2777
2789

سلام خوشگل خانوم ها 

خب یه پروژه مالی سنگین و دیروز ازش گذر کردم 

که البته دلم میخواست سنگ تموم بزارم چون تولد یکی از عزیزترین هام بود 🥰

خب من همیشه با سلیقه خودش کادو میخریدم ولی امسال تصمیم گرفتم ۵ تومن پول نقد بدم که ۵۰ تا تراول گرفتم از بانک و گفتن که بدم با گل تو باکس تزئین کنن 

مدیرم یه آشنا گل فروش داشت گفته بود اگه لازم داشتی بگو شماره شو بدم 

خلاصه ک رفتم گل فروشی گفت یه باکس ساده و پول رول کنه بزاره داخلش ۷۰۰ تومن 😐😐😐

از مدیرم شماره گل فروش و گرفتم باورتون نمیشه همون کارو دقیقا همون کار و ۲۸۰ تومن زد برام 

دوستان همیشه حواستون باشه از چندجا قیمت بگیرید 

خلاصه که بعدش......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گفتم واسه شام جگر بگیرم خودمون درست کنیم که یه دست گوسفندی گرفتم کیلویی ۷۲۰ تومن کلا شد ۱/۲۰۰/۰۰۰

اگه خودمون میرفتیم بیرون یا رستوران از این بیشتر می‌شد

که نصف شو از جناب همسر گرفتم یعنی ۷۰۰ تومن شو گرفتم 

و خرج شامم شد ۷۰۰ تومن 

کیک هزینه اضافی بود چون دوست نداریم فقط واسه عکس یه کیک مینیمال گرفتم ۱۰۰ تومن که با بادکنک و برف شادی شد حدودا ۳۰۰ تومن 

تو باغ پدرشوهر گرفتیم تولدشو 

کل هزینه هام شد ۶ تومن حدودا 

درسته که زیاد هزینه کردم ب نظرم 

ولی خب سالی یکباره و هزار برابرش برام جبران کرده و واقعا دلم میخواست براش سنگ تموم بزارم 

قول میدم دوباره پس انداز و شروع کنم😂😂😂

سلام عزیزان چندتا نکته بگم شاید اونا ک سوال داشتن سوالاشون رفع بشه دوستی که وام ودیعه مسکن میخواستن ...

سلام عزیزم برا منو حساب میکنی چند درصد داده؟

۱۲گرم و ۶۱۰سوت طلا ۳۲۵۷بود شد ۴۳۵۰۰

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
گفتم واسه شام جگر بگیرم خودمون درست کنیم که یه دست گوسفندی گرفتم کیلویی ۷۲۰ تومن کلا شد ۱/۲۰۰/۰۰۰ ...

راستی فکر میکنم جگر و گرون گرفتم شما کیلویی چند میگیرید گوسفندی و 

دوستان من اومدم بگم واقعا مردها هرچی بگن هیچی پول ندارن بازم دارن.من دیشب بطوراتفاقی پیامک گوشی همسرمو دیدم که n ملیون پول توی حسابش داره درصورتیکه یکماهه من میگم پول لازمم واون میگفت ندارم

واقعا واقعا سعی کنیم هرجورشده براخودمون پول پس اندازکنیم ودل نسوزونیم

درصورتیکه ماه پیش پول لازم شد ومن بی هیچ شم داشتی (اشتباه محض) پولمو بهش دادم

مشهدی ها طلافروش ها قصد گشودن مغازه ها رو ندارن ؟؟؟

فعلا از حقانی بخر بعدا طلا کن. اینطوری پول دستت باشه خرج میشه

منم هی میخوام سکه بخرم هی نمیشه دیگه الان یک ۲۵۰ تا از حقانی خریدم 

بعدا طلاسی رو هم نقد میکنم با سوت های حقانی یک پارسیان بزرگ میخرم.

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
این چه حرفیه عزیزم؟ اصلا هم اینطوری نیست فقط قابلیت کارت به کارت و برداشت نقدی نداره وگرنه هم خری ...

واااا

کارت به کارت و برداشت نقدی واسه من مشکلی نداشته از همون اول فقط نمیتونستم خرید اینترنتی داشته باشم اونم بانک گفت چون کارتت مجازیه نمیشه خرید داشته باشی منم هر بار پول انتقال میدم به حساب دیگم و خرید انجام میدم

واااا کارت به کارت و برداشت نقدی واسه من مشکلی نداشته از همون اول فقط نمیتونستم خرید اینترنتی داشته ...

نمیدونم شاید حساب شما فرق داره

شما توی اپلیکیشن هم نگاه کنی یا با پشتیبانی ویپاد تماس بگیری همینو بهت میگن.

تاریخ عضویتم😅😅
واااا کارت به کارت و برداشت نقدی واسه من مشکلی نداشته از همون اول فقط نمیتونستم خرید اینترنتی داشته ...

عزیزم دارید اشتباه میکنید ما هیچکدوم از وام ویپاد مشکل خرید اینترنتی نداشتیم فقط اون وام مخصوص خرید اینترنتی و کارت کشیدن با دستگاه پوز هست و قابلیت کارت به کارت کردن و پول نقدی گرفتن از عابر بانک نداره

خواهش میکنم با قلب مهربونتون دعا کنیددامن منم سبز بشه🙏🏻 خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم🙏🏻
ععزیزم اگه میشه توی خصوصی پیام بده که برات لینکش رو بدم با توضیحاتش چون اینجا لینک نمیشه گذاشت

لطفا برای منم بفرستید یک دنیا سپاس

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
2810