2777
2789
سلام عزیزم  من قبلا همه برنجام با گوشت بود .الان کته گوجه با لوبیا سبز درست میکنم یا نخودفرنگی ...

سلام گلم آفرین منم این مدلی درست میکردم قبلا الان دیگه شوهرم نمیخوره ولی غذای سالم و اقتصادی زیاد است اگه آدم بد غذا نباشه

تیمچه

گوجه و بادمجان سرخ شده

خوراک لوبیا

عدسی

انواع کوکو ها

کشک بادمجان 

میرزا قاسمی

دو پیازه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

https://t.me/hamster_koMbat_bot/start?startapp=kentId6447694811

بازی همستر تو تلگرام مث نات کویین و قراره ارز بشه لینک رو تو پی وی خدتون بزنید شروع کنید به زدن روی موش و کارای دیگه ک سکه میده و انجام ماموریت های روزانه 

خودم از نات کویین سی میلیون دراوردم

لایک نکنید..برای فرج امام زمان یه صلوات بفرست❤

خیلی راحته فقط روز اول زمان میخاد چون وقتی کارت میخرین بازی هم نکنید پولتون زیاد مشه

هک و اینام نیس تو تلگرام همه انجام میدن.  سوالی داشتین بپرسین

لایک نکنید..برای فرج امام زمان یه صلوات بفرست❤
سلام به همه خانوم های تاپیک امیدوارم حال دلتون عالی باشه 🌹 اینم پس انداز این ماه با ۳/۵ درصد شکر خ ...

به به خیلی خیلی انرژی گرفتم قشنگم مبارکتون باشه خیلی هم خوشگله انشالله با دلخوش استفاده کنید

سلام دوستان عزیز.

شبتون بخیر.

تجربه خرید طلاهمو بگم شاید به دردتون خورد  

من معمولا"  خاموش دنبال میکنم .

از مهرماه سال گذسته با این تاپیک آشنا شدم. حدود ۴۵ میلیون داشتم( کل پس انداز بهار و تابستونم) و قصد خرید طلا . اما جسارتش رو نداشتم .

بار اول بود که خودم با پس انداز شخصیم هدف خرید طلا داشتم.

اومدم یکم تو تاپیکا سرچ کردم که جسارت خرید پیدا کنم، اینجا رو دیدم و ...

خلاصه که رفتم و دو تا دستبند کارتیه خریدم( یه دونه لاو   و یه دونه زنجیری اسپرت) و بسی چسبید.

بهمن ماه هم یه انگشتر کارتیه.

اسفند ماه یک جفت گوشواره برای دخترم و چند تا پولکی برای دستبند و  انگشترم.

۴۰۳ دیگه خرید نداشتم  و منتظر وام برآیند ویپاد بودم که حداقل به ۴۰ برسه. ( تشکر میکنم از همه عزیزان که اطلاعات بانکی و اقتصادیشونو به اشتراک میگذارند و من هم ازین طریق با وام های ویپاد و .. آشنا شدم)

خلاصه امروز دلو زدم به دریا و رفتم یه زنجیر گردنی و یک جفت گوشواره کارتیه هم گرفتم به وزن ۳۳/۰۸۰ 

و مبلغ: ۱۳۱۵۰۰۰۰۰

اجرت : ۹ درصد و سود ۸ درصد

۵۵ تومنش رو نقد دادم،  یعنی پول حدود ۱۶ گرمش رو و پول ۲۲ گرم موند تا ۱۵ مرداد به روز حساب بشه و من هم ۲۲ گرم و خورده ای طلا گذاشتم( دوتا دستبند کارتیر لاو که از قبل داشتم، یه دونه لاو هم موند دستم)

البته اولش از آقاهه پرسیدم چند درصد گفت ۸ درصد  اما وقتی حساب کرد ۷ درصد هم سود برداشت بدون تخفیف! گفتم اوکی  احتمالا"  کار شرکتیه ایرادی نداره و چیزی نگفتم.

برای گردنبند و گوشواره هم یه فاکتور نوشت بدون تفکیک وزن هر مورد! بهشم گفتم اینارو مشخص کنید یا جدا بنویسید گفت ما ۶ تا النگو که بفروشیمم براش یه فاکتور مینویسیم.

تو مسیر حساب کردم دیدم با توجه به صحبتی که باهم کردیم آقای طلا فروش حدود ۳۰۰۰۰۰۰ بالاتر حساب کرده   

دیر بود باید میومدم خونه

دیر بود باید میومدم خونه.

اومدم با یه آشنایی که قبلا" تو کار طلا بوده، به اسم طلای کس دیگری پرسیدم و عکس فاکتور رو فرستادم. ایشونم تایید کردن.

بعداز ظهر طلا رو بردم بازار و مجددا" از چنتا طلافروش دیگه پرسیدم!

چنتاشون تایید کردن که بله خیییلی زیادتر برداشته!!  و بهم راهکار دادن که برم چی بگم و چی کار کنم.

اما چنتاشون هم پشت همکارشون درومدن!!! 

منم رفتم کاملا" محترمانه گفتم فکر میکنم اشتباهی تو حساب پیش اومده. اولش فروشنده اصلی نبود، شاگردش حساب کرد گفت آره حرف شما درسته.

اصلیه اومد حساب کرد گفت مثل اینکه حدود ۵۰۰ تومان اشتباه شده بله. گفتم دقیق حساب کنید چون من خودم  و همسرم( که بنده خدا روحشونم خبر نداره

هر طور  حساب میکنیم اختلاف خیلی بیشتره، زیر بار نرفت گفت آها شما مالیات حساب نمیکنی! گفتم شما درمورد مالیان صحبتی نکردید و تو فاکتورم قید نکردید! من 

گفت مگه شما میری رستوران غذا میخوری آخرش موقع حساب کردن میگن مالیاتم حساب کردیم؟

بعد گفت خب طلای مارو دو ماهه میخوای ببری، بایدم بکشم روش، گفتم سما صبح گفنید بدون اینکه بکشم روش و.. منم قبول کردم.....

حلاهم ۵۵ تومان و طلاهامو پس  بدید و طلاهای خودتونو هم بردارید.

گفت یک ونیم باید مالیات بدی بعد ببری.

گفتم اوکی  حا م

ن                 به هر حال من فاکتور و طلاهارو  رو‌ میبرم اتحادیه اونجا رسیدگی میشه!

یهو فاکتور رو از دستم قاپ زد و گذاشت زیر کانترش!!!!!

د سه تا دیگه مشتریم داشت. و سریع شروع کرد به نوشتن دوتا فاکتور جدید گفت اینجا درستش میکنم.

جند بار بهش گفتم فاکتور قبل رو بهم برگردونید اما کار خودشو میکرد از طرفیم مثل بید دستاش  موقع نوشتن داشت میلرزید. چک کردم  دیدم خب مغازه که دوربین داره گفتم اوکی پس احتمالا" شما دوس دارید من با همسر و برادرم تماس بگیرم بیان اینجا و خداروشکر دوربین هم دارید.

یهو آقاهه رنگ عوض کرد دوباره ماشین حساب برداشت و حساب کتاب کرد .

گفت باشه من مالیاتی رو که گرفتم پس میدم.

دوتا فاکتور  جدا نوشت  مبلغ کل شد ۱۲۸۵۰۰۰۰۰ تومان، دقیقا" ۳۰۰۰۰۰۰ تومان کمتر.

فاکتور قبل رو بهم پس داد.

و من قرار شد بجای ۲۲ گرم ۲۱ گرم طلا دوماه دیگه پس بدم.( با ۷۵ قرعه کشی و مابع التفاوتش رو هم باید پس انداز کنم دقیق نمیدونم چقدره چون قیمت اون موقع طلا رو نمیدونم.)

امروز خیلی تحت فشار بودم و اذیت شدم.

شاید اگه پارسال بود بیخیال ۳ تومان میشدم اما بعداز دنبال کردن این تاپیک،  قدر پولهایی رو که به زحمت به دست  میارم رو بیشتر از قبل میدونم و به قول معصومه جون  براش ارزش قائلم..

وقتی رسیدم خونه دوست داشتم فقط گریه کنم و تخلیه شم.

من اصلا روحیه دعوا  و  بحث ندارم اما خیلی خوب ظاهر شدم در قبال دو تا طلا فروش  کلاه ب ردار و حقمو گرفتم.

از  خودم راضیم. یکم شیرینی طلای جدید برام تلخ شد اما انشاا... فردا ببینمشون و کیف کنم.

عکس طلاهای پر ماجرا رو میگذارم جهت انگیزه.

انشاا... بیشتر و بی دردسرترش براش شما عزیزان.

امیدوارم موارد تایپ شده خوب ارسال بشه.

الآن که دارم مینویسم خیلی درهمه.

2810