2777
2789

حقانی گلدان طلاش رو زیر یک گرم برداشته

چقد حیییییف شد

کلی برام انگیزه بود سوت پایین زود زود خرید بزنم 

کاش دوباره موجود کنه

پشتیبانی گفت توجیه اقتصادی برای ما نداره

من از ذوقتم میومدم اینجا میگفتم ولی هدفم کمکم به دوستام و تبدیل پول کممون بود نه تبلیغ 

ولی خیلیا اینجا پولاشونو تبدیل کردن و راضی بودن

یه چیز دیگه ام بگیر تا اخر ماه دیگ حتما میخام پارسیان بخرم چون دوستان همه اینجا میخرن و توصیه میکنن

سالهاست ک آشنام باش ولی همیشه یه ترسی ازش داشتم

حالا یا قلابی باشه یا ضرر

ولی خودمو مجبور کردم بخرم ک ترسم ازش بریزه و شاید کمک بشه ک بتونم پول خوردامو تبدیل کنم

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حقانی گلدان طلاش رو زیر یک گرم برداشته چقد حیییییف شد کلی برام انگیزه بود سوت پایین زود زود خرید ب ...

واا چه مسخره

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
حقانی گلدان طلاش رو زیر یک گرم برداشته چقد حیییییف شد کلی برام انگیزه بود سوت پایین زود زود خرید ب ...

سلام عزیزم تو شهر خودت بگرد الان همه جا اینجور سپرده گذاری هست 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
تو شهرمون نیست ازین چیزا استقبال نمیکنن سفارش برای من راحتره تا بازار رفتن 

پیجی که من حضوری میرمم یرچ کن ولی من حضوری راحتترم 

۷سال سابقه طلا فروشی داره الان طلا قسطی و سپرده داره ولی بازم آدم میترسه معرفی کنه

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

سلام معصومه جان میتونی برام یه برنامه بنویسی قراره تا اخر سال با برجی ۴ تومن بگدرونیم 

البته میخوایم وام برداریم از ۱۳ تومن ۴ تومن برامون میمونه

فقط برای خوراک و لباس 

از موجودیهامم بگم 

برنج سالیانه میخریم تا اخر سال داریم 

عسل داریم 

حبوبات تقریبا تا چهار ماه حداقل داریم

قند و شکر داریم

ماکارونی داریم

شوینده هارو نود درصدشو داریم   

یک عدد سینه مرغ

یک بسته چرخکرده 

چهاربسته خورشتی 

دوبسته ابگوشتی

وسه عدد بلدرچین هم داریم 

به نظرت با برجی چهارمیلیون تومن میتونیم تا اخرسال دوام بیاریم یا این وام رو نگیریم اصلا و بیخیال بشیم؟ 

وام بگیریم خیلی خیلی جلو میفتیم اما فکر سختیاشو که میکنم تنم میلرزه 

من دوتا مانتو لازم دارم که میتونم پارچه بگیرم بدوزم 

همسرمم پیراهن و شلوار لازم دارن همین یکی دوماهه باید بخریم هیچی لباس مناسب ندارن

@masumehjoon    

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
پیجی که من حضوری میرمم یرچ کن ولی من حضوری راحتترم  ۷سال سابقه طلا فروشی داره الان طلا قسطی ...

من خیلی خرید اینترنتی انجام میدم

از سایت دیوار شهرای دیگه هم خوراکی و وسیله های مختلف سفارش میدم ندیده و نشناخته 

نمیدونم عیبه با حسن ولی اعتماد میکنم و خدارو شکر تا حالا اتفاقی نیفتاده 

اخه همه چی اینترنتی شده این همه پیج کاری و انلاین شاپ هست که عادی شده برامون دیگه

چه میدونم ولله اینم شانس مایه

اینکارا حروم خوریه عزیزم تا دیدن طلا ارزون شده برداشتن

وگرنه اگه طلا رو به رشد و بالا بود مطمئن باش ۱۰ سوت هم اضافه میکرد

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
اینکارا حروم خوریه عزیزم تا دیدن طلا ارزون شده برداشتن وگرنه اگه طلا رو به رشد و بالا بود مطمئن باش ...

دقیقا تو اوج گرونی من ۵۰سوت رو حدود ۲۰۰خریدم الان که ارزونه شده ۱۶۵ متوقفش کردن 

چطور اون موقع توجیه اقتصادی داشت براشون الان که برای ما داره کنسل کردن!!!!

عزیزم من ۱۱ میلیون امتیاز بانک رسالت دارم توی همراه بانک درخواست وام زدم چقدر طول میکشه جوابش ب ...

عزیزم قبلش باید داخل سامانه مرآت اعتبارسنجی میکردید .

بعد درخواست وام هم معمولا نهایت ۲ روزه وام واریز میشه .

دخترا 

خواهرم میخواد الان که طلا کاهشی شده با پس اندازشون یک سکه تمام بخرن.خیلی وقته منتظره که بیاد پایین،به نظرتون امکان داره پایین تر بیاد یا نه؟؟؟؟  

دوستانی که که تجربه دارید و تحلیل ها رو دنبال میکنید شمام نظرتونو بگیذ لطفا.

2810