سلام دوستان عزیز.
شبتون بخیر.
تجربه خرید طلاهمو بگم شاید به دردتون خورد
من معمولا" خاموش دنبال میکنم .
از مهرماه سال گذسته با این تاپیک آشنا شدم. حدود ۴۵ میلیون داشتم( کل پس انداز بهار و تابستونم) و قصد خرید طلا . اما جسارتش رو نداشتم .
بار اول بود که خودم با پس انداز شخصیم هدف خرید طلا داشتم.
اومدم یکم تو تاپیکا سرچ کردم که جسارت خرید پیدا کنم، اینجا رو دیدم و ...
خلاصه که رفتم و دو تا دستبند کارتیه خریدم( یه دونه لاو و یه دونه زنجیری اسپرت) و بسی چسبید.
بهمن ماه هم یه انگشتر کارتیه.
اسفند ماه یک جفت گوشواره برای دخترم و چند تا پولکی برای دستبند و انگشترم.
۴۰۳ دیگه خرید نداشتم و منتظر وام برآیند ویپاد بودم که حداقل به ۴۰ برسه. ( تشکر میکنم از همه عزیزان که اطلاعات بانکی و اقتصادیشونو به اشتراک میگذارند و من هم ازین طریق با وام های ویپاد و .. آشنا شدم)
خلاصه امروز دلو زدم به دریا و رفتم یه زنجیر گردنی و یک جفت گوشواره کارتیه هم گرفتم به وزن ۳۳/۰۸۰
و مبلغ: ۱۳۱۵۰۰۰۰۰
اجرت : ۹ درصد و سود ۸ درصد
۵۵ تومنش رو نقد دادم، یعنی پول حدود ۱۶ گرمش رو و پول ۲۲ گرم موند تا ۱۵ مرداد به روز حساب بشه و من هم ۲۲ گرم و خورده ای طلا گذاشتم( دوتا دستبند کارتیر لاو که از قبل داشتم، یه دونه لاو هم موند دستم)
البته اولش از آقاهه پرسیدم چند درصد گفت ۸ درصد اما وقتی حساب کرد ۷ درصد هم سود برداشت بدون تخفیف! گفتم اوکی احتمالا" کار شرکتیه ایرادی نداره و چیزی نگفتم.
برای گردنبند و گوشواره هم یه فاکتور نوشت بدون تفکیک وزن هر مورد! بهشم گفتم اینارو مشخص کنید یا جدا بنویسید گفت ما ۶ تا النگو که بفروشیمم براش یه فاکتور مینویسیم.
تو مسیر حساب کردم دیدم با توجه به صحبتی که باهم کردیم آقای طلا فروش حدود ۳۰۰۰۰۰۰ بالاتر حساب کرده
دیر بود باید میومدم خونه