2777
2789

سلام سلام

شبتون بخیر⚘

بالاخره  طلاسی نصب کردم و برای شروع ۱۰۰هزار ت طلا خریدم.. ببینم چطوریاس!

به امید خدا خرید طلا مخفی رو استارت میزنم...

ممنونم از تک تک خانمایی که با در میون گذاشتن تجربیات بم یاد دادن چطور برنامه ریزی کنم...

یا علی

ماهم موتورگرفتیم اره عزیزم ماهم سرخریدخونه فروختیم والاطلادارم درحد50تومن شایدم بیشتر15گرمی دارم ولی ...

موتور که خیلی خوبهههه من خیلی دوس دارم ما کل تهران که با موتور میریم تازه تهران تا طالقانم که ۳ساعت مسیره با پسرم سه ترکه با موتور میریم خیلی خوش میگذره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم نظراتت رو میخونم ،جالبه شما مجردی،من فکر میکردم شما متاهلی با کوله باری از تجربه،چقدر عالی ...

گلم ممنون که توجه کردی

زندگی من سخت بوده و سختی ها رو یادم نرفته. اما سعی کردم ازشون درس بگیرم و این چرخه باطل دیگه تکرار نشه

بچگی من با اعتماد به نفس پایین بود. مدتها سعی می‌کردم بفهمم راه افزایش اعتماد به نفس با وجود خانواده ای که توجهی ندارن چیه؟

بعد توب پیج یک روانشناس کلید طلایی رو پیدا کردم

راهش افزایش تجربه، افزایش مطالعه و ارتباط داشتن با آدم هاست. در این بین اتفاقات ناخوشایندی هم افتاد. مثلا آشنایی با آدم های سمی

اما در نهایت من جدا از خانواده اعتماد به نفس پیدا کردم. مطالعه و فیلم های فاخر هم خیلی به دید هنری من کمک کرد.

اما تو میتونی یک مادر آگاه باشی. متناسب با سن بچه ات یکی دوتا مهارت کمک کن یاد بگیره. لازم نیست استاد بشه همین که یلد بگیره کافیه. تا قبل دانشگاهش شنا و یک ساز موسیقی ولو یک ساز ارزون مثل فلوت یا گیتار یا سه تار رو یاد بگیره

اجازه اشتباه بهش بده. مامان بابای من از ترس و وابستگی اجازه هیچ کاری نمیدادن. درسته که ما آسیبی ندیدیم اما چیزی هم یاد نگرفتیم.

بازم اگه صحبتی داشتی که من حیلی خوشحال میشم از گپ زدن با تو، لطفا در دورهمی تگم کن

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
برای همین میگم نذار زیاد بمونه و جمع بشه بهرحال مثل قلک هست‌. اونجا جمع نکنی بازم خرج چیزهای دیگه م ...

درسته گلم

این سایتا بنظرم خیلی بیشتر از طلاافروشا ب فکر منافع خودشونن من خودم با طلا فروش صحبت کردم طلا شکسته بخرم ازش خورد خورد

سلام خانما برای کارت ویپاد میشه حضوری به بانک هم مراجعه کرد آخ این ویپاد بامن لج کرده ازاونروز با عکس کارت ملی مطابقت نداشت حالا با رمز عبور 😩😩خواهشاجواب بدید مرسی از همتون😘

عزیزم من از صفحه تاپیک عقبم نمیدونم دوستان راهنماییتون کردن یا نه، من خودم موقع پرداخت اولین قسط هم ...

سلام عزیزم

خیلی عالی و با حوصله جوابمو دادین، بسیار از شما ممنونم

خدا خیرتون بده♥️

بله دقیقا همینطوری بود که گفتین👌🏽

دقیقا ماهم همین رفتارا در خانواده و نزدبکانمون داریم  مثلا سال ۹۲ که من ازدواج کردم همسرم دست ...

برای همینه میگن اگه جلو کسی از اهدافت بگی یا دلسردت میکنن یا منصرف ...این تاپیک خیلیامون رو سر عقل اورد😂😂

یعنی مستاجر قبلی گرفته بود ؟خوب چه ربطی داشت ب  شما ؟مشخصات شما ک ثبت نشده بود باید بهش میگفتی ...

عزیز به رییس بانک گفتم ولی گفتش این خونه با این کدپستی وام گرفته وهنوز یکسال نشده 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
دوست جونا يه سوال من با كارت ويپاد خيلي كار ميكنم بنظرتون ميتونم از بانك پاسارگاد دسته چك بگيرم؟؟؟؟ ...

عزیزم برای تحویل کارت ویپاد حتما باید خودم باشم؟؟؟ب شوهرم نمیدن؟؟

مامان قوی که عاشق بچه هاشه  ❤️خدایا مراقب خانواده ۴نفرمون باش❤️.     عزیزان تاپیکهای اقتصادی تگم کنین 😍🥰
2810