2777
2789
سلام عزیزم ، بله میدن دسته چک ، من سال ها هست روی حساب حقوقی ام دسته چک دارم ، باید حضوری برید همون ...

مامان سبحان جان

اگه شاغل باشیم اما کارمند نه و مدارک شغلی داشته باشیم شما اطلاع دارین چجوریه شرایط دسته چک؟

کدوم بانک راحت تره

سلام عزیزم ، بله میدن دسته چک ، من سال ها هست روی حساب حقوقی ام دسته چک دارم ، باید حضوری برید همون ...

ممنونم مامان سبحان عزیز

من یه حساب کوتاه مدت دارم یه قرض الحسنه روی اینها دسته چک میدن؟

ازبام نمیتونم درخواست غیرحضوری بدم امکان رفتن بانک ندارم الان

الهی ربی ومن لی غیرک💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام مامان سبحان جان

دو تا سوال داشتم از حضورتون 

ممنونتونیم که وقت میگذارید

۱. اگر قسط های ویپاد رو ندیم چه اتفاقی میفته؟ مثل یک ماه دیرتر 

۲. اینجا خوندم که میشه وام مسکن رو دیر تر قسط بندی کرد و کارمزد داد صحت داره؟ درمورد جزئیاتش اطلاعی دارید؟ 

مامانِ نامی🙍‍♂️
دوستان توروخدا به دادم برسید این هفته از اولش با خرج های میلیونی شروع شد  ماشینمون رو 6تومت تع ...

دعوت کردم قبول کن

مامان قوی که عاشق بچه هاشه  ❤️خدایا مراقب خانواده ۴نفرمون باش❤️.     عزیزان تاپیکهای اقتصادی تگم کنین 😍🥰
تهرانم  ۳۰ تا ۴۰ تومن

پول نیسانو بذار بانک سود بگیر با سودش طلا بخر هم پول بیمه و روغن و خرابی به نفعته هم استرس دزدو غیره نداره

بگو با موتور بره اسنپ حدود ۳۰ تومن درامدشه وسیله ای که تو کار میندازه هم ۱۰۰تومنه با استهلاک خیلی کمتر از نیسان

من ی خاله دارم هههیچ وقت تو چیزی دخالت نمیکنه  همیشه ی جمله داره سر لوحه زندگیش (شر سی خوت درس ...

ببخشید نتونستم بخونم رد بشم اونوقت پوست تخمه گیر نکنه تو گلوی مهمون 😂🤭🤭🤔🤔🤔

اینا ربطی به صرفه جویی نداشتها

بیشتر رفتارهای بیمارگونه بود با احترام 

ممنونم مامان سبحان عزیز من یه حساب کوتاه مدت دارم یه قرض الحسنه روی اینها دسته چک میدن؟ ازبام نمیت ...

عزیزم روی اون حسابی که حقوق میگیرید اقدام کنید و غیرحضوری از بام برای کسانی هست که دسته چک دارن و تمام شده و برای دسته چک جدید میخوان اقدام کنند که اون هم تازه من حضوری رفتم ولی باز تلفنی بپرسید از شعبه خودتون . 

سلام مامان سبحان جان دو تا سوال داشتم از حضورتون  ممنونتونیم که وقت میگذارید تشکر ۱. اگر قس ...

سلام عزیزم ، قسط های ویپاد که اگر ندید یکی اینکه کارمزد بیشتری باید پرداخت کنید و یکی اینکه رتبه اعتباریتون میاد پایین و دیگه اینکه نمیدونم دوباره به راحتی بشه از ویپاد وام بگیرید یا خیر .

در مورد سوال دوم هم نمیدونم اصلا .

سلام دوستان خدا قوت به همه تون میگم من خرابکاری کردممممم گفته بودم که خیلی ولخرجم و سخت میتو ...

برای سلامتی خرجش کردی عزیزم چی واجبتر از اون؟؟؟اگه خدای نکرده برات مشکلی پیش بیاد طلا و پس اندازت چه دردی رو دوا میکنه؟؟پس انداز در صورتی خوبه که سلامتی و اسایش ادم ادم به خطر نیفته 

انشالله به همه چی میرسی نگران نباش

2810