2777
2789
داداش من ماشینشو سر خونه فروخت یه پراید مدل خیلی قدیمی ولی تمیز خرید ۸۰ تومن الان حدود ۴ماهه خریده و ...

ماهم موتورگرفتیم اره عزیزم ماهم سرخریدخونه فروختیم والاطلادارم درحد50تومن شایدم بیشتر15گرمی دارم ولی دلم نمیادالان بفروشمشون سه ماه بیشترنیست که گرفتم ولی ازلحاظ روحی خیلی ازیتم باموتواینورواونورمیریم وخیلی دلم ماشین میخوادبانک پاسارگاردثبت نام کردیم ولی اون شرایطش سخت بودگفت بایدمستاجرم چک داشته باشه که نداره 

من تو سال گذشته از مهر تا یهمن خیلی قسط و بدهی داشتیم اما اصلا طلا نفروختم با ماهی ۲تومنم گذروندم تر ...

ممنونم عزیزم این غذاهارو گذاشتم توی لیست 

یکم نگرانم هنوز 

الان با همسرم نشستیم حساب کتاب کردیم قسطها و قبوض رو دادیم ۲۲۰۰ موند واسه تا اخر برج 

اصلا سردرد گرفتم نمیدونم کجا اشتباه حساب کردم که ۴ تومن دراوردم 

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیز دلم ❤️ من به جات باشم  یه ماه میام قشنگ ریز به ریز مینویسم ...آخر ماه به خرجهام نگاه م ...

سلام معصومه جون بامیه و کرفس رو چه جوری درست میکنی برای دورچین منظورم روش پخته 

سلام خانما کسی از کاربر هم قدم اطلاع داره همون خانمی که مشاور املاک خونه بود منظورمه 

@هم_قدم 

امیدوارم درست تگت کرده باشم  کم پیدایی دختر 

بیا یه خبر از بازار مسکن بهمون بده    

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼
قربونت برم من عزیزم ❤️ نه علاوه بر عزیز شدن  همه ی اینارو از ته قلبم انجام میدم ....برای رض ...

یعنی شما بهشون پول میدین ؟

خودشون درامد ندادن ؟

این کمک ها به خانواده شما هم هست ؟

عزیزم روش هر کسی متفاوت نمیخوام بحث و کش بدم ولی واقعا برام قابل هضم نیس اینهمه از خودگذشتگی

شما خودت قناعت میکنی جمع کنی بدی خانواده همسرت

بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار ، فکری به حال خویش کن این روزگار نیست
یعنی شما بهشون پول میدین ؟  خودشون درامد ندادن ؟ این کمک ها به خانواده شما هم هست ؟ عزیزم رو ...

ایثار

فداکاری یا نوع‌دوستی در لغت به معنی برگزیدن، عطا کردن، سود دیگران را بر منفعت خویش مقدم داشتن و منفعت غیر را بر مصلحت خود مقدم شمردن، می‌باشد. در معنی اصطلاحی نیز بدان معنی است، که آدمی از روی قصد و نیت خِیر، دیگران را بر خود ترجیح دهد و ایشان را بر خویشتن برگزیند.

🌴اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌴
خانمهادلداریم بدین خیای ناراختم هدف دارم ماشین بخریم 8ماهه بدون ماشینم وخیلی سخت میگزره بهم نشستم وک ...

ملی ۱۰۰ و خورده ای خوابوندیم ۵  ۶ ماهه ۲۰۷ میلیون راحت و بی دردسر و با یک ضامن و غیرحضوری خواهرم گرفت الان باز تو ملی خوابونده(طرح مهربانی) باز میخواد بگیره

سلام خانما کسی از کاربر هم قدم اطلاع داره همون خانمی که مشاور املاک خونه بود منظورمه  @هم_قدم& ...

من تاجایی ک شنیدم خبرها میگن ک از تیر افزایش قیمت مسکن رو داریم

و اینکه طی این سالها مسکن همیشه شیب بسمت بالا داشته

کند ولی دایمی

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
ایثار فداکاری یا نوع‌دوستی در لغت به معنی برگزیدن، عطا کردن، سود دیگران را بر منفعت خویش مقدم داشت ...

متوجه منظورت نشدم

بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار ، فکری به حال خویش کن این روزگار نیست
ممنونم عزیزم این غذاهارو گذاشتم توی لیست  یکم نگرانم هنوز  الان با همسرم نشستیم حساب کتا ...

عزیزم یارانه رو هم حساب کردی .اونم میاد دیگه شاید با اون حساب کردی قبلا

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
من تاجایی ک شنیدم خبرها میگن ک از تیر افزایش قیمت مسکن رو داریم و اینکه طی این سالها مسکن همیشه شیب ...

هیچی مشخص نیس 

الان به قولی کاهو بازار همه چی هست 

بعد از امتخانات و کنکور و امسالم بعد از انتخابات دوباره همه چی به جریان میفته 

هرساله اردیبهشت وخرداد بازار راکد میمونه 

مسکن هم یکیش

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
یعنی شما بهشون پول میدین ؟  خودشون درامد ندادن ؟ این کمک ها به خانواده شما هم هست ؟ عزیزم رو ...

عزیزم منم تجریه خودمو میگم 

پدر همسر منم درآمد نداره از دار دنیا یه خونه جای،معمولی داره که اونم اگه سندش مشکل نداشت هزار بار فروخته بود 

همسرم یه جواز کسب داشت تو نوجوونی به اسم باباش خرید باباش انداختش بیرون چند سال بعد میخواسته بفروشه به غریبه همسرم با پسرعموش سه دونگشو خرید دوباره با دعوا یه کاری کرد اینا مغازه رو زیر قیمت فقط ول کردن رفتن 

دوباره همسرم دید داره ضرر میکنه این بار پول داشت کامل خرید از سر دلسوزی اومد باز شریکش کرد من بهش گفتم اندازه ی سود اون قسمت بهش ماهانه کمک کن اسمشم کمکه دعات میکنه ولی شریک میکنی فاز صاحب مال بودن برمیداره 

خلاصه این بار هم دعوا انداخت و همسرم برای بار چندم یه جواز و از باباش خرید 🥲🥲😂😂(خنده من از گریه غم انگیز تر است)

دیگه پدرشوهرم همش شده بود کارش دعوا با همه و همسرم مثل پدرش رفع و رجوع میکرد گنداشو برادرشوهرمم باید دیه میداد همسرم میخواست یه خونه قبل ازدواج گرفتیم و بده به اون 🤐🤐 من گفتم واقعا میذارم میرم میگفت مگه کم میذارم برای تو گفتم الان نه ولی مگه چند سال توان داری هی جمع کنی یکی دعوا کنه تو دیه بدی یکی دعوا کنه تو خسارت بدی تو وقتی دلت برای خودت نمیسوزه برای آینده من بچه های آیندهم نمیسوزه 

.از اونطرفم به مادرشوهرمم که جدا شده گفتم اونم کلی دعواش کرد و گفت دنبال کاراشون برو ولی،از زندگیت نزن خدا رو شکر سر عقل اومد خونه رو فروختیم و با وام قرض یه مغازه خریدیم 

اینا رو گفتم به اینجا برسم ببخشید پرچونگی کردم من با تمام حس بدی که به پدرشوهرم دارم الان همسرم خرج شونو میده خرج باباش و زن باباش 

یک و پونصد به مامان من میده 

یک و پونصد مامان خودش 

ولی خیلی کمک ها به خانواده منم کرده خدایی اش منم مثل معصومه جون خودم گاهی یادآوری،میکنم فقط به خاطر خوبی،همسر خودم وگرنه میخوام سر به تن باباش نباشه در این حد 😔😌 

و اون حس حامی و کمک بودن همسرم با این کارا ارضا میشه میبینم که دست خودش نیست 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
خیلی ها ازش خریدن و چندساله که هست منم ۲۰۰ تومن خریدم نشان اعتماد هم دارن. به نطر من بخر اما پولت ...

عزیزم بنظرتون توش ضرر زیاد نیس!

ما بخایم موقع خرید ۲ درصد بدیم موقع فروشن ۲ درصد کم کنه میشه ۴ درصد حالا پولو برداشت کنیم بریم طلا فروشی باید اونجام چند درصد سود بدیم

2810