2777
2789
سلام معصومه جان میتونی برام یه برنامه بنویسی قراره تا اخر سال با برجی ۴ تومن بگدرونیم  البته م ...

عزیزم حتما بگیر وام رو که شرایط رفاه رفته سخت میشه 

به کمک وام یه چند پله ای برین بالاتر 

حتما وام رو برای پیشرفت بگیر ...

تقریبا هم نود درصد مایحتاج رو داری 👌

بیا از قسمت پروتین ات سعی کن تا آخر تیر بگزرون غذاهای گیاهی و بدون گوشت بذار تو لیست غذایی ات 

ماهی ششصد بذار تا اون موقع کنار برای گوشت و چرخ کرده 

میمونه دو هشتصد با اونم روزانه خرج رو بگزرون ...قسمت صیفی جات و میوه جات رو بگیر 

روزانه ۹۳تومن داری 

اگه یارانه رو هم داری میتونی رو لباس حساب باز کنی 

اگه ماشین دارین ...به همسرت پیشنهاد بده حداقل روزی دو ساعت با ماشین کار کنه 

اگه هیچ کدوم رو ندارین ...اونوقت با یکم سختی و رایتت این مرحله رو بگزرون 

فقط بدون چه طور رفتار کنی که همسرت بدعادت نشه بگه آره با چهار تومن مخارج رو میگزرونه ...

عزیزم ورودی تو سر جمع میشه ۱۶۳۰۰۰۰۰ خروجی ۴۶۰وام مادر پنج درصد برای امام حسین میشه ۸۱۵/۰۰۰ ...

معصومه جون عزیز دلم خواهر قشنگم میشه بیشتر در مورد رفتار اطرافیان تو موقع نداریتون بگید.

این که در گذشته اخلاقشون با تون چطور بود.

من همسرم هفت سال پیش ورشکسته شد واونطور که باید نتونستیم خودمونو جمع کنیم من افسرده شده بودم .

چن ساله خانواده ی شوهرم به بهانه های مختلف بامون سر جنگ دارن تا اینکه پارسال کلن کات کردن .

تو تاپیکام هم هست نوشتم پول چقدر محبوبیت میاره؟

بر خلاف سن کمت کوله باری از تجربه ای.

بنظرت اگه روزی خودمون وارتقا بدیم اون محبوبیت دوباره برمیگرده.

هرچند تا اون روز دیگه من یه تکه سنگ شدم .

این وبدون عزیزم با هرکلامت از گدشته اشک میریزم وحس میکنم ایندم شبیه الان شما خواهد شد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم حتما بگیر وام رو که شرایط رفاه رفته سخت میشه  به کمک وام یه چند پله ای برین بالاتر  ...

عزیزم نمیشه لایک کنم ممنونم که وقت گذاشتی 

معصومه جون ۴ تومن دارم ۶۰۰ کم بشه ۳۴۰۰ میمونه 

یارانه داریم ولی میره برای اقساط و بیمه و قبض و ....

پس نمیشه روش حساب کرد 

در مورد جمله اخرت 

واقعا بلد نیستم 

من تو سیاست همسرداری صفر صفرم😭

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
سلام عزیز دلم ❤️ قربونت برم من ❤️ الهی عزززیزم 😘ممنونم بابت دعای قشنگت و اما اون یکی سوالت رو ...

درسته سبک زندگی ها متفاوته،من خودم با اینکه خیلی از نظرات و تجربیاتتون استفاده میکنم ولی بعضی جاها بعضی کارا به روش زندگی من نمیخوره،یا از بیقه کاربران هم همینطور،بلاخره هزار نوع طرز فکر و روش وجود داره همه که نمیشه با یه روش پیش برن..

ولی عاشق این صبحت ها تجربه هاتم راجب زندگی و شوهر و غیره....

ایکاش زمانی که مجرد بودیم،یه مادری خواهری دوستی اشنایی کسی بود اینارو بهمون میگفت معصومه جون😢😢😢😢

چقدر چشمو گوش بسته رفتیم سر خونه زندگیمون،

یه چیزی بگم  میدونم مشغله های زندگیت زیاده ولی بنظرم هر یکی دو روز درمیون بیا ازاین نوشته های بلند بالات برامون بزار که بتونیم همسرمون رو درک کنیم همسری که با تموم وجود داره کار میکنه بتونیم به نحوی زندگیمون رو مدیریت کنیم که از این گرونی و اینا عقب نمونیم.....من با اینکه از تاپیک ساغر ،خواننده خاموش بودم،و کمو بیش میخوندم تاپیکو ولی هیچ وقت به فکر پیشرفت نبودم نه اینکه نباشم ها بودم ولی نه اینجوری مصمم ،نه اینجوری هدف دار.....بعضی وقتا حسرت گذشته رو میخورم😢

ولی بعدش میگم من باید جبران کنم هفت هشت سال گذشته رو با خرید ۱۰۰گرم طلا...نمیدونم با کدوم منطق، از 50گرم طلاکه تو اهداف سال جدید نوشتم،

به 100 رسیدم😅

ولی باید من امسال 100گرم رو بخرم تا ببره بشوره اون چندسال چشمو گوش بسته بودنم رو😁

عزیزم ورودی تو سر جمع میشه ۱۶۳۰۰۰۰۰ خروجی ۴۶۰وام مادر پنج درصد برای امام حسین میشه ۸۱۵/۰۰۰ ...

