2777
2789
عزیزم حتما بگیر وام رو که شرایط رفاه رفته سخت میشه  به کمک وام یه چند پله ای برین بالاتر  ...

عزیزم میشه پیام دادم بهت بخونی

مامان قوی که عاشق بچه هاشه  ❤️خدایا مراقب خانواده ۴نفرمون باش❤️.     عزیزان تاپیکهای اقتصادی تگم کنین 😍🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درست میگیدی سوال دیگه هم دارم🤦۶۰۰میلیون جور کردیم شوهرم میگه اقدام کنیم برای ثبت نام ماشین یک میلیا ...

شرمنده عزیزم من از تاپیک خیلی عقبم الان پستت رو دیدم 

نظر منو بخوای همون خونه ...ده متر خرید کمتر الانت ...بهتر از بیست متر،،، بیشتر،،، هفت هشت ماهه دیگه است عزیزم 👌

ممنون عزیزم. شما نظر منفی در مورد این نوع خرید ندیدین تو گروه؟  کامنتای پیج اسنپ پی رو میخوندم ...

عزیز دلم منم گرفتم ...موقع خرید طلا گرمی 2450بود که با سی درصد حساب کرد برام ..سه تومن اعتبار داشتم 

اون موقع میگفتم گرون برای پس انداز با صرفه نیست .ولی در کل برای طولانی مدت هم طلاااست دیگه ...

طولی نکشید طلا اومد این قیمت ...در عرض چهار پنج روز هم اوردن برام ...از گالری قوو گرفته بودم ...اکه اشتباه نکنم 

عزیزم برای تحویل کارت ویپاد حتما باید خودم باشم؟؟؟ب شوهرم نمیدن؟؟

ميدن.......كارت مليتو در دسترس بزار ....همسرت امضا ميكنه اسم و فاميلي اونم سيو ميكنه تو تبلتش 

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
خانما راهنمایی کنید با در امد ماه 15تومن که سه تومن کرایه خونه هست و دوتا بچه چجوری میشه پس اندازم ک ...

خب عزیزم دوازده تومن میمونه ....

1بذار واسه پوشاک 

500بذار واسه تفریح 

500بذار برای لوازم خونه ات ...اگه وسیله ای از خونه ات دمده شده یا ناقص ..از این بودجه یواش یواش بگیر

300بذار واسه آرایشگاه و وسایل آرایشی ...هر ماه که عزیزم نمیخوای وسیله آرایشی بگیری ...بذار تو کارت مخصوص خودش جمع بشه ..بعد ببر نیازها تو بگیر باهاش ...مثلا یه ماه بده 

به یه ضدآفتاب ....بعد جمع کن یکی دوماه بده به یه دونه ریمل 

200واسه قبوض 

1تومن هم بذار واسه موارد پیش آمده ..از سلامتی گرفته تا کادوی زایمان و ...کادوی خونه نوعی و ....

میمونه هشت و پونصد ...دو نیم بردار واسه پس انداز ...از نوع طلا ...

شش تومن رو هم دو تومن خرید کلی داشته باش و چهار تومن رو هفتگی یه تومن در نظر بگیر عزیزم ...

و حتما لیست خرید و لیست غذای هفتگی داشته باش تا بهتر بتونی مدیریت کنی 

خانوما پولمو نگه دارم دو سه ماه سکه پارسیان وزن بالا بخرم بهتره یا اینکه هر ماه یدونه وزن پایین بخرم ...

هر ماه عزیزم بده به وزن پایین ..هم اینکه طلا ثابت نیست 

و هم اینکه احتمال داره پولت خرج بشه تو دستت 

هدف بذار به اندازه ی پنج گرم که شد پارسیان هات ببر تاق بزن 

هر هزار سوت هم که یک گرم عزیزم 

سلام معصومه جون  میشه منم راهنمایی کنید اول از همه ک من نامزدم همسرم خیلی ولخرجه اصلن به فکر آ ...

عزیزم تا میتونی باید همسرت رو بندازی به قرعه و قسط

یه طورایی به قرض بندازیش 

طلا قسطی بگیری 

بگو حیف وام ازدواج رو برداریم بدیم به موتور 

بیا یکم هم جمع کنیم یه ماشین بگیریم 

یواش یواش به مرور زمان تغییر خواهد کرد 

فقط باید با سیاست به زبون بگیریش

بگی تو از فلانی چی کم داری که پات رو زمین باشه ؟

بیا ماشین بگیریم ...تو دوست و آشنا سربلند باشیم 

الان بهترین فرصت ...

2810