2777
2789
عزیزم من جای شما بودم اصلا دست دست نمیکردم و فعلا خونه رو میخریدم و اصلا فکر خرید ماشین نمیکردم ماشی ...

مامان سبحان جان 

اگه ۱۵۰ بذارم داخل حساب نگین آتیه سپه دوماه دیگه چقدر وام میدن به چه اقساطی

@مامان_سبحان7    

بخدا هرخرجیم کنم اقاپول واسشون جور میکنه قرض میکنه اوناهم از خدا خاسته، خوشبحال شون والا.  نه ...

من زندگیم همینجوریه با این قضیه ها کنار اومدم حالا یه مقدار متفاوت فقط سعی میکنم خودمم لذت ببرم برای خودمم پس انداز کنم همیر من رعتارش مثل پدراست برای همه الان خواارزاده خودم اومده پیشش کار کنه یه بار گوشی قسطی گرفت پولشو نداد همسرم دلش نیومد بگیره 

الانم برای باشگاهش مکمل سفارش داده هی من میخوام رو مدیریت خواهرزاده ام کار کنم همسرم لوسش میکنه

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما راهنمایی کنید با در امد ماه 15تومن که سه تومن کرایه خونه هست و دوتا بچه چجوری میشه پس اندازم ک ...

کامل ورودی خروجی رو بنویسید دوستانی که واردن کمک میکنن

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

خانما من ۳۰ تومن دارم بنظرتون برم باهاش الان طلا بخرم یا اینکه بذارم ویپاد سکه جمع کنم وام ۲۰ میلیونیش رو بگیرم بعد بخرم؟ چون طلا ممکنه بره بالا 

@masumehjoon    

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
منم یه ۲۰ تومن داشتم گذاشتم تو ویپاد باهاش ۲۰ هم وام بگیرم چون اقساط ۱۲ ماهه میخوام خیلی طول میکشه&n ...

من بودم ۲۰ تومن و یک سکه تمام مخفی میگرفتم 

البته اگه هنوز به این قیمت بمونه 

سلام دوستای پولدار خودم طلا اومده پایین و بهترین فرصت برای انجام چالش طلا یک ملیون و صد از خزانه ه ...

منم از وام ۳۶تومنی مهر که ماه گذشته گرفته بودم و تبدیل کرده بودم به نیم ست به مبلغ ۲۸ونیم ،۷ونیم مونده بود،سه تومن از حقوق این ماه گذاشتم روی اون ۷ونیم و وقتی طلا ۳و۳۸۰بود نصف النگو شکسته به قیمت تابلو خریدم ۱۰و۳۰۰،سه گرم و ۵۰سوت 

اینم از چالش خرداد من

با ۵تا کد عرضه اولیه رو ثبت کردم 

از باغچه مون بامیه گوجه سبزی خربزه فلفل میچینم یا کنار غذا خورده میشه یا خشک میشه یا فریز

یه سفر دو روزه کوهنوردی رفتم به استان دیگه همه چی از خونه برداشتم هزینه کرایه ماشین هم بچه هامون نمیگیرن و هزینه اسکان هم نداشتیم خونه یکی از بچه ها خوابیدیم

یه وقتایی هم همسرم تو باغچه کارای کارگری انجام میده کمتر کارگر میگیره

۳و۲۰۰هم از حقوق این ماه گذاشتم ایشالا سر برج به ده تومن برسونم با حقوق اول ماه و بدم یه تیکه طلا

یه امتیاز وام ۵۰تومنی هم دوستمون برامون انتقال داد اونم بدیم به طلا،ما هم ضامن وام سنگین ایشون شدیم و جهت تشکر این لطف رو کردن

دیروز که پارسا پیروزفر پرتش کرد تو کوچه واسه خودشو  😅😅😅شمام تجربه بشه همون ۱۰,,۱۲تومنیه رو ...

فیلمو ندیدم ولی همه دارن میگن😂😂

حالا هر سری چیز بی کیفیتی بخره دعواش میکنم

همش میگم یه بار درست حسابی هزینه کن چند برابر استفاده کن

این مورد چون خودم قهوه خور نیستم میخوام رفع و رجوعش کنم با مبلغ کم کارمونو راه بندازم بهونه میارم.😁

تاریخ عضویتم😅😅
سلام شبتون بخیر خانم هایی که انقدر به فکر پس‌انداز کردن هستین به فکر پوست موهاتونم هستین؟؟؟  چه ...

