2777
2789
اومدم یه چیزی در مورد رفتار ما و عکس العمل دیگران نسبت به اون بگم من روزی چند بار قیمت ارز و طلا رو ...

دقیقا ماهم همین رفتارا در خانواده و نزدبکانمون داریم 

مثلا سال ۹۲ که من ازدواج کردم همسرم دست و بالش خالی بود بمنم پول نمی‌داد متاسفانه خساست هم دروجودش داره بگذریم ازاین موضوع 

من همون سال قرعه ۱۰ تومنی برام دراومد که میتونستم ۱۰۰گدم اون سال طلا بخرم ولی سنم پایین بود راه و روش بلد نبودم پس انداز بلد نبودم هرچی میشد میدوییدم رو خانوادم چون همسرم میفهمید همینم از دستم میگرفتن خلاصه همون سال خانوادم و نزدیکانم گفتن بهترین موقعیت بدی دست کسی سود اموراتتو بگذرونی ماهی ۲۰۰ هزار تومن بگیری  

دیگه همین موضوع همینطور پیش رفت من به عنوان یه زن خانه دار با همون سود کم سالی ۵ تومن جمع میکردم یه تیکه طلا بخرم خانوادم نمیذاشتن میگفتن نه بزار رو پول سودت میبینی که هرسال همه چی گرون میشه بزار رو قبلیا پول بیشتری دستت بیاد  من ۱۰ سال ابن رویه رو پیش گرفتم تا پارسال دیدم ای وای چیزی که من براش قرون قرون زحمت کشیدم با تورمی که خورده هیچه پوچه اصلا صفره

تا پارسال طلا رسید بگرمی ۲۵۰۰ که

یه قرعه کشی بزرگم دراومد باز اصرار که بده سود ماهی ۳ تومن دستت و بگیر ولی دیگه گوش نکردم گفتم حسرت یه گوشواره بدلمه رفتم ۲۵ گرم طلا خریدم خلاصه بر اولین بار منم تو عمرم یبار سود کردم 

اما امروز که ۳۰ سالم شده از وقتی با اینجا آشنا شدم عاقل ترشدم فهمیدم کجاها حرف بزنم کجا نزنم پیش کی از پس انداز حرف بزنم پیش کی حرف نزنم مثلا چندوقت پیش یه پولی اومد دستم گذاشتم ویپاد سکه جمع کنم یه زنجیر کارتیر بخرم 

ولی اینبار دیگه پیش  مادرم و خواهرام و زنداداشام نمیگم چون بگم دوباره میخوان بگن طلا بچدردت میخوره ببر بزار سود بخودت برس 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانومای مدیر و مدبر🌹🌹

من امروز رفتم یه پارسیان 1 گرمی خریدم. چون پولم کم هست و برای پس انداز میخوام و فعلا نیازش ندارم به این شکل خرید میکنم. 

قیمت 3410000 تومان. طلا نسبت به دیروز 60 هزار تومان افزایش داشته حالا نمیدونم روند افزایشی شروع شده یا اینکه مقطعی هست

خدایا پشت و پناهم باش💕❤
خودش مگه پولشون رو سپرده کردن ؟ طلا نمیخرن 

چرا عزیزم خودشون همه پولاشون رو طلا میخرن یکیشون ۱۵۰ گرم داره یکیشون ۳۰۰ گرم شوهرم بهشون میگه سلطان خرید و فروش طلا ولی بمن میگفتن توشرایطت باما فرق داره تو به پول نقد بیشتر نیاز داری

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
ماهم موتورگرفتیم اره عزیزم ماهم سرخریدخونه فروختیم والاطلادارم درحد50تومن شایدم بیشتر15گرمی دارم ولی ...

سلام عزیزم درمورد وام ودیعه مسکن میشه بگید چه جوری باید اقدام کردما پارسال ضامن هم بردیم بانک ولی گفت این کدپستی این خونه قبلا وام گرفته 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
سلام عزیزم درمورد وام ودیعه مسکن میشه بگید چه جوری باید اقدام کردما پارسال ضامن هم بردیم بانک ولی گف ...

نگیر ارزش نداره من ۵۰۰ دادم کافینت برا ۱۰۰ تومن وام با سود ۲۳ درصدددددد یعنی باید ۱۷۰ میلیون پس بدیم ب بانک 

ر ی د م به همچین وام مستاجری😐

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره
مطمئنی؟ من سالی ۳۰۰   ۴۰۰ میاد دستم پس طلا بخرم بنظرت؟

خودت حساب کتاب کن دیگه بزن گوگل مثلا قیمت طلا سال ۱۳۴ بعد ببین تو اون سال ماشین چند بوده خونه متری چند بوده بعد حساب کن اون سال طلا ۱۰۰تومن بود پراید ۲۰تومن 

سلام عزیزم درمورد وام ودیعه مسکن میشه بگید چه جوری باید اقدام کردما پارسال ضامن هم بردیم بانک ولی گف ...

یعنی مستاجر قبلی گرفته بود ؟خوب چه ربطی داشت ب 

شما ؟مشخصات شما ک ثبت نشده بود باید بهش میگفتی 

نقشه خداوند همواره زیباتر از خواسته های ماست خدایا شکرت ♥️
عزیزم بنظرتون توش ضرر زیاد نیس! ما بخایم موقع خرید ۲ درصد بدیم موقع فروشن ۲ درصد کم کنه میشه ۴ درصد ...

برای همین میگم نذار زیاد بمونه و جمع بشه

بهرحال مثل قلک هست‌. اونجا جمع نکنی بازم خرج چیزهای دیگه میشه منم فقط طلاسی بلدم و حقانی. حتی توی همون حقانی هم یک هزینه ارسال داره و یک هزینه وکیوم

والا چی بگم. جایی پیدا کردی که هیچ کارمزدی دریافت نکنن به ما هم بگو عزیزم 

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
ممنونم عزیزم این غذاهارو گذاشتم توی لیست  یکم نگرانم هنوز  الان با همسرم نشستیم حساب کتا ...

فدای سرت همون ۲۲۰۰هم خوبه نگران نباش والا یه ماه دیگه محرمه نذری هم زیاد میاد هم بخورین هم فریز کنین بالاخره سخت یا اسون میگذره ما سال ۹۴ خونه خریدیم دستمون یکم تنگ بود بچه هم نداشتم در حد نون ماست و نون پنیر بود غذامون محرم بود من اهل هیئت نیستم نذری هم برامون نیاوردن یه شب فکر کنم شب سوم بود همسایه پایینی اومد درب خونه گفت با دوتا قابلمه بیا پایین رفتم در یخچالشو باز کرد دیدم بالای ۳۰ پرس غذاس گفت اینا از دیروز جمع شده بچه ها هی رفتن هیئت با دوستاشون غذا گرفتن اگه میخورین ببر حیفه خراب میشه یه سری ریخته بود تو قابلمه یه سری با یبار مصرفش داد

منم اومدم بسته بندی کردم گذاشتم فریزر باور کن یکماه غذا داشتیم چون هی تا دهم محرمم غذا میاورد😂😂

2810