مرسی معصومه جونم واقعا لطف کردی حتما اینم میره تو یادداشت هام 

باشه طبق لیست خودمم اگه تغییری بود انجام میدم حتما 🤩🤩

میام گزارش هم میدم بهتون که زحمت برنامه ریزیتون بی اجر نشه 💖💖

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
عزیزم اگه از اون دختر شمالی که تگ کردی منظورت منم، ممنون از اینکه به یادم بودید🥰. من قبلا از نگین ...

اره قشنگم

خود خودتو گفتم. نشد تگت کنم یعنی ابی نشد و اون عدد اخر نامت رو فراموش کرده بودم

جدی میگی که خوندی؟

ممنون که خوندی عزیزم

میدونی زندگی ما خیلی با بی پولی گذشت پدرم اشتباه پشت اشتباه و ضرر مالی میزد.

چند وقت پیش به مامانم میگم مامان چرا ماهیچ وقت پول نداشتیم که یک کاری که علاقه داریم انجام بدیم؟ مثلا من همیشه ارزوی داشتن سه تار رو داشتم. یا یک مسافرت با غذای خوب. گرچه همون مسافرت هم 3 4 سال یکبار با کلی بداخلاقی بود.

مامانم گفت چون همیشه داشتیم بدهی های بابا رو رفع رجوع میکردیم. بعد گفت خب الان برو یاد بگیر

گفتم مامان میرم در اولین فرصت. اما هرچیزی سنی داره

خلاصه اینو تعریف کردم برات خواهرم که پشت این تجربه های به ظاهر قشنگ زندگی های سخته. هم بابام هم مامانم بلد نبودن پول جمع کنن. همین الان مامانم هرروز میره بازار و برای نهار چیزی میخره. بعد غذاها توی یخجال میمونه و خراب میشه. بهشم بگم ناراحت میشه. بابام امروز میگه زهرا پول نقد دارم. لازم داری؟ میگم بابا نگه دارین هفته دیگه ازتون میگیرم. میگه تا هفته دیگه 100 بار خرج شده. میگم خب بابا باید زمانی که دارین جمع کنین و مدیریت کنین. زمانی که ندارین ذاتا مجبور به صرفه جویی هستیم و هنری نکردیم

خلاصه اینم از زندگی من پشت این حرفهای قشنگ

ممنون دختر قشنگم که خوندی. منم از وام گرفتن تو خیلی خوشم اومد

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
معصومه جون عزیز دلم خواهر قشنگم میشه بیشتر در مورد رفتار اطرافیان تو موقع نداریتون بگید. این که در ...

گلم کسی که برای پول شما رو بخواد بهتر که نباشه. مرد سر جنازه اش هم نرو

بابای من پسر بزرگه. چون خونمون پایین شهره دو ساله عمه هام عید خونمون نیومدن. 

وقتی وضعمون خوب بشه ما اونها رو ادم حساب نمیکنیم. گرچه الانم نمیکنیم.

ولییییییی این وسطا یک فامیل یا دوستی هست که بازم تو و همسرت رو دوست داره قلبا و باهاتون رفت و امد داره. اون ادم روی چشمتون بذارین و کمک حالش باشین.

منم دوتا دوست دارم 11 ساله. زمانی که پول دارم و ندارم یک اندازه منو میخوان. بقیه اما زنده و مردشون برای من اهمیتی نداره

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
اره قشنگم خود خودتو گفتم. نشد تگت کنم یعنی ابی نشد و اون عدد اخر نامت رو فراموش کرده بودم جدی میگی ...

اره عزیزم نظراتت رو میخونم ،جالبه شما مجردی،من فکر میکردم شما متاهلی با کوله باری از تجربه،چقدر عالیه که از زمان مجردیت انقدر فهمیده و با تجربه هستی😍.

