2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به‌همگی 

خوب مثه اینکه روال تاپیک کلا بهم ریخته و شده تاپیک مخلوط من به شخصه‌ دیگه‌گزارش نمینویسم اینجا صحبتی هم داشته باشم  تو دورهمی میزارم 

@masumehjoon   عزیزم ممنون میشم پست گزارشی گذاشتین‌منو تگ کنین چون من یکی هر چی میخونم از ده صفحه دو سه تا پست  مدیریتیه باقیش خوش و بش و خوشحال شدم ناراحت شدمه 

تا وقتی  روال درست بود ادم با انگیزه یکی دوساعت وقت میذاشت میومد میخوند جواب میداد گزارش  میداد انگیزه بشه 

ولی الان .....

موفق باشید همگی💓

مامان بابای خواهر زاده ات هیچی بهش نمیگن؟ فکر کنم تو زیادی در قبالش احساس مسئولیت میکنی

بابا بر اثر اعتیاد مفقو الاثر 

مامانش کلا ولش کرده ازدواج کرده 

یعنی ما حتی حق نداریم اسمشو پیشش بیاریم این مشکلات به کنار 

درد خودش بیشتر اذیتم میکنه 

ده سال کوچیکتره ولی خودم بزرگش کردم🥺🥺

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
سلام خواهر های گلم منم خواستم تجربه مو از پس انداز کردن و سرمایه گذاری بهتون بگم شاید برای شما مفید ...

خیلی شرایط سختی رو تجربه کردین تو بارداری و رکب خوردن از خواهر و رفتن سرمایه شخصی اما با غصه چیزی عوض نمیشه .من خودم همیشه همه کارام در خفا و مخفی بوده و هیچوقت همه طلاهام رو کسی ندید تا اینکه همش رو فروختم .کلا اهل نمایش دادن نیستم اما به شما توصیه میکنم ذره ذره طلا بخر و بکن دستت جلو خواهرت نمایش بده از عمق وجودش بسوزه .خدا هم جای خودش میسوزونه ظالما رو.

منم یه خواهر دارم که جای مادرمه دلسوزه .مسافرت میخواستم برم طلاهامو میدادم برام نگه می‌داشت.بهش اطمینان دارم اما دوس ندارم از زندگیم سردربیاره.الان که خیییلی تو فشار بی پولی هستیم و وام سنگین داریم، اصلا جلوش نمیگم پول نداریم و.. حتی تو نون خوردن بمونم از اون پول و نون نمیگیرم .چون نمیخوام بفهمه و هی بگه وااای یعنی پول ندارید هیچی؟! مثلا وقتی وام گرفتیم خونه بخریم،ده بار شایدم بیشتر پرسید حالا چند تومان قسط دارید؟؟منم بهش نگفتم .میگفتم یه بیست تومنی حدودا 

یه بار میگفتم مشخص نیس یه بار میگفتم نمیدونم .تا بالاخره دیگه نپرسید .حس خوبی نداشتم از سؤالش. آخه وقتی نمیخوای پول بدی چیکار داری ما چقدر قسط داریم؟؟یه جورایی حس میکنم با وجود اینکه سه تا خونه دارن ماشین دارن حقوق بالا دارن ،نسبت به ما حسادت داره .اما بروز نمیده .دیدم میگه ۳۰ سالتونه این خونه رو خریدید ناشکری نکنید و... یعنی این خونه که ما خریدیم و الان به خاطرش رفتیم زیر خط فقر ، اینا رو نمیبینه .و منم نمیخوام بدونه وضع مالیمون چطوره

من اگر خوبم دعایت پشت دنیای من است مادر  
خوب بذارید از خودم بهتون بگم من خونه دارم  و اینکه همسرمم کارمنده حقوق آنچنانی نداره در حد12, ...

برای خودت طلا بگیر

ببین شوهرت چطور از علاقه اش پیش شما گفته که شما ترغیب شدین براش ps4 بخرید

شما همینطور از علایقت بگو برات طلا بخره

من دوش گرفتم و در حالی که داشتم از خستگی بیهوش میشدم گفتم یکم ولو شم تا شوهر بیاد.  اما قبلش ر ...

وای عالی بود🤣🤣

خیلی خوب بود اونجا ک فلفل افتاد خیلی جا خوردم 🤣🤣🤣🤣

من دقیقا همینجورم.

این اتفاقا زیاد برام افتاده دارم سعی میکنم یکم حواسمو بیشتر جمع کنم . چون اکثرا در افکارم غرقم باید در لحظه زندگی کرد. یبار قرمه سبزی گرم کردم خاستم ببرم سر سفره با دو تا قابلمه ... برنجش ریخت زمین🥲 

دیگه فهمیدم اولا جدا جدا ظرف ببرم سر سفره

در ثانی اصلا رو میز غذا خوری غذامو بخورم 🫣

منم قبلا زیاد تو اسنپ فود بودم 😋 بعد غذاشم وقتی میرسید میدیدم خودم سیب زمینی سرخ میکردم خوشمزه تر بود تا اون غذا...