سلام عزیز دلم ❤️ با تاخیر جواب میدم ببخشید

اون روز خواستم جواب بدم که تاپیک قفل بود 

والا دوستم من تا به حال عمل و اینا نکردم واسه صورتم 

از خودم راضی ام ...از زیبایی که خدا داده شکر گزارم 

و دستی بر آفرینشش نمی‌زنم 😉👌حالا فکر نکنین که از خود راضی هستم 😊نه .....اصلا 

خودم هم متولد 69اسفند ماه هستم 

پوست صورت ام اونطور شل و افتاده نشده که بخوام  دستی به صورتم بکشم 👌

کارهایی که میکنم ....اوایل تاپیک چند سال پیش گفتم 👌

من هفته ای یک بار بخور میکنم صورتم 😍

بعد حموم خیار یخ زده میکشم حدود ده دقیقه ای به صورتم 😍

که خیلی تاثیر داشته رو صورتم 😉اینو آرایشگر ترکیه بهم گفته بود چند سال پیش . من هم خودم انجام میدم ...از هر چند روز یک بار که به حموم میرم 👌

هم به دوست و آشنا میگم که انجام بدن 👌😍

همیشه هم تو فریزر یکی دو تا خیار دارم برای اینکار ...تموم بشه دوباره میذارم برای دفعات بعدی 

کاری که میکنم ...من زیاد اهل آرایش هستم ...البته برای توی خونه کرم پودر و کرم و پنکیک نمی‌زنم 👌

هر شب وقتی دندون هام رو مسواک میزنم با ژل شستشوی صورت می‌شورم صورتم رو ...😍اصلا با صابون نمیشورم چون برای پوست من خوب نیست 👌

با حوله هیچ وقت صورتم رو پاک نمیکنم ..اکه بود دستمال کاغذی نبود همون طوری میمونه خشک میشه 😊

اینو باز آرایشگرم گفته که چندین سال این رویه رو پیش گرفتم

گفت چون پوست تو چرب نباید با حوله پاک کنی صورتت رو 👌

...اینم واقعا تاثیرشو دیدم 👌از وقتی با حوله پاک نمیکنم دیگه جوش نمی‌زنم 😉

صورتم با ژل شستشوی صورت لطیف تر و سفید تر شده ..😍

.البته با چند روز نمیشه به این نتایج رسید من سالهاست که اینکارا رو برای پوستم انجام میدم 👌

در کنارش از میوه غافل نمیشم چه ور از ویتامین هستند 👌و تاثیر زیادی در بشاشی و سفتی صورت دارن 😍👌

ضدآفتاب ب ب کرم میزنم 👌

ماهی دو بار بلک ماسک میزنم ...

ماست میزنم ماهی یکی دوبار به صورتم 😍

برنج برای مهمون آبکشی که میکنم آبشو بر میدارم نمیذارم بره بیرون ...میذارم خنک میشه ...با اون صورتم رو می‌شورم ..برنج ایرانی 👌خیلی تاثیر اشو رو طولانی مدت دیدم 😍

برای ته دیگ ماکارونی که سیب زمینی ورقه ای میکنم دو تاشو بر میدارم واسه خودم که میذارم زیر چشمام 👌

گلاب می زنم با آبپاش به صورت ام 😉

و این طور کارهای ریز و ....

اینطوری عزیزم ❤️

ببخشیدعزیزم اسم فیلمش چی بود؟؟؟؟رویاجون دعوانکن فیلم اقتصادیه🥲🥲

در انتهای شب 

فعلا قسمت اولش اومده 

یه تکیه اش زن و شوهر بحث میکنن که اقا ناراحت است از قناعت و پساندارای خانوم و به روش میاره که پیر شدیم و مریض و..خونه رو بکوبم فرق سرم وقتی لذتشو نمیبرم ...

این قسمت جالب بود جریان خود فیلم هنوز مشخص نیست کامل ❤️🌹

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
2810