2777
2789
واااای چه خبره توی یه هفته پنج میلیون غذا🫣🫣🫣دگتر پونزده میلیون؟؟؟؟؟ چه خبره اینقد مگه بیمه نداری ...

حدود ۶۵۰۰ تولد همسرم شد ۵ تومن بهش پول دادم 🤦‍♀️🤦‍♀️

۵ تومن هم غذا 

حدود ۳ ۴ تومن هم آزمایش پاپ اسمیر و خون و هورمون و سونو وا.ژن و اینا شد 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عالی بود عزیزم ولی وقتی پولت به طلا در حد انگشتر میرسه (۲تومن) بهتره پارسیان نخری

عزیزم من معمولا طلای بدون اجرت میخرم و سکه ی پارسیان دقیقا سود و زبانش به یه اندازه اس هیچ فرقی نمیکنه چون مالیات روی هردوش هست و پول وکیوم و اینا ولی اگه کسی دوست داره استفاده کنه قطعا طلای زینتی بدون اجرت گزینه ی مناسب تریه

حدود ۵ میلیون هم بیرون غذا خوردیم از این پول که واقعا واجب نبودن خیلی پشیمونم 😔😔😔

وای تو یک هفته ۵ میلیون غذای بیرون خوردید!!!!

اونم با پول خودتون نه با پول مامانت…

خیلی اشتباه کردید

من در هفته ۵۰۰_۶۰۰ میشه خرج غذای بیرونمون 

تازه میخوام همینم دیگه کمش کنم بشه ماهی یه بار

من عاااشق زمستونم❤️
عزیزم من معمولا طلای بدون اجرت میخرم و سکه ی پارسیان دقیقا سود و زبانش به یه اندازه اس هیچ فرقی نمیک ...

عزیزم از لحاظ تقلبی بودن پارسیان گفتم وگرنه جفتش طلاست خرید و فروش و سود و ضررش فرقی نداره

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام،ببخشید اسنپ پی معتبره؟فاکتور هم برا طلا میفرستن؟ضمانتم میخاد؟من تا حالا نخریدم برا همین پرسیدم& ...

سلام عزیزم اولین باره دارم از اسنپ پی خرید می کنم ضمانت نمی خواد با اعتبار اسنپ تون خرید می کنید وقتی طلام اومد تگ تون می کنم درمورد فاکتور هم می گم

قبلش حتما تو سایتا بگردین که تخفیف اسنپ شاپ و اسنپ پی هم بگیرین من دویست تومن تخفیف گرفتم

حدود ۶۵۰۰ تولد همسرم شد ۵ تومن بهش پول دادم 🤦‍♀️🤦‍♀️ ۵ تومن هم غذا  حدود ۳ ۴ تومن هم آزمایش ...

اهان پس اینجوری بگین

انگار شونزده هفده تومن برای غذا و تولد هزینه کردین

دیگه شده فدای سرتون

از این به بعد با برنامه جلو برین که اینجوری نشه

تولدشونم مبارک باشه عزیزم 

عالی بود عزیزم ولی وقتی پولت به طلا در حد انگشتر میرسه (۲تومن) بهتره پارسیان نخری

آره ممنون عزیزم از راهنماییت❤️ زیاد آشنا نبودم گرفتم سریع پارسیان خریدم ولی ماه خرداد رو گرفتم قشنگ خرج النگو کردم

خیلی عذاب وجدان دارم البته الان نامزدم

به نظر منم خیلییییییییییی خرج کردی

قتی نامزدی واجب نبوده این همه هزینه

شش و نیم تولد

پنج کادو

پنج یا شش هم غذا بیرون

دیگه بدخرجیه که شده

دکتر واجب بوده ولی بقیش رو میشد با خیلی کمتر بست

فدای سرت

دوستان توروخدا به دادم برسید این هفته از اولش با خرج های میلیونی شروع شد 

ماشینمون رو 6تومت تعمیر کردیم 5تونن لاستیک خریدیم چون جفت لاستیک های شوهرم حین حرکت باهم ترکید و 6تومن بیمه کردیم دوباره شنبه خراب شد 2تومن هزینه ی تعمیر که بازم هنوز هزینه داره 

از اینرو همون روز نزدیک بود همسرم تصادف کنه و دوتا از طرف های گرون و فرانسه ی خودم بدون دلیل شکستن و جاقاشقیم یهو از بالا افتاد ترکید

امروزم آسیاب کن برقیم شیشه اش خورد شد و محافظ کولرمون فکر کنم سوخته الان توی گرمای خوزستان همینطوری نشستیم 

توروخدا اگه نیازمند واقعی می‌شناسین یه شماره کارت بدین بخدا خسته شدم از این همه ضرر هرچی میگم فکر نکنم هی بدتر میشه تازه اول این ماه هم از یه کلاهبرداری جون سالم به در بردیم که بازم 30میلیون ضرر شد برامون ولی خداروشکر تونستیم حقمونو بگیزیم 

سلام همه ی خانم های باسیاست ومهربون 

من چندروزه که باکاربری جدید وارد شدم و برای اولین بار با پست های شما آشنا شدم البته این سری رو نخوندم 

اماپست های قبلیتون رو تواین چندروز خوندم 

چقدر حس قشنگی ازتون گرفتم چقدر ازتون یادگرفتم خداروشکر همه استاد ومهربون هستید که کامل توضیح میدید منم این چندروز براخودم برنامه نوشتم و شروع کردم به پس انداز 

لطفا من هم بین خودتون قبول کنید منم همراهتون بشم بتونم از تجربه ها و سیاست هاتون یادبگیرم ♥

دوستان توروخدا به دادم برسید این هفته از اولش با خرج های میلیونی شروع شد  ماشینمون رو 6تومت تع ...

بازم بگید شکر 

اگر ترکیدن لاستیک  در سرعت بالا بود و خدای نکرده خطرجانی داشت چی 

به مرکز دختران بی سرپرست کمک کنید ♥️

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
2810