خلاصه که بخودم اومدم و هر دفعه خواستم غذا بخورم و غذا نداشتیم سریع یه تخم مرغی ، نودلی، یچیز سریع اماده میکردم و میخوردم.

الان حساب هر خرجمو دارم و مدتهاست که بجای خرید از اسنپ فود که غذای سرد و بی کیفیت برام میاورد ،  هر از گاهی میرم رستوران و بهترین غذارو نوش جان میکنم با همون مبلغ و خیلی شیک و مجلسی🥰

صرافی نوبیتکس عضو شدی کد معرف منو بزن. برات دعا میکنم.. کد معرف 973317
بابا بر اثر اعتیاد مفقو الاثر  مامانش کلا ولش کرده ازدواج کرده  یعنی ما حتی حق نداریم اس ...

وای چه بد ،😥 ببخش عزیزم لطفا از حرفم ناراحت نشو، شاید اشتباه بکنم ولی اونم پسر همون پدره، نمیشه بیش از اون ازش انتظار داشت، برای رفتارش حتما پیش یه روانشناس خوب برو

گلم من اشتباه متوجه شدم ظاهرا فک کردم پول جیب همسرتون۵تومنه و جدا ازاون هم ۲و۴۰۰هزینه مزوتراپیشونه ...

از ۲۱تومن ۲و۴۰۰مزو  و ۵۰۰ پول جیبش  ۳بار مزو بره انشالله اون ۲و۴۰۰ میاد رو درآمد ما 

مامان قوی که عاشق بچه هاشه  ❤️خدایا مراقب خانواده ۴نفرمون باش❤️.     عزیزان تاپیکهای اقتصادی تگم کنین 😍🥰
وای چه بد ،😥 ببخش عزیزم لطفا از حرفم ناراحت نشو، شاید اشتباه بکنم ولی اونم پسر همون پدره، نمیشه بیش ...

نه عزیزم ناراحت نشدم ولی متاسفامه بیشتر شبیه دایی هاشو بابامه 😑😑😑

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

خانما من از پس انداز مخفی خودم ۲و۷۰۰دارم تولد همسرم این ماه رفتم روکش صندلی دیدم برا ماشین میگه ۲ونیم جنسش خوبه ب نطرتون این رو بگیرم یا ۱و۳۰۰رو  که جنسش معمولی تره و بقیه رو سکه پارسیان بگیرم نگید نگیر  چون یه روز مرد یه تولد من براش هدیه میگیرم. @masumehjoon‍ 

@Zahra1994 

مامان قوی که عاشق بچه هاشه  ❤️خدایا مراقب خانواده ۴نفرمون باش❤️.     عزیزان تاپیکهای اقتصادی تگم کنین 😍🥰
دختر شمالی جون من واقعا اون خواهرمون و درک میکنم در همین لحظه  خواهرزادم مثل پسرمه براش لیست ن ...

چندسالشه؟

...فقط تنها راه حلی که به ذهنم میرسه اینه که مثلا تا چندین ماه،بزارید حقوقش رو همینجور خرج شکم اینا کنه و قرض داشته باشه....بعد مثلا به سوپر محلتون بسپرید که به خواهرزادتون فشار بیاره قرضشو بده،،،،اینم پولاش همه میره خرج بدهی و شکم،بعد اون چیزایی که دوست داره رو میبینه نمیتونه بخره ،شاید اینجا به فکر رفت و درست شد،البته شما راه حل نخواستی ولی من دلی گفتم😅

یه چیز دیگه بگم که تا ادم خودش نخواد نمیشه با حرف و کنایه و سرزنش به چیزی وادارش کرد،شاید نتیجه عکسم بده و بدتر بشه،

بنظرم

اینا همه برمیگرده به اموزش های  مادر پدر در زمان کودکی....

خیلی نقش مهمی داره اموزش،من خودم یه داداش دارم سن کمی ام نداره زمان ازدواجشه ولی بسیاااااااااااااار پول خرج کن و عاشق ریخت و پاش،،فکر نکنم پنج تومن پس انداز داشته باشه،خب الان من بیام به این ادم هی توضیح بدم پس انداز ،برنامه،اینده..بنظرت گوش میده؟معلومه که نه..تاااااااااااااااا خودش به این نتیجه برسه

منم تربیت شده همین خانوادم،ولی من به این نتیجه رسیدم که با پس انداز ادم به همه چی میرسههههه

ممنونم عزیزم چقدر دلم رو با پستت آروم کردی  از اون موقع منتظر بودم یکی برام پیام بزاره و‌بگه ب ...

سلام عزیزم

انشالله حال دلت خوب باشه.

عزیزم اول خواهرتو ببخش 

میدونی چرا؟؟؟ 

شما داری هر روز و هر لحظه خودخوری میکنی ، ناراحتی، عصبی

این ها همه به شما صدمه میزنه نه به خواهرتون.... پس اصل اول بخشیدن ... نه به این معنا که اون سزاوار بخششه بلکه شما سزاوار آرامشین.

دوم... عزیزم خواهرتون در حق شما بدی کرده .... جهان هستی یه بدی در حق خواهرت خواهد کرد که خیلی سنگینه.....

یه خوبی به شما بدهکاره که واقعا  براتون عالی رقم میخواد بخوره.... شگفت زده میشید...

بشرطی که حرفامو گوش کنین...

خوبی و مهربونی مفته... مهربون باشیم... بعضیا فکر میکنن پولیه😄
سلام عزیزم چقد پستت قشنگ بود درسته خودت هم خیلی سادگی کردی ولی هیچکس نمیفهمه خدا فردا براش چیو رقم ...

آره گلم شما درست گفتی ای کاش هیچ وقت به خواهرم اعتماد نمی‌کردم 

اما من فکر میکردم ما واقعا خواهرم همون طور که من بدی اونو نمی‌خوام اونم برا من بد نمی‌خواد و به ضرر من راضی نیست 

من تا احتم که اون شاهد زحمت مشی های من بود حتی شاهد بود من اواخر با وضعیت بارداری که میدونید چقدر سخت بیشتر روز رو تو خونه عروسک درست میکردم حتی به بار رفتم بهداشت حالم بده شده بود اونا هم فهمیده بودن و گفتن نباید تایم طولانی نشسته باشی برا بچه خطر ناک بچه پایین اومده 

حتی یادمه ن بیست تا کیسه کفش عروسکی که رنگ میکردم همه رو تنهایی از یه طبقه ساختمون بالا بردم تا واحد خودمون 

اینا همه رو میدید ولی آخرش بهم گفت معلوم نیست این پول از کجا آوردی که اینجوری از دست دادی واقعا حرفاش مثل نیش مار منو گزید کاراش هم واقعا منو از پا درآورد 

واقعا انتظار نداشتم ازش همچین حرفایی رو بشنوم 

فقط دعا میکنم به همین زودی ها جواب کارای زشت وحرفای زشت شو ببینه دیگه واقعا تحمل ندارم بخوام صبر کنم 

خیلی تهمت ها به من زدن حتی شوهرش به شوهرم گفته بود زنت بی اجازه پول به ما داده و گفته به شوهرم هیچی نگین 

درصدرتی که من اصلا با شوهر خواهرم برخوردی نداشتم و مستقیم پول و به خواهرم دادم 

ولی تو زندگیم و دعوا و جنگ انداختن و رابطه منو بهم زدن و جلوی جمع منو تحقیر کردن با اینکه پولمو هم دزدی کردن تو روز روشن 

ممنونم عزیزم بابت پستب که برام گذاشتین یکم دلم آروم شد 

خدایا می‌دونم که به خاطر گناهانی که که کردم مستحق این شدم که با همچین مردی ازدواج کنم میدونم که گناهانم باعث شد این زندگی مصیب من بشه ولی میگن خدا ارحم الراحمین  هر موقع از خدا چیزی بخوایم دیر نیست 😥😥😥 منم فقط جر نجات خودمو فرزندم از شر این مرد چیز دیگه ای نمی‌خوام از امروز هر روز ذکر یونسیه رو میخونم حالا هر چندتایی مه شد تو خودت به بزرگیت ببخش و همون جوری که حضرت یونس رو از شکم نهنگ نجات دادی و مشکلش را برطرف کردی و غمش را زاعل کردی پس برای منم خواهی کرد شوهرم برام مرد نیست مرگ منه و مدام داره منو عذاب میده خدایا این عذاب رو از سرم بردار به خوبی برش دار نه با طلاب و جدایی چون اصلا دیگه برام جونی نمونده بخوام درد و سختی طلاق رو هم تحمل کنم فقط از خودت می‌خوام درد و رنج هامو برطرف کنی خدا جون 💔💔💔💔💔قلبم آتیش از دست زندگیم من دنبال دعا نویس و رمال نمیرم فقط به خودت توسل میکنم ازت می‌خوام هر موقع صلاح دونستی من رو هم از این غم ها نجات بده هر طور خودت میدونی 💔💔💔اون روزی که به آرزوم برسم روزی که بیام اینجا تو امضام بنویسم که به آنچه می‌خوام رسیدم و حتما ذکر یونسیه رو حتما برا بقیه آدما هر کسی که مشکل داره توصیه میکنم اما اول خودم باید به آرزوم برسم بعد 😔😔😔😔خدایا کمک کن بیام اینجا استیکر خنده بزارم کمک کن مشکلاتم حل بشه شوهر من که درست نمیشه حداقل وضعیت منو درست کن خدایا خودت کمکم کن 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔
2810