2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من الان ۲گرم طلا از طلاسی خریدم..قصد دارم پولای کمتر از یه میلیون و پولای مخفی رو از طلاسی طلا بگیرم ...

از طلاسی تا حالا نگرفتم ولی به نظرم بیشتر از دوماه نذارید

تبدیل کنید اگه مطمئن شدید از اعتبارش دوباره بخرید

من بودم رسیک نمیکردم 

نه تو گوشيم اينستا و ديگر اپليكيشنهارو ندارم گلم متاسفانه ....

عههه خب همینجا میگم ببین از اکالا خرید که زدی وقتی به درگاه پرداخت رسیدی یه گزینه اعتباری داره یکی تارا،شما تارا رو انتخاب کن اون بالا عکس کارت میاد اون کارتارو ورق بزن تا کارت اعتبار خرد بیاد بعد اون پایین رو کد بزنو بقیه مراحل مشخصه

بله اینم حرف درستیه اما من خیلی رکم سبک زندگیمم مینیمال هست هرروز میرم درب کابینتارو باز میکنم هی ظ ...

من کم رو نیستم اما حوصله بحث باهشون رو ندارم 

فامیل شما با یه جواب ساکت میشن ولی اینا نه

اطرافیان من همشون زبون دراز و حاضر جوابن که اینا با روحیاتم سازگار نیست بخوام مثلشون باشم و حرف رو کش بدم ...همه عروساشون فامیلن و فقط من غریبم نمیخوام و نمیتونم با زبونشون دربیفتم ....همون زندگی اروم و سادمو بچسبم راحترم🤣خیلیا یه گوششون در یه گوش دروازه مثل شما که میگید برام مهم نیست یکی مثل من که از یه حرف کوچولو دپرس میشم

پس مجبورم با خلقیات و روحیات خودم پیش برم

سلام معصومه جان میتونی برام یه برنامه بنویسی قراره تا اخر سال با برجی ۴ تومن بگدرونیم  البته م ...

من تو سال گذشته از مهر تا یهمن خیلی قسط و بدهی داشتیم اما اصلا طلا نفروختم با ماهی ۲تومنم گذروندم ترس نداره که اصل کار برنج و شوینده هاس که داری بقیه شم غذاهای ساده تر بخورین

یه روز پیاز داغ و لوبیا چیتی پخته شده با ادویه و رب بریز تو برنج چیتی پلو درست کن،عدس پلو درست کن با ماست بخورین سیب زمینی و گوجه و برنج استانبولی درست کن خوراک لوبیا عدسی،تو عدسیت گندم بریز هم خیییلی خوشمزه میشه هم با برکت

سه تا سیب زمینی رنده کن با تخم مرغ و ادویه کوکو کن

با نخود فلافل بذار 

اون گوشتارم نگه دار مهمون اومد درست کن

مرغ بخر بگو جوجه ای خورد کنه ۱۴قسمت کنه

تیکه های کوچیکتر بخورین غذاهاتونم دو وعده ای درست کن

سویا بگیر ماکارونی با سویا درست کن

من نخود رو میپزم بعد بسته بندی میکنم میذارم فریزر. یه لیوان نخود پخته شده با یه سیبزمینی پخته شده رو میکوبم دوتا تخم مرغ و ادویه و شوید خشک میزنم شامی میکنم خیییلی خوشمزه میشه کلی هم خاصیت داره

موفق باشی رفیق🥰😘

بچه ها من اونقدری که تو این چن روز اینجا تایپ کردم تو عمرم تایپ نکردم بس که تنبلم😂همیشه ویس میدم اما اینم گفتم بگم بهتون که طبق تجربه ی من تو این سالها خرید طلا از ملک و ماشین  و.. هم پرسودتره من سال ۹۰ ازدواج کردم طلا گرمی ۳۸۰۰۰تومن بود خونه منطقه جیحون تهران که زندگی میکنیم متری ۱تومن بود ینی یه واحد ۴۰ متری میشد ۴۰ میلیون که اگه باهاش طلا میخریدم و الان میفروختم حدود ۵۱۷۰ میلیارد پول داشتم در صورتی که همون خونه اینجا شده ۲۲۰۰میلیارد 

حتی با ماشین هم حساب کنین طلا ارزشش بالا تر رفته

تنها چیزی که ارزشش مثه طلا بوده تو این سالها و طبق حساب کتابام ارزشش مثه طلا حفظ شده ۲۰۶ بوده

بچه ها من چن روزه اومدم تو این تاپیک،بعضی از دوستان میگن طلای من واسه چالش خرداد،میخواستم بدونم قضیه ...

رویا استارتر عزیز برای هدف گذاری و تشویق به پس انداز چالش خرید طلا برای دو ماه میذاره...بقیه هم تلاش میکنن که تو اون مدت با صرفه جویی و مدیریت طلا بخرن 

خانمهادلداریم بدین خیای ناراختم هدف دارم ماشین بخریم 8ماهه بدون ماشینم وخیلی سخت میگزره بهم نشستم وکلی برنامه ریختم وکلی بانک پرس وجوکردم که بیشتر بانکهاسپرده میخواستن حالایکی ازاشناهامون مستاجره وبهش وام ودیعه نعلق میگره وامشوداده بمادرواقع مدارکشوکه ماکاراشوبکنیم وبراخودمون برش داریم خب من گفتم که 100تومن این وام میگرم یه ماهه وبعدشم 100ویه بانک دیگه سپرده میکنم 100دیگه میگرم ویخورده میزارم روش یه پرایدمیگرم تابعدن ارتقاش بدیم خلاصه که الان یه ماه گزشته وهنوزسیستم بانکی که میخوایم بازنشده میخوایم ازبانک ملت بگیریم که بازنشده نگین اتیه ام که برداشته شده خب ناامیدم وناراحت 😔😔😔

خانمهادلداریم بدین خیای ناراختم هدف دارم ماشین بخریم 8ماهه بدون ماشینم وخیلی سخت میگزره بهم نشستم وک ...

داداش من ماشینشو سر خونه فروخت یه پراید مدل خیلی قدیمی ولی تمیز خرید ۸۰ تومن الان حدود ۴ماهه خریده و خیییلی راضیه

اگه میتونی یه پراید قدیمی و ارزون بگیرین

ماهم ماشینمونو میخوایم بفروشیم چون اصلا استفاده نمیشع هر جا میریم با موتور میریم خونمون پارکینگ نداره گذاشتیم پارکینگ عمومی فقط ماهی ۱۳۰۰هزینه پارکینگ میدیم سالی ۷تومن بیمه ۳تومن بیمه بدنه و.. نهایت سالی ۴بار مسافرت میریم اونم با هواپیما بریمو برگردیم ارزونتر در میاد تا هزینه های ماشین😂

2810