2777
2789
من که به خانواده شوهرم احترام گذاشتم ولی سر یه قضیه ای خوب خودشون و نشون دادن دیگه فقط در حد سلام ب ...

قربونت برم من عزیزم ❤️ نه علاوه بر عزیز شدن 

همه ی اینارو از ته قلبم انجام میدم ....برای رضایت و خشنودی خدا ❤️

چون من اعتقاد قلبی دارم که از دعای خیر اونا هست که زندگیم پر برکت و هرروز پیشرفت دارم 😉

و صد البته به خاطر همسرم ...❤️چون میدونم که به خاطر پدر مادرش جونش در می‌ره ❤️

رو پدر مادرش خیلی خیلی حساس 👌

و من هیچ وقت دست به نقطه ضعش نمی‌زنم 

برعکس همیشه ازشون همیشه تعریف و تمجید میکنم 👌

و به همسرم طوری نشون دادم که یعنی پدر مادر تو برای من هم خیلی خیلی عزیزن ❤️

و همیشه میگم خدارو شکر که عروس خانواده ی عزتمندی شدم ❤️

اینطوری با سیاست ...هر کاری برای پدر مادرشون بکنه ...بخواد پول بده ...بخواد وسیله بگیره ...بخواد دکتر ببرتشون 

ریز کارهاشو میاد میگه 👌چون سخت نمی‌گیرم براش ...و منع نمیکنم که در پشت بره هر کاری کنه 

یا بخواد وقت و بی وقت بهشون پول بده 

مثلا وقتی داریم میریم خونه اشون سر راه میگم نگه دار عزیزم 

یه لحظه صبر کن بیام 

میرم دو تا مرغ میگیرم ....میگم دست خالی نریم 

..همسرم که میبینه خودم به فکرشون هستم دیگه چیزی ازم پنهون نمیکنه ❤️

خودمون می‌بریم خورد میکنیم ...می‌شورم بسته بندی میکنم میذارم فریزر 👌

و من طبق برنامه ی زندگی ام ...میگم عزیزم این ماه اینقدر بدیم ..

کاش زیادتر داشتیم ..زیاد می‌دادیم 👌 اون بنده خدا ها کی رو دارن آخه ..

یه تومن میذارم تو کارت میگم اینو بدیم این ماه

میگم انشالله دست و بالمون باز بشه بیشتر بدیم بهشون 

تو پسر شون هستی باید بهشون برسی ...پسر همسایه که نباید بهشون برسه 👌

اینطوری هر کاری بخواد بکنه ..میگه ببین صلاحت چیه 

ببین چقدر میتونی بذاری کنار بدیم براشون 👌

خودم هم اونقدر ...قرعه و قسط میذارم که همیشه بگم به سختی عزیزم این پول رو گذاشتم این ماه کنار 

خدا بهمون بده انشالله بیشتر کمک حالشون باشیم 

و از همه مهمتر دیگه مادر پدرشون در غیاب من کاری نمیکنن و میدونن که هر چی باشه همسرم بهم میاد میگه 👌

عزیزم شمام از اینکه چطور همسرتون بهتون اعتماد کرد و خرجی رو داد دستتون بگین لطفاً. ممنونم 

من دوسال با همسرم دوست بودم از همون اولم چون تصمیممون ازدواج بود خیلی صرفه جویی میکردم مثلا میگفت فردا صبحانه بریم بیرون اون منظورش طباخی یا حلیم فروشی بود اما من میگفتم باشه اما من صبحانه میارم یکم پنیرو گردو برمیداشتم با یه فلاکس کوچیک چایی و توراه یه بربری میخریدیم میرفتیم پارک میخوردیم بربری ۵۰ تومن بود یادش بخیر😂یا برای ناهار نهایتا فلافل میخریدیم ۱۰۰۰تومن جای اینکه مثلا پیتزا بخوریم ۵۰۰۰تومن

موقع ازدواجمونم با اون پولایی که پس انداز کرده بودیم همسرم میگفت بریم خرید کنیم رفتیم لوازم ارایش بخریم پک عروس با سشوارو اتو مو اپیلیدی و... میگفتن ۳۰۰تومن اما من یه پنکیک و یه سایه دورنگ یه ریمل و دوتا رژ خریدم ۱۲تومن یه صندوق ارایشم از دستفروش گرفتم ۵تومن شد کلا ۱۷تومن