اینم بگم که منم کاملا درکت میکنم چون سبک زندگی خانواده منم با خانواده شما یکی هست ،بدون هیچ برنامه ایی فقط ب فکر شکم و وسایل ،

و یادمه یکجایی گفتی برای اینده و علاقه مندی های بچه هاتون به فکر باشید،خیلی به من کمک کرد،چون خودم یه پسر سه ساله دارم،براش خورد خورد پارسیان جمع میکنم،مثلا هدفم برای ایندش برای خرید خونه یا خرید ماشینی یا خرج عروسیش😍

ولی حرف تو یه جرقه زد تو ذهنم که برای علاقه های زمان نوجوانی اش هم به فکر باشم،

و اینکه گفتی از وام گرفتن من خوشت اومده،منم خیلی وام گرفتنو دوست دارم😁ولی شوهرم خیلی دوست نداره😒

ولی مگه علاقه اش مهمه.؟معلومه که خیر😅😂🙈

(وام گرفتن رو از  مامان سبحان یادگرفتم که تا عمر دارم یجورایی مدیونشم💜که منو با همچین مقوله ایی اشنا کرد که شعبه بانک سپه شهرمون و بانک های مجازی از دستم اسیر شدن😂)

و نکته اخر

چقدر تاپیک پر بار هست و همه پر از تجربه های خوب و بد زندگی که باعث شده همه اشون کنار هم مکمل و راهگشا باشه برای همه زندگی ها،امیدوارم این تاپیک و دوستان تا سالیان سااااال باقی بمونه💜🌹

لعنت به ابن سایت اعصاب نذاشته دیگه  نه میشه ویرایش کرد نه لایک  تبلیغاتم که کل صفحه رو گ ...

ببخشیدکه داخل این تاپیک نوشتم.خانم هامن گردوپلاس نصب کردم.وبااون میام نی نی سایت.واصلاتبلیغات واسم بازنمیشه.لطفاامتحان کن.ببین خیلی بهترازبقیه ی موتورهای جستجوهست

اومی بیند.درمحضراوهستیم.
وااای من برعکسه شمام میگم حالا که طلاهامو میبینن حرص میخورن بذار بیشتر حرصشون بدم😊 من خودم ادمی ه ...

بحث حرص خوردنشون نیست من شاید یک صدمشونم طلا نداشته باسم 

بحث انرژی منفی دادنه

وقتی بدونن دستت به دهنت میرسه شروع میکنن نظر دادن در مورد زندگیت.... هی فلان وسیله رو عوض کن فلان چیز رو بخر

یا فلانی که داره خودشو محروم‌کرده به خودش نمیرسه 

فلانی داره ولی برو خونه زندگیشو ببین فقط اشغال دور خودش جمع کرده.....میشینن کلی زندگی مردم‌رو باهم مقایسه میکنن و من چون تو بحثای خاله زنکیشون بودم و نظرها و حرفاشون رو در مورد اطرافیان شنیدم حقیقتش بدم میاد در مورد منم بشینن بساط غیبت به پا کنن

نمیدونم منظورم رو تونستم برسونم یا نه

نمیخوام تو چشم و رو زبونا باشم همون زندگی ساده ام رو ببینن کافیه

وااای من برعکسه شمام میگم حالا که طلاهامو میبینن حرص میخورن بذار بیشتر حرصشون بدم😊 من خودم ادمی ه ...

دقیقا منم مثل شمام😂

میدونی من تجربه کردم اگه بفهمن طلاهامو به هر دلیلی فروختم آنقدر طعنه میزنن و تیکه میندازن و طلاهاشونو به رخ میکشن که اذیتت کنن..در صورتی که هیچوقت بی دلیل طلا نفروخته.. منم همین کار شما رو انجام میدم که حرص بخورن..اصلا آدم فخرفروشی نیستم از این خصلت هم بدم میاد ولی برای تنبیه بعضیا لازمه

بحث حرص خوردنشون نیست من شاید یک صدمشونم طلا نداشته باسم  بحث انرژی منفی دادنه وقتی بدونن دست ...

بله اینم حرف درستیه اما من خیلی رکم

سبک زندگیمم مینیمال هست هرروز میرم درب کابینتارو باز میکنم هی ظرفو ظروفمو میدم به اطرافیان استفاده کنن اصلا حوصله ی گلدون و گل و تابلو و .. ندارم پذیراییمون فقط یه دست مبل ۷ نفره و تلویزیون و میز تلویزیونه بدون هیچ وسیله تزیینی و گلدون.عکسای پسرمم جای تابلو زدم به دیوار

چون سرامیکای کف هال قدیمیو شکسته س فرشمو انداختم تو اتاق پسرم و کف خونه رو کلا موکت کردم بدون فرش

عید خالم اومد گفت وااای چرا فرش ندارین مثه مسافرخونه شده

منم با خنده و شوخی گفتم اینجوری راحتم شما اگه ماهی یبار میای ناراحتی بگو ما جاش میایم خونتون که با دیدن موکتون خاطرت مکدر نشه.دیگه هیییچی نگفت

چون میدونن جواب میدم هیچوقت نظر بیجا نمیدن

2810