2777
2789

بچه ها یه روشی که باعث شد ما پول کم خرج کنیم این بود که چون میخواستیم سکه ویپاد جمع کنیم، حقوق ماهانه مون رو گذاشتیم تو حساب ویپاد، برای مخارج روزمره کارت دیگه برداشتیم، چون هر صد تومنم یک سکه اس، دلمون نمیاد زود زود پول برداریم از اون کارت 😅 صد تومن صد تومن انتقال میدیم، تا الان 1.5 خرجمون شده، تا آخر ماه هم اگه با 1.5 بتونیم بگذرونیم، 2 تومن برامون پس انداز میمونه که برای بیمه ماشین داریم جمع می‌کنیم 😁

سلام خانوم های عزیز ی مشورت ازتون میخواستم 

مادر شوهر من پارسال طلا هاشو فروخت برای ما چون پول کم داشتیم برای طلا 

الان ما موقعی جاب جای خونمون هست ۱۰۰ وام گرفتم

مت پیشنهاد دادم ب شوهرم که ما ۱۰۰ تومن رو برای مامانت بدیم طلا 

خودمون این یکسال تو ی محل پایین تر زندگیم کنیم 

تا سال دیگه پول هامون رو جمع کنیم نظر شما

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانومای گل من به مشکل برخوردم لطفا کمک کنید. قراره پنج تومن گیرم بیاد این ماه نمیدونم بدمش پار ...

صدالبته که دندون واجب تره عزیزم☺️

طلا رو ماه های بعد هم میتونی بخری به امید خدا، نخری هم چیزی از دست ندادی🙂

اما دندونت هر روز بیشتر از قبل پوسیده میشه، هزینه ی ترمیمش بیشتر میشه، درد بیشتری خواهی کشید ضمن اینکه بهداشت فردی و زیباییت رو هم خدشه دار میکنه متاسفانه 🥀

سلام خانوم های عزیز ی مشورت ازتون میخواستم  مادر شوهر من پارسال طلا هاشو فروخت برای ما چون پول ...

من ترجیح میدم اول قرضمو بدم ولی اگه خودش نمیخواد برید خونتون

قدر همچین مادر شوهری هم بدون

بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار ، فکری به حال خویش کن این روزگار نیست
میخواستم برای اولین بار از اعتبار اسنپم استفاده کنم پارسیان بخرم ولی اینو دیدم گفتم اینو بگیرم ...

به به

مبارکه

منم همیشه طلای ابشده و کارکرده میخریدم 

اخیرا بااجرت بالاتر هم میخرم چون دلم میخواد از پس اندازم لذت هم ببرم

منم اسنپ بهم سه تومان اعتبار داده ک میخواد مثل شما طلای زینتی بخرم

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
خانوم ها میگن بلو.بانک کلاهبرداری کرده درسته؟؟؟؟؟؟ من ۶ تومن توش پول داشتم  نه برنامه اش م ...

سلام بلو ک هیچوقت از عابر نمیشد پول برداشت 

کی گفته کلاهبرداری شده خبرتون از کجا هس؟ 

احتمالا دچار اختلال شده و درس میشه برنامه

به به مبارکه منم همیشه طلای ابشده و کارکرده میخریدم  اخیرا بااجرت بالاتر هم میخرم چون دلم می ...

مرسی عزیزم 🎀

ببین من همه طلافروشیاشو‌ چک کردم همین قو طلایی که من خرید کردم ازش و میوگلد مناسب تر بودن به نظرم بعد اینکه درسته اجرتش زیاده ولی تو وزنای پایین خیلی به چشم نمیاد من خودم این ماه اندازه دو‌ سه تای قسط این گوشواره خرج الکی کردم متاسفانه 🤦🏻‍♀️ 

سلام خوبید

خانوما

من در مورد این گروه با دوستم خیلی حرف زدم و کلی استقبال کرده از گروه

همش میگه از معصومه جون یاد گرفتی و منم میخندم 

دوستم پس انداز مخفی داره میخواد ماشین بخره برای خودش 

به نظر شما ماشین بخره یا نه تبدیل به چیز دیگه ای کنه ؟؟؟؟؟

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره

خانوما ما حدود ۱۰۰ تومن برای رهن خونه جمع کردیم اما صاحبخونه رهن نمیخواد و باید اجاره بدیم.من به همسرم پیشنهاد دادم با این پول طلا بگیریم اما قبول نمیکنه.ماشینم نداریم اما همسرم به خاطر اینکه پارکینگ نداریم میگه نه 

میگه زمین بخریم درصورتی که با این پول جای خیلی پرت شاید شاید زمینی بشه

اعصابم خورده

به به مبارکه منم همیشه طلای ابشده و کارکرده میخریدم  اخیرا بااجرت بالاتر هم میخرم چون دلم می ...

و اینکه اگه اولین خریدتون هست مثل من کد تـ خفیف بزنید ۱۰۰ هزار تومن کم میشه در واقع مثل اینه که دیگه هزینه ارسال پرداخت نمی‌کنید 

2810