2777
2789
عزیزم ...دو سه چهار که نوشتی ...منظور عدد یا مبلغ پول ...؟ ببین درست متوجه شدم ...بیست و یکی حقوق ا ...

اره گلم ۲۱میلیون حقوق .یک دو سه گزینه یک گزینه دو الی اخر خرج دست خودمه همه چی دستمه استرسم دارم🙈

مامان قوی که عاشق بچه هاشه  ❤️خدایا مراقب خانواده ۴نفرمون باش❤️.     عزیزان تاپیکهای اقتصادی تگم کنین 😍🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من خواننده ی خاموش این تاپیکم پارسال که با این تاپیک آشنا شدم همه ی صحبت های معصومه جان و بقیه رو ریز به ریز میخوندم از ۹۰ درصد حرفای معصومه عزیزم اسکرین شات دارم و مدام میخونم تا بیشتر یاد بگیرم ،مجردم و برنامه ریزی مالی خانواده رو من انجام میدم پارسال درآمدمون ماهی حدودا ۹ تومن بود و نه خونه و نه ماشین نداشتیم

از وقتی اومدم تو تاپیک تمام تلاشم رو کردم تا بتونم وام بگیرم قبلش از وام گرفتن به شدت میترسیدم اما بعد از آشنایی با این تاپیک چند تا وام گرفتم و تا تونستم تبدیل کردم و بعدش یه ماشین گرفتم😍دو ماه پیش هم ماشین و طلاهارو تبدیل کردیم به یه خونه🤩🤩🤩

معصومه ی عزیزم و رویای مهربان من از حضرت خدیجه کمک خواستم که سواد مالیم بره بالا و خدا شمارو سر راهم قرار داد امیدوارم زندگیتون سراسر نور و شادی باشه 

اون لحظاتی که شادی رو تو چشمای خانوادم می بینم همش براتون دعا میکنم 

معصومه جان امیدوارم خدای بزرگ به تک تک سلولات سلامتی بده هر وقت از کسی ناراحت شدی یا دلت گرفته بود بدون یه خانواده ای هست که مدام دعات میکنه عزیزم🌺

اینم بگم که الان ۲۴ سالمه از ۲۳ سالگیم با این تاپیک آشنا شدم و سعی کردم شاگرد خوبی باشم😊

@masumehjoon‍ 

وام ۱۴ روزه ۳۰۰ میلیونی

۳۰۰ میلیون وام سپه امید

گوگل سرچ می‌کنی افتتاح حساب آنلاین رو میزنی مشخصاتت رو وارد می‌کنی

توی طرح دریافت تسهیلات ۳۰۰ میلیونی شرکت می‌کنی این وام حداکثر ۱۵ روزه برات واریز میشه و سود این وام ۲ درصده

@mamansobhan   این وام چقدرصحت داره؟

سلام عزیزم برا منو حساب میکنی چند درصد داده؟ ۱۲گرم و ۶۱۰سوت طلا ۳۲۵۷بود شد ۴۳۵۰۰

۶ درصد حساب کرده عزیزم.تقریبا دو میلیون و چهارصد اینا انگار سود دادین برا طلا،خوب خریدین مبارک باشه

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤

منم یه چیزایی از خودم بگم فقط جزییات و خیلی یادم نیس

۱۵ سال دارم کار میکنم که الان حقوقم ۱۲

هر وقت وام گیرم اومده گرفتم خرج خونه با من بوده چون پدر نداشتم البته مامانم خدایی خیلی رعایت میکرد یه مدتم سرکار میرفت چند سال اول کارم فقط مانتو و لباس میخریدم و بیشتر پول میذاشتم بانک سود میگرفتم ( رسم خانواده مادریم )

داییم گفت چقد پول داری بیا برات اپارتمان بگیرم اون موقع ۲۰ تومن وام میدادن زمان احمدی ن ژ اد یه اپارتمان ۶۰ متری گرفتم حدود ۷ ساله طلا میگیرم که ۴ سالشو فقط طلای نو گرفتم چند سالی میشه برای سرمایه گذاری و اجرت دار میگیرم 

سال ۹۹ پیش فروش ۲۰۷ ثبت نام کردم ک بازار فروختم و سال ۴۰۰ اپارتمان گرفتم امسال همه رو یکی کردم حدود ۳ میلیارد سرمایه م شد ک با همسرم خونه گرفتیم

زندگی سختی تو بچگیم داشت ارزو و حسرت خیلی چیزا ب دلم موند چند سال اول سرکار یکم ولخرجی کردم 

خیلی چیزا هس ک بهش نرسیدیم باغ ویلای شمال ماشین شاسی و... سعیمو میکنم 

بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار ، فکری به حال خویش کن این روزگار نیست
کسی جدیدن مراجعه کرده به بانک سپه خبرنداره ازاین طرح؟؟؟براوام

بله این طرح وجود داره من بانک سپه بودم میگفتن وباید حساب کار کنه  چیزی ک یادمه  میگفتن یک ششم موجودی هرماه امتیاز وام شما میشه .یا گوگل بزنید یا بریدبانک بپرسید چون دومدل بود یکی سقفش ۲۰۰بود یکی۳۰۰ ملیون 

ضمنا دو بار قرعه نوشتم یه ساله و دو ساله 

هر دو اخرش ب اسمم در اومد برا همین هیچ وقت شرکت نمیکنم 

تو این چند سالی ک کار میکنم حدود ۲۵۰ گرم طلا جمع کردم ک برا خونه فروختم

سلام دوستای عزیز کسی جواب سوال منو نداد🥺میگم ۲۳ گرم طلا دارم فک کنم گرمی ۳۳۰۰باشه کسی میتونه برام ح ...

اگه برا فروش منظورته ۷۶ میخرن

سلام من خواننده ی خاموش این تاپیکم پارسال که با این تاپیک آشنا شدم همه ی صحبت های معصومه جان و بقیه ...

@masumehjoon    

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
2810