2777
2789
قربونت برم معلوم نیست شش ماه بعد طلا تو چه رنج قیمتی باشه👌 من باشم دویست ملیون رو میدم در جا طل ...

معصومه جونم سلام آجي جونم خوبي؟ 

يه سوال دارم من بخاطر وام كارگشايي شهريور بايد ٢٥تومن به بانك بدم و هر پولي دستم مياد سريع تبديل به شكسته پارسيان و طلاي دسته دو كردم و اكثرا تو سودم ولي اصلا دلم نمياد طلا بفروشم قسطو بدم راهكاري به ذهنت ميرسه منو راهنمايي كني عزيزدلم سپاس فراوان 😘

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان خوبید 

بچه ها تازه ویپادو نصب کردم به وام دو تومنیش احتیاج دارم 

وام های پلکانیشو میگم الان اول یک تومنی رو بردارم همون روز تسویه کنم فرداش دو تومنی برام باز میشه یا نه؟

خب گلم بعد ده روز بعد چی همون لحظه دو تومنی باز میشه یا طول می‌کشه 

باز،میشه

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

سلام خانمای مقتصد آینده نگر 

من توی تقسیم بندی درامدم خیلییی مشکل دارم 

برای پس انداز باید دو سه ماه بگذره تا سکه جمع بشه

ولی من تا بدستم میرسه همون ماه خرج میکنم 

جوری که دیگه اخر ماه صفر صفرم حتی کرایه ندارم 😐  

مجردم و درامدم برای خودمه مبلغ کمی هم نیست ...

زیورالات طلا نمیتونم بخرم چون نباید کسی ببینه ... 

برای پس انداز سکه پارسیان نمیتونم چون وقت بازار ندارم

(آنلاین) راهی هست؟ مثلا خرید دلار یا آبشده یاچیز دیگه

اگر هست از چه سایتی چجوری؟ 

سوال دوم تقسیم بندی درآمدم هست چجوری تقسیم کنم؟ 

چنددرصد پس انداز و چقد مثلا لباس و خرجای دیگه؟ 

ببخشید من متوجه نمیشم یعنی برای دو گرم 15میلیون دادین؟باهمین پول گوشواره یا پلاک میگرفتین وزن طلا بی ...

دقیقا امروز خودمم ب این موضوع فکر میکردم، اخه من ماه پیش 4 گرم طلا فروختم به 14 میلیون الان 2 گرم 15 تومن؟!

ببخشید من متوجه نمیشم یعنی برای دو گرم 15میلیون دادین؟باهمین پول گوشواره یا پلاک میگرفتین وزن طلا بی ...

چون عیار سکه با طلا فرق میکنه

نوشته بود آیا کسی را چنان دوست داری که برایش بجنگی ؟نوشتم از جنگ ها بازگشته ام با زخم ها و موی سپید... یادگرفته ام صبور باشم و به تماشا قانع 💔

سلام معصومه خانم 

وقتی پست های شما را می خونم خیلی انگیزه می گیرم مخصوصا تو این گرونی

وقتی از صرفه جویی هات میگی یاد می گیرم 

با اینکه از نظر سن از شما بزرگترم ولی خیلی چیزها ازت یاد گرفتم

عزیزم همیشه سلامت باشی و خوش

در زمینه صرفه جویی خودم خدا را شکر یه وام کوچولو داشتم که پارسال باهاش یه انگشتر کوچولو خریده بودم امروز تموم شد 

2810