2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نازی جون شرمنده سوالام زیاده من خونه دارم و وام فوری بهم تعلق نمیگیره چون رتبه اعتبازی ندارم. الان و ...

سلام عزیزم منم خآنه دار هستم اما وام فوری رو گرفتم البته قبل از وام فوری دوتا وام امتیازی داشتم بعد فوری رو بهم داد 

سلام عزیزم منم خآنه دار هستم اما وام فوری رو گرفتم البته قبل از وام فوری دوتا وام امتیازی داشتم بعد ...

همون وامها به شما رتبه اعتباری داده عزیزم 

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍

سلام وقت بخیر دوستان 

دیشب تا پای مرگ رفتم و‌لی خدا لطفتش شامل حالم شد و زنده ام😅🤲🏻 بزرگترین ترسم همینه که بمیرم و دخترم بدون مادر بمونه خدا همه مادر پدرا رو‌حفظ کنه ماهایی‌که مامان باباهامون رو زود از دست دادیم بزرگترین ترسمون همینه که بچمون مثل خودمون بشه🥺🥺

الانم با دست چپ تایپ میکنم پس پیشاپیش بابت غلط های املایی معذرت میخوام 

گزارش خرداد من: 

اولای خرداد برای تولد همسرم قرار بود در حد ۱ تومن کادو بگیرم که‌خودش لطف کرد ۷۰۰ زد به کارتم که رفتم یه کت خریدم ۷۵۰ براش 

چون مربی تیم فوتباله یه کیک بزرگ‌سفازش دادم که با بشقاب یه بار مصرف اینا شد ۷۰۰ و کلی سوپرایز شد توی تمرینش و خاطره خوبی شد براش 

تولد دخترم اخرای تیره اما چون میفته توی محرم باباش گفت زودتر بگیریم‌که برای کادو‌ بهش ۳ تومن داد که رفتم پارسیان هایی که داشت با دوتا انکشتری که هدیه بودن رو دادم دوتا النگو بهش گرفتم که ۸ تومنم بدهکار‌شدم و قراره تا اواسط تیر بپردازم اگرخدا بخواد. 

برای جشنش هم خودم یه کیک‌خامه ای درست کردم با یه کیک زبرا و ۳ تا مرغ و زرشک و زعفران و سربت و ابلیمو  و چیپس و پفیلا گرفتیم و رفتیم خونه مادرشوهرم و یه جشن کوچبک بهش گرفتیم و از اون روز ۱۰۰۰ بار کلیپ های تولدش رو‌دبده‌و ذوق کرده البته کادو فقط مامان بزرگش بهش داد با یکی از ۵ تا عمه اش 🥴 که همسرم بسیار ناراحت شدن و گفتن که اونا تصور کردن ما برای کادو جمع کردن تولد گرفتیم چون اونا اصلا اهل تولد نیستن 🥴🥴🥴 که بنده هم گفتم چیزی عوض داره گله نداره 

این از این جشن ها 

گوشت مون تموم شده بود که توی شهرما قربانی که میکنن به فامیلا هم میبرن داداشم یه دست گوسفند داد بهم که چرخش کردم و یه کیلو چرخکرده شد با ۳ تا ابگوشتی‌‌

مادرشوهرمم خودش یه بسته کله پاچه داد با گوشت خورشتی که ما رو تا ۳-۴ ماه میرسونه خدا خیرش بده و بهش سلامتی بده 

برنج هم که اواسط ماه داداشم یه گونی ۱۰ کیلویی داد خدا پناه و یاورش باشه 

خیلی نمیتونم از جزئیات بنویسم دستم یاری نمیکنه 

ولی طلای خرادمن‌همون دستبند کارتیه بود که گزارش داده بودم به مبلغ ۲۹ تومن 

خدا به همه اول سلامتی بده و بعد خیر و برکت و دل خوش 

تیرماه برای همگی پر از خیر و‌سلامتی باشه ان‌شالله❤️ 

برای منم سر نمازهاتون دعا کنید چون تنهایی با دست چپ ۹-۱۰ روز باید از پس کارای خونه بربیام خدا کمکم کنه🥲🤲🏻

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
اره عزیزم،سوال داشتی تو تاپیک اخرم بپرس

پیدا نکردم اگر ممکنه تگم کن عزیزم

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
الان این قرعه خانوادگی چقدر هست و بین چند نفر و اقساط چقدر

معمولا ۱۴ الی ۱۵ نفر هستیم قسطش هم خیلی زیاد نیست از وقتی شروع کردیم ۵۰۰ بوده ولی پارسال شد یک میلیون حالا این دوره تمام بشه احتمالا بیشترش میکنیم .

سلام خانمای عزیز

امسال خیلی خودموتوچالش گذاشتم قبل عید وام ویپادروگرفتم باماهی ۷ونیم قسط خیلی برام سنگین بودچون تقریباچیزی ازحقوقم نمیموند 

سریع پولشودادم طلا گرمی۲۸۰۰بود

گذاشتم کنار وبه خودم گفتم تا۶ماهه قسط طلا نمیخرم چون نمیرسم ازاونجایی که خداروزی رسونه

تونستم یه دستبندحدودا۴گرمی یه پلاک ۱گرمی ازاسفندتا خرداد بخرم ولی قسط ویپادهنوزتموم نشده

الهی بیشتروبهترش برای شماها

ازاینطرف یه تصمیمی گرفتم باکس روحیه گذاشتم

چون ماتقریبا اینجاغریبیم رفت وآمدودوستی نداریم

توهفته دست پسرکمومیگیرم یامیبرم شهربازی سرپوشیده یاخرید های الکی پلکی مثلا یه تفگ خرید۴۰تومن کلی هم کیف کردوبرگشتیم

یابستنی خوری یاکتاب خونه و....

چون واقعا به این روحیه های کوچیک نیازمندیم وتنهاهستیم

سعی میکنم به این باکس توجه زیادی کنم

درکنارش پس اندازم سرجاش

ورسیدگیروحی برام خیلی مهمه

آخرهفته هاهم همراه همسر

الانم پسرموبردم کلاس شنا ۱۲جلسه ۴تومن نمیدونم خوبه یاگرونه جای دیگه پرس وجوکنم امانزدیک خونمونه

مرسی که با نوشتن هاتون بهمون انگیزه میدین

زندگی کردن بجزدیسیپلین انگیزه لازمه🥰

الهی ربی ومن لی غیرک💖
خانوما من این روزها خیلی ذهنم درگیرهشبا اصلا خوابم نمیبرهنمیدونم چه تصمیمی بگیرماگر خاطرتون باشه من ...

سلام یه نکته 

می‌دونم یه سری از کشور ها اگه دانشجو باشی نمیتونی کار بکنی این را بررسی کن 

و دکترا چهار ساله و چهار سال وقت داری برای پیدا کردن کار البته دکترا خودش سخته .

ببین میتونی یه سال همسر را تحمل کنی به امید اینکه بری دکترا . 

من نمی‌دونم اوضاعت چقدر بده، بعضی وقتا آدم حتی یه روز نمیتونه تحمل کنه و می‌ره برای ارشد . 

تهش ارشدت تموم شد دکترا همون جا اقدام کن.

فقط ناامید نشو

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰
2810