2777
2789
ای جانم عزیزم 😍 لطف داری فدات شم 😘 نه ما نبودیم 😉فعلا که همسر جان کارشون باز شده و وقت سر خارون ...

سلام معصومه جان من رو راهنمایی کنین ب همسر گفتم این ماه حقوق رو بده من اداره کنم ولی نمیتونم برنامه بریزم حقوق ۲۱تومن 

خرج ها یک قسط ۱۲تومن دو هزینه مخارج خونه سه قبض ها چهار بنزین خرج ماشین(تعویص روغن مصرفیها...) پنج پول جیب همسر.شش (کادو تولد کادو خرید خونه اقوام) دیگه با این اوضاع عمرا من پس انداز بتونم کنم حتی ب نظرت تا اخرماه میرسونم؟

مامان قوی که عاشق بچه هاشه  ❤️خدایا مراقب خانواده ۴نفرمون باش❤️.     عزیزان تاپیکهای اقتصادی تگم کنین 😍🥰
ای جانم عزیزم 😍 لطف داری فدات شم 😘 نه ما نبودیم 😉فعلا که همسر جان کارشون باز شده و وقت سر خارون ...

هزینه دکتر دارو ادامه پست قبل

مامان قوی که عاشق بچه هاشه  ❤️خدایا مراقب خانواده ۴نفرمون باش❤️.     عزیزان تاپیکهای اقتصادی تگم کنین 😍🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا چه قیمت برای کار یا شهر یا مسافرت؟ من خودم موتورسوارمو اطلاعات خوبی دارم😉

احسنت چه عالی، برای استفاده تا سر کار رفتن و غروب برگشتن باشه توی ترافیک ماشین نمیبریم اصلا، مدتیه به فکر تهیه موتور هستیم و هیچ نوع اطلاعی از مدل موتور و... نداریم، پس اندازهایی که بعد از اشنایی با اینجا خریدم رو اگر بخوام بفروشم تا 250 میتونیم جور کنیم.

سلام عزیز دلم ❤️ قربونت برم من ❤️ الهی عزززیزم 😘ممنونم بابت دعای قشنگت و اما اون یکی سوالت رو ...

عزیزم چی حرفای خوبی زدی واقعا همه ای حرفات به جا بود معصومه جون اگه وقت داشت برای منم یه برنامه بریز حقوق شوهرم 15تومن سه تومن کرایه خونه داشتیم که الان شد چهار تومن من تا الان دوهزار تومنم پس انداز نکردم یه مقدار بدیهی داریم که چند ساله موفق نشدیم بدیم و دوتا بچه دارم یه دختر هفت ساله و یه هفت ماهه واقعا خیلی دوست دارم پس انداز داشته باشم ولی نمدونم چجوری اگه کمکم کنی دعات میکنم 😘😘

خدا خیرت بده اون خانمی که گفتن از طريق گردو پلاس وارد نی نی سایت بشی دیگه تبلیغات نداره راحت شدم ازت ...

یه برنامه هم هست که اگه نصب کنید کلا همه تبلیغات مزاحمو بلاک میکنه،،یعنی هر سایتی بری دیگه تبلیغ نمی بینی. من اونو نصب کردم برنامه هاشو فعال کردم .. مدتهاس اصلا تبلیغ نمی بینم😊

اسم برنامش

Adclear

از بازار و مایکت

من شرمندتم یدونه یدونه یادم میاد این اخریشه ۲میلیونو ۴۰۰ هزینه مزوتراپی همسرم هم هست

دوستان اگه کار در منزل برای بسته بندی تهران سراغ داشتید اطلاع بدید ممنون

دوستان من یه شماره پیدا کرده بودم که گفتن تو تهران سالی دوبار نمایشگاه کار در منزل برگزار میشه لطفا شماها که تهرانید حوایتو به روزنامه ها باشه به ماهم بگید

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

۲میلیونو ۴۰۰ هزینه مزو تراپی همسر هست   خیلی خیلی شرمندت شدم  تیکه تیکه گفتم میبخشی

۲میلیونو ۴۰۰ هزینه مزو تراپی همسر هست   خیلی خیلی شرمندت شدم  تیکه تیکه گفتم میبخشی

خب عزیزم الان که نوشتی برو از اول به ما بنویس ابنجوری برنامه بد بده بهتون ضربه میخورین که 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

خانما

الان گوشت گوساله کیلو چنده؟

من امروز رفتم ۱ کیلو خریدم ۵۵۰ ،، همسرم‌میگه خیلی گرون خریدی ..😐

من خواستم خرید اقتصادی کنم که اولیش اینجور شد...بنظرم مناسب اومد..چون ما همیشه گوشت بره میخریم تقریبا یه سر دست کامل.. اولین بارم بود رفتم قصابی و گوشت گوساله خریدم که همسر اینطور گفتن😑😑😑😑😑😑

[QUOTE=.[/QUOTE]

سایت هنگه 

دو صفحه مینویسیم توضیح میدیم پست نمیکنه 

ضرر نکردی 

گوشت گوساله چربی و استخون نداره 

بعدا دورهمی براتون از خریدای گوشتیم مینویسم فعلا بسته بندی کن ..

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
2810