2777
2789
بچه ها یه روشی که باعث شد ما پول کم خرج کنیم این بود که چون میخواستیم سکه ویپاد جمع کنیم، حقوق ماهان ...

ویپاد شبیه بلو نیست؟

یعنی نمیشه بدون کارمزد پول انتقال داد به حساب خودمون؟ یعنی کارت مثلا بلو رو شارژ کنیم با ویپاد؟ برای من نمیشه اگر میشه بمنم یاد بدید

و اینکه اگه اولین خریدتون هست مثل من کد تـ خفیف بزنید ۱۰۰ هزار تومن کم میشه در واقع مثل اینه که ...

عزیزم ک_د تخفیف براتون ارسال شد یا توی تبلیغ اسنپ دیدین؟

یه تبلیغ در اپ اسنپ پی هست که اگه اولین خریدت باشه به ازای ۱میلیون با فلان کد ۲۰۰تومن تخفیف داری من زدم و اعمالش نکرد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان شما شهرتون حضوری قیمت 50سوت سکه پارسیان چند تومن در میاد با هزینه وکیوم و..

آخه برا من اسنپ که میگفتن گرونه با هزینه ارسال دراومده 240ت 

زنگ زدم یکی از سکه فروشی های شهرمون گفت 270🤦🏻‍♀️🥲

عزیزم ک_د تخفیف براتون ارسال شد یا توی تبلیغ اسنپ دیدین؟ یه تبلیغ در اپ اسنپ پی هست که اگه اولین ...

آره توی تـ بلیغ دیدم برای منم اعمال نمیشد ولی توی آخرین مرحله موقع پرداخت دوباره وارد کردم اوکی شد 

سلام خوبید خانوما من در مورد این گروه با دوستم خیلی حرف زدم و کلی استقبال کرده از گروه همش میگه ا ...

اگه پارکینگ داره و جای امنی برای نگهداریش 

ماشین خوبه

اگه نه ک بده طلا

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .

سلام دوستان 

بدون هیچ هزینه ای میتونین ارز دیجیتال استخراج کنین این لینکی که میذارم تیک آبی گرفته به زودی میره تو صرافی و قیمت گذاری میشه و میتونین بفروشین 

خودم نات کویین استخراج کردم و قیمت گذاری شد ۲۰ میلیون تومن فروختم

فقط قند. شکن روشن کنین و رو این لینک بزنین برین تلگرام 

هرچه زودتر شروع کنین بیشتر میتونین استخراج کنین

خواستین درخواست بدین خصوصی لینک بفرستم واستون

سلام خانما بچه ها کسی میدون کدوم بانک سود روز شمار داره همین ویپاد داره؟  یا کدوم بانک سودش ...

بذار تو قدرت خرید کارگزاری مفید

کارت بانکیش هم همون ویپاده

سودش تقریبا ۲۹ درصد سالیانست

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
پارکینگ نداره پس اندازش همینه میگه بدون ماشین اذیتم 

والا منم پارکینگ ندارم 

با اسنپ تردد میکنم

همون هزینه ای ک واسه بیمه ماشین و تعویض روان و بنزین باید بدم رو میدم اسنپ

هم راننده ها یه نونی میخورن هم باارامش و اسایش میرم و میام 

هم استرس ندارم دزد لاستیک و ضبط ماشین رو ببره

هم تصادفی نمیکنم ک بخوام خسارت بدم

خلاصه ک من ماشین هم داشتم و بنظرم اسنپ واسم مقرون به صرفه تره 

ولی عاشق طلا هستم

هم نقدشوندگیش عالیه

هم توچشم نیست

هم ضرری نداره فقط رشد میکنه

همه جای دنیا هم باارزشه

من امروز دیدم ۵۰ سوت ۲۳۰ تومن میدادن عزیزم طلا گرمی ۳.۳۵۰ 

سلام خانما شما ۵۰سوت طلا که یه بار رفتم بخرم شوهرم بهم میخندید میگفت مگه ۵۰سوتی هم هست .از ۳۰۰سوت به پایین تاحالا ندیدم .واینکه روم نمیشه بپرسم😔

سلام دوستان  بدون هیچ هزینه ای میتونین ارز دیجیتال استخراج کنین این لینکی که میذارم تیک آبی گر ...

سلام

روز خوش

مرسی بابت اطلاع رسانی

ولی دوستان لطفا توجه کنین گاها لینک ها حاوی ویروس هایی تستن ک میتونن کل گوشی و اطلاعات بانکیتونو هک کنن

از هول حلیم توی دیگ نیفتین

چون این روزا زیاد استخراخ ارزها رو میشنوم پس کلاه برداری هم قطعا خواهد شد

2810