همسرم اینارو میدیدو میگفت تو خیلی قانعی من الان دستم نیست اما قول میدم برات جبران کنم ما از لحاظ مالی خیلی بالاتر از خانواده ی همسرم بودیم پدرم کاسب قدیمیه بازار بودن و هم ۳طبقه خونه شخصی داشتیم هم ۲تا اپارتمان و اینکه تو مجردیم ازین دخترا بودم که همه ی لباسامو از نمایندگی چیبو المان میخریدم اما خانواده همسرم تو همون واحد ۴۰ متری که ۳دنگش به نام شوهرم بود زندگی میکردن بخاطر همین قضیه همیشه میگفت من از هیچی سردر نمیارم همه ی عمرمو کار کردم تا همسر ایندم تو رفاه باشه و زندگیش مثه خودم نشه اما متاسفانه شکست خوردم الانم اصلا حساب پولشو نداره مثلا اگه ۱۰تومن تو کارت باشه من بگم ۱تومن داریم قبول میکنه😂😂😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانمای عزیز من‌میخوام اقساط ویپاد رو بدم،اولین قسط هست موقعی که میخوام تسویه کنم مینویسه این ...

عزیزم من از صفحه تاپیک عقبم نمیدونم دوستان راهنماییتون کردن یا نه،

من خودم موقع پرداخت اولین قسط همین مشکل رو داشتم،

ببین صبر کن اون زمانی که بهت داده تا سر رسید قسط بگذره بعد برات پیامک قسط میاد.بعد پیام برو قسطو راحت پرداخت کن،

مثلا من ۲۹اردیبهشت یکماه میشد که وام رو گرفته بودم، بعد ۵روز دیگه زمان داده بود بهم  که تاریخ ۳/۳ اولین قسطمو پرداخت کردم

،تو خود برنامه اش نوشته،

کلا ویپاد مثل اینکه پرداخت قسط اول وام برایندش ۳۵روزه اس،

بعد قسط های بعدیش پرداختش همون ۳۰روز میشه

نمیدونم خوب توضیح دادم یا نه🥲

فکر کنم معصومه خانم سینه مرغ رو ریز خورد کردن و پختن و سرخ کردن و با زرشک و زعفرون  لا به لای پ ...

آره عزیزم...اینطوری درست کردم 👌 با پیاز داغ فراوون و زرشک و سینه ی مرغ ....برای شب که مادر همسرم گفت زرشک پلو بذار برام 

برای اون روز مهمونی که زهرا اینا بودن ...خورشت مرغ با دورچین کدو و گوجه ..

منم همیشه اینجوری ام هرچی میپزم به نظرم کم میاد  چشمم تنگ میشه انگار هی برنج پیمونه میکنم اضاف ...

برنج برای هر نفر چه بچه چه بزرگتر یک پینانه پلوپز بریز در نهایت ۱پیمانه هم اضافه بزن که تهدیگ میشه کم نیاد

من با پولای قلک پسرم دلار میخرم پس انداز خودمونو طلا اما چیزی که تو این ۱۳سال زندگی فهمیدم اینبوده ...

سلام گلم سوالي داشتم در مورد كارت تارا من ميخوام از كوروش خريد كنم چطوري غيرحضوري خريد كنم ؟ چطوري اينترنتي خريد كنم همه ي اعتبارمو بايد خريد كنم؟ 

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
قربونت برم من عزیزم ❤️ نه علاوه بر عزیز شدن  همه ی اینارو از ته قلبم انجام میدم ....برای رض ...

سلام معصومه جان خوبی عزیزم ؟ عزیزم یک نقدی بهت بکنم عزیز شما از شرایط الانت‌میگی در صورتی  من و خیلی دوستان اینجا شرایطمون مثل  چهار پنج  سال اول زندگیت هستیم اون زمان چطوری برخورد میکردی عزیزم .اون زمان که همسرتون اجازه نمی‌داد با نامحرم هم کلام بشی اون زمان که روت حساس بود خیلی بهت اعتماد نمی‌کرد و پولش همه اش نمیومد بهت بده که برنامه ریزی کنی اون زمان که نمیزاشت تنهایی بری بیرون .من الان اون جای زندگی هستم شما چطوری سیاست به خرج می‌دادی با خانواده ی شوهری که بارها برامون گفتی چطوری برخورد کردن آدم نمیتونه به این زودیا ببخشه .شاید گذر زمان باعث بشه همه چی عوض بشه ولی الان نمیشه میگم بخشیدم ولی ته دلت نمیتونی بدیهیاشون فراموش کنی .باشوهری که لجبازه‌. 

سلام عزیزان ببخشید غیر مرتبط پست میزارم دارم میرم خرید لباس همسرم مقداری برام پول ریخته خودمم ۴۰۰ دارم تو باکس لباس بنظرتون از اون ۴۰۰ هم استفاده کنم و پونصد از پول همسرم بقیشو سیو کنم یا باکس بمونه سرجاش از پوله واریزی استفاده کنم

عزیزم میتونی اینستا پیام بدی که بتونم ویس بدم راهنماییت کنم؟؟karen.nasiri1397

نه تو گوشيم اينستا و ديگر اپليكيشنهارو ندارم گلم متاسفانه ....

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
2810