2777
2789

[QUOTE=341288311]مبارکا باشه عزیزم  راستش منم یه هفته دیگه وام ۱۰ تومنی ویپادم آماده میشه ولی بلد نیستم چجوری د شما میری قسمت تسهیلات اونجا زده وام ۱۰ تومنو میزنی اعتبار سنجی میشی بعد اگه تعلق گرفت بهتون پیام میدن بعد اگه میخواین خرید کنید میرین مغازه کارت میکشین چون فقط باید با دستگاه پوز بکشین وامو اگه میخواین نقد کنیداز بقیه دوستان بپرسین راهنمایی کنن

ممنون گلم  منم میخوام طلا فروشی کارت بکشم بر من وام برآیند یعنی همین که درخواست وام و بزنم وار ...

بله اعتبار سنجی میشین 50هزار کم میکنه بعد بهتون پیام میدن اگه تعلق گرفت میرین مغازه کارت میکشین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان و خانوم های گل گلی عزیزم روزتون به شادی🩷

منم در راستای پس انداز بگم که ماه قبل یه شاهکار زدم و دو تا پارسیان ۵۰۰ سوتی تقلبی در اومد🥲

این ماه هم که یه نشتی کوچک از دیوار حمام به اتاق خواب پیش اومده بود یه نفر رو آوردیم با دستگاه گفت یه درز کوچیک داره احتیاج به کندن نیست و یه چسبی داریم لیتری ۳۵۰ که آلمانیه گردن خودش که راست گفته یا نه 🤔خلاصه اومد ۱۶ لیتر ریخت و ۵۶۰۰ برای ما فاکتور کرد خدا میدونه حالا درست شه یا نه🙁

این که میگن پولتو ریختی تو چاه حکایت ماست😵‍💫

خلاصه هر ماه یه شاهکاری خلق میکنیم و پس انداز رو به باد فنا میدیم 🤕

ما یه مثل داریم که میگه فلانی یکی یکی میکنه دو تا دوتا به باد میده😛

خلاصه یکم افتادیم تو فشار مالی دوهفته پیش عروسی دعوت بودیم که کنسل شد و افتاد به این هفته هزینه آرایشگاه و کادو هم هست 🫤و یه وقت دندان پزشکی هم تو راهه🤪

و البته حکایت ما شده همون مثل زن زاید طلبکار آید و ناگه مهمان عزیزی هم ز در آید🫤😛

تا  خلق شاهکار بعدی خدا نگهدارتون 🤭

برای خورشید پس از شبهای طولانی

سلام خانوما صبحتون بخیر

ان شاءالله روز خوبی داشته باشید

ساعت ۴ونیم خوابم نبرد گفتم برم در کابینتا بازکنم

(هرشب در کابینتا باز میکردم ک حبوباتام از گرما خراب نشه)

روزا میبندم ی وقت سرمون برخورد نکنه

۳کیلویی نخود داشتم نشستم دونه ب دونه پاک کردم

شاید باورتون نشه اما اگ دیرتر میرفتم سراغشون خراب میشدن.

لپه هم یه کیلو سوغات گیرم اومد اونم نشستم پاک کردم

نخودا و لپه ها خیس کردم

میخوام فلافل درست کنم

و یه مقدارشم آبپز کنم بزارم فریزر

لوبیا و ماش و عدس نگاه کردم سالم سالم بودن خداروشکر

بعد از فلافل باید لوبیاهام بپزم فریزکنم.

اگه چک نمیکردم خراب میشدن و اسراف.

حالا شما هم ی سر ب کابینتتون بزنید

نزارید چیزی خراب نشه

حواستون ب برنجاتون هم باشه و جای خنک بزارید.

هرکی کابینت نگاه کرد لایک کنه

خدایا شکرت
دوستان و خانوم های گل گلی عزیزم روزتون به شادی🩷 منم در راستای پس انداز بگم که ماه قبل یه شاهکار زد ...

در ضمن دوستان این آقایی که اومد واسه نشتی گفت تیرک و ماده های اسیدی قوی که باهاش حمام و سرویس بهداشتی رو تمیز میکنید  (من از محلول صاف استفاده میکنم) میره تو  چاه و به مرور باعث باز شدن چسب لوله فاضلاب میشه 🫤

سعی کنید با پودر معمولی بشورید هر چند به دل من یکی نمیچسبه و خوب برق نمیزنه با این وجود چاره ای نیست خلاصه حواستون باشه🌸

برای خورشید پس از شبهای طولانی
سلام خانوما صبحتون بخیر ان شاءالله روز خوبی داشته باشید ساعت ۴ونیم خوابم نبرد گفتم برم در کابینتا ...

عزیزم من حبوبات سه سال پیش رو دارم توی کابینت سالم مونده چون وقتی میخرم میریزم توی یه کسیه پلاستیکی تمیز ودرشو گره میزنم میزارم ۴۸ ساعت فریزر دیگه چندسال هم بمونه خراب نمیشه یا اینکه حبوبات و برنج رو میتونید توی بطری نوشابه بریزید 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
دوستان اگه شما مشکل جا بر نگه داری طلا داشته باشید مثلا خونه طبقه اول که میگن خطرناکه  حاضرید ...

سلام 

اون طلا فروش سکه موجود نداشته گفته 

شما به اون معیارهایی که میگن دقت کن 

واز سکه فروش بگیر که شماره تماس واسم مغازه رو سکه ثبت شده باشه 

من پنج تا رو یجا هم گرفتم ،

ترس ندارد 

ممنون از نظرتون، تاحالا سکه امامی نخریدم و هیچ اطلاعی ندارم چجوریه،حتی عکسشم ندیدم تاحالا🙈همین ماه ...

چون سکه واسه طلا فروش‌ها سود نداره معمولا ۹۰ درصدشون مشتری ها رو ترغیب میکنن ک سکه نخرن و طلا ازشون بخرن ب جاش😏😏😏

2810