2777
2789
اتفاقا کارته رو دادن ب شوهرم ولی پولشو لازم داریم واقعا شوهرم بیچاره پولشو بیشتر لازم داره تاخریدشو ...

منظورم این بود که کسی که مشتری هاکوپیان باشه خیلی خیلی احتمالش کم هست که بخاد تو دیوار دنبال بن باشه چون برند لوکسیه مشتری های خاص هم داره 

یکی از دوستان پیشنهاد داد برید جلو خود فروشگاهش و اگه تونستید همونجا نقدش کنید به نظرم بالای ۱۵ بدین خوبه 

یه سوال بن خرید و میشه تو تخفیفات هم استفاده کرد ؟؟

یعنی هم فروشگاه اف زده باشه همزمان شما بجای پول نقد بن و بدید 

کدوم بانک بزارم برای وام 

تا چه مبلغ میخان و چقد میتونید ماهانه قسط بدین ؟؟

البته سلطان اطلاعات وام مامان سبحان جان هستند از ایشونم سوال کنید 

منم در حد اطلاعت خودم کمک میکنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلاااام به همگی .... الان که پیام دوستمون رو خوندم چون من چندین صفحه عقبم.... دوستمون نوشتن ۲تااز ...

خب اگه روز و ساعت خریدو یادت بود میگفتی دوربینارو چک کنن یا تو دستگاه پوز ببینن که کارت کشیدی .چند رغم اخر کارتت رو دستگاهشون نشون میده فقط باید روز و ساعتشو یادت باشه یا بری از بانک پرینت حساب بگیری

برو بگو یا با زبون خوش همکاری کنو پولمو برگردون یا شکایت میکننو زنگ میزنم ۱۱۰ بیاد ابروتو جلو کاسبا میبرمو میگم کلاهبرداری

خب اگه روز و ساعت خریدو یادت بود میگفتی دوربینارو چک کنن یا تو دستگاه پوز ببینن که کارت کشیدی .چند ر ...

نه متاسفانه  مشکل همین‌جاست که این پارسیان ها  خرید حدودا ۵ساله ... چندتاشون   یادم بود  که از سکه فروشی خریده بودم بقیه  بخاطر شرایطم  هربار   از یه جا .....

کدوم بانک بزارم برای وام 

الان اکثر بانک ها یک طرح هایی دارن که قرض الحسنه هست وام هاشون با کارمزد ۲ درصد ولی پول مدت زیادی باید داخل حساب بمونه ولی الان من فقط شرایط بانک آینده رو خبر دارم که اگر پولتون ۳ ماه داخلش بمونه به همون میزان با بازپرداخت ۲ ساله میتونید وام بگیرید .

داخل ویپاد بانک‌ پاسارگاد هم میتونید بگذارید ولی سقف وامش ۵۰ میلیون هست .

من تا ۵ می تونم قسط بدم  ۲۰۰ یا ۳۰۰ هر کدوم بشه .چقدر بزارم توی بانک

الان شما اگر ۲۰۰ میلیون ۶ ماه بگذارید داخل همین حساب بانک آینده بهتون ۲۰۰ میلیون با بازپرداخت ۴ ساله وام میده که قسطش حدود ۷ میلیون میشه .

داخل طرح های قرض الحسنه بانک های دیگه هم بگذارید اگر ۲۰۰ میلیون رو یک سال بگذارید بمونه ۱۵۰ میلیون با بازپرداخت تقریبا ۴۰ ماهه میتونید وام بگیرید .

2810