو سه نفر که نیست عزیزم 

مواظب ( رفتار و کردار و پندار ) خود باشیم که الگوی هم هستیم اینجا ♥️

سلام سلام به روی ماه همتون...🥰🥰خانمای محترم گزارشا رو روکنید که آخرماه هستیما😉😄بالاخره دست تقدیر ...

خب مبارک به سلامتی عزیزم ❤️

منم موافقم عزیزم که گزارش روزانه ...هفتگی ....ماهانه بدن دوستان 

تا نهایت استفاده رو ببریم از تجارب هم 

اگه گزارش کار ببینم منم قطعا سعی میکنم وقت زیادی بذارم برای تاپیک 

خودم هم گزارش بدم تند تند 👌

معصومه خانم من دیشب ساعت ۱۱ و ۳۸ دقیقه درخواست وجه زدم از میلی صبح حدود ۴ اومد به حسابم قول داده بود ...

اهوووم پس عالی هستش 👌 ممنون عزیزم 😘

منم امروز فردا میرم واسه خرید طلا🥰😍 قرعه ی خرداد ماه در اومده ...که الان صاحب قرعه پایا زد به کارتم 

منتظر صاحب کار هستم بیاد ببینیم چی دست میکنیم 😉بداریم رو هم یه حرکت خوب بزنیم 🤩انشالله 

عزیزدلمی خداروشکر بابت حال خوبت من خیلییی دلم گرفته خاله ام فوت شد روز عید قربان دلخوشیم الان این ت ...

خدا بیامرزدش عزیزم ❤️ روحشون شاد و قرین رحمت الهی باشه 

بله عزیزم تنها چیزی که میمونه برای آدمی فقط خوبی است 

و پس انداز های معنوی 👌

خوب که در کنار پس انداز مالی 👌حتما پس انداز معنوی هم داشته باشیم 

چند روز پیش از مرکز نیکوکاری خانه ی  مهر علی تماس گرفتن 

برای کمک ...دختر هشت ساله ای بود که در رفتگی مادر زادی لگن داشت که نیاز به کمک داشتن 

از باکس هدیه و خیریه سیصد و پنج هزار تومن داشتم که زدم به حسابشون....درسته کمه عزیزان 

ولی نیت مهم 👌 یه وقت ریا نشه 

منظور به همچنین جاهایی هم میتونین کمک کنین که هزار برابرش بر میگرده به خونه زندگی اتون ♥️

سلام معصومه جون ..خوبی عزیزم.مرسی اد کردی .واقعا من پیامای تورو میخونم انگیزه میگیرم.منی ک تا ماه قب ...

قربونت برم عزیزم ♥️

انشالله از این به بعد کنار دوستان هدف دار و جهت دار حرکت میکنی 👌 و عکس طلاهات رو باهاشون به اشتراک میذاری 

خدا بیامرزدش عزیزم ❤️ روحشون شاد و قرین رحمت الهی باشه بله عزیزم تنها چیزی که میمونه برای آدمی فقط خ ...

اره دقیقا حتما یه بخشیش رو بذاریم برای کارهای معنوی که همینا برامون میمونه

ممنون فدات بشم

2810