2777
2789

دوستان ی مشورت

شما بودید می‌رفتید خونه ایی که گاز کشی نشده هنوز؟

شهرداری گفته تا آخر سال میشه 

اما شما بودید الان می‌رفتید خونه خودتون که گاز کشی نشده؟

سختی بکشید عوضش پول رهن دیگه ندید؟

یا این ی سال هم می‌رفتید اجاره نشینی و سختی تحمل نمیکردین؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرتون با ۲۰ تومن طلا دست دوم بخرم بهتره یا پارسیان؟؟؟

پارسیان بنظر من مال پولهای زیر یک گرمه در حد دو میلیون

بیشتر شد پولت طلای کارکرده

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
سلام عزیزم این مبلغ که بهتون برای خرید وام گفتن خیلی خوب هست اگر با بازپرداخت ۱۲ ماهه باشه که احتمال ...

ممنون عزیزم

فردا میرم میپرسم ببینم دقیقا شرایط چطور هست این اطلاعات رو ازکسی گرفتم امیدوارم درست باشه

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚

یه نکته اقتصادی که خیلی وقت بود فراموشش کرده بودم اما چندوقت پیش رفتم تایپیک قبلی خوندم دوباره یادم‌اومد:

برنامه‌تپسی و اسنپ رو هردوتاش رو داشته باشید وقتی جایی میخایید برید چک کنید معمولا یکیش ارزونتره با همون ماشین بگیرید،

دوستان ی مشورت شما بودید می‌رفتید خونه ایی که گاز کشی نشده هنوز؟ شهرداری گفته تا آخر سال میشه  ...

بله من می رفتم...

یه کپسول گاز می خریدم و تا زمانیکه گاز کشی کنن سختیشو تحمل میکردم..

چرا پول اجاره نشینی بدم؟

اگر پیگیری کنید سریعتر گاز میکشن

دوستان ی مشورت شما بودید می‌رفتید خونه ایی که گاز کشی نشده هنوز؟ شهرداری گفته تا آخر سال میشه  ...

اگه قطعا تا یک سال دیگه درست بشه ارهههه میرم

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
عزیزم من از د ی ج ی کالا خیلی پارسیان خریدم و فروختم هیچ وقت مشکلی نداشته خدا رو شکر . 

عزیز من میخام لباس بگیرم دوست دارم حضوری باشه فدات شم 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 

سلام عزیزم ، خوبی خانمی ؟

خیلی وقت هست نمیا اینجا دوست عزیز دلمون برات تنگ شده بیا یک گزارش بده از فعالیتهای اقتصادی ات ، از شما هم همیشه اینجا ایده میگرفتیم .

عزیزم من بودم نمیرفتم فعلا چون معلوم هم نیست یک سال طول بکشه یا یک موقع بیشتر بشه .

به خصوص که میدونم شما بچه کوچیک هم داری و اینطوری سختت میشه . 

بنظرتون با ۲۰ تومن طلا دست دوم بخرم بهتره یا پارسیان؟؟؟

سلام ی ربع سکه بگیر با یه سکه یک گرمی

مامان قوی که عاشق بچه هاشه  ❤️خدایا مراقب خانواده ۴نفرمون باش❤️.     عزیزان تاپیکهای اقتصادی تگم کنین 😍🥰
عزیزم من از د ی ج ی کالا خیلی پارسیان خریدم و فروختم هیچ وقت مشکلی نداشته خدا رو شکر . 

عزیزم من جواب اون دوستمون رو دادم که از اصل بودن پارسیان های د ی ج ی کالا پرسیدن فکر کنم شما اشتباه روی پست من ریپ زدید .

2810