سلام وقت بخیر دوستان
دیشب تا پای مرگ رفتم ولی خدا لطفتش شامل حالم شد و زنده ام😅🤲🏻 بزرگترین ترسم همینه که بمیرم و دخترم بدون مادر بمونه خدا همه مادر پدرا روحفظ کنه ماهاییکه مامان باباهامون رو زود از دست دادیم بزرگترین ترسمون همینه که بچمون مثل خودمون بشه🥺🥺
الانم با دست چپ تایپ میکنم پس پیشاپیش بابت غلط های املایی معذرت میخوام
گزارش خرداد من:
اولای خرداد برای تولد همسرم قرار بود در حد ۱ تومن کادو بگیرم کهخودش لطف کرد ۷۰۰ زد به کارتم که رفتم یه کت خریدم ۷۵۰ براش
چون مربی تیم فوتباله یه کیک بزرگسفازش دادم که با بشقاب یه بار مصرف اینا شد ۷۰۰ و کلی سوپرایز شد توی تمرینش و خاطره خوبی شد براش
تولد دخترم اخرای تیره اما چون میفته توی محرم باباش گفت زودتر بگیریمکه برای کادو بهش ۳ تومن داد که رفتم پارسیان هایی که داشت با دوتا انکشتری که هدیه بودن رو دادم دوتا النگو بهش گرفتم که ۸ تومنم بدهکارشدم و قراره تا اواسط تیر بپردازم اگرخدا بخواد.
برای جشنش هم خودم یه کیکخامه ای درست کردم با یه کیک زبرا و ۳ تا مرغ و زرشک و زعفران و سربت و ابلیمو و چیپس و پفیلا گرفتیم و رفتیم خونه مادرشوهرم و یه جشن کوچبک بهش گرفتیم و از اون روز ۱۰۰۰ بار کلیپ های تولدش رودبدهو ذوق کرده البته کادو فقط مامان بزرگش بهش داد با یکی از ۵ تا عمه اش 🥴 که همسرم بسیار ناراحت شدن و گفتن که اونا تصور کردن ما برای کادو جمع کردن تولد گرفتیم چون اونا اصلا اهل تولد نیستن 🥴🥴🥴 که بنده هم گفتم چیزی عوض داره گله نداره
این از این جشن ها
گوشت مون تموم شده بود که توی شهرما قربانی که میکنن به فامیلا هم میبرن داداشم یه دست گوسفند داد بهم که چرخش کردم و یه کیلو چرخکرده شد با ۳ تا ابگوشتی
مادرشوهرمم خودش یه بسته کله پاچه داد با گوشت خورشتی که ما رو تا ۳-۴ ماه میرسونه خدا خیرش بده و بهش سلامتی بده
برنج هم که اواسط ماه داداشم یه گونی ۱۰ کیلویی داد خدا پناه و یاورش باشه
خیلی نمیتونم از جزئیات بنویسم دستم یاری نمیکنه
ولی طلای خرادمنهمون دستبند کارتیه بود که گزارش داده بودم به مبلغ ۲۹ تومن
خدا به همه اول سلامتی بده و بعد خیر و برکت و دل خوش
تیرماه برای همگی پر از خیر وسلامتی باشه انشالله❤️
برای منم سر نمازهاتون دعا کنید چون تنهایی با دست چپ ۹-۱۰ روز باید از پس کارای خونه بربیام خدا کمکم کنه🥲🤲